הייי מה קורה?

הייי מה קורה?

היה לי יום נחמד היום..... גשם וקור תמיד עשו לי את זה..... בכלל שבוע הבא או משהו כזה אני קונה מגבר ויהיה יותר כיף לנגן.... מה איתכם? עכשיו לקטע הרציני.... אריאל שרון נבחר ואני רוצה רק לברך את כל השמיניסטים שכנראה יתגייסו עוד חודש בגיוס כללי אלא אם כן המנהיג החדש של העבודה מי שזה לא יהיה (בבקשה בורג הוא איש טוב!!!) יסכים לממשלת אחדות אני רוצה לברך את כל אלא שהיה להם אומץ לצאת מהארון שהם יכולים להכנס בחזרה לארון כי זה מחוץ לחוק!!!! אני רוצה לברך את כל האטאיסטים בינינו והחילונים שכן אם תהיה ממשלת ליכוד מצומצמת כבר לא יהיו קיימים מושגים אלו אני רוצה לברך את אגד ודן ואת כל הדוסים שסוף סוף כל מדינת ישראל תשמור שבת כמו שכתוב.... הודעה אופטימית משהו מה לעשות כנראה א``י שכחה מה קרה ב82 כלשרון לא נתנו יותר להיות שר בטחון והחליטו למנות אותו לראש ממשלה.... שלכם ליאורה

מתח

New member
פרפרים בבוקר

סתם כותרת. אחלה שם, אני מניח שהוא על שם הדיסק של DT? Majesty! לגבי שרון - זה כבר כל כך שחוק ונורא..... שאין לי משהו להגיד שלא אמרו כבר קודם. הימנים בוטחים בו הרבה יותר מדי, ואנחנו מפחדים ממנו הרבה יותר מדי - נראה לי. מה שיקרה זה: 1. תהייה ממשלה קיצונית זמן קצר, ולכן תדעו מה היא עלולה לעשות, 2. תהייה ממשלת אחדות במשך זמן יותר ארוך, יותר נוטה למרכז (מי ייתן) אבל גם משותקת, עקרונית. זה בלתי אפשרי לנווט כשמכל הכיוונים לא מסכימים איתך.. הו רב חובל. טוב, מספיק לעכשיו... נראה מה לאחרים שחושבים לפני שהם לוחצים על ``שלח`` (בניגוד אליי) יש להגיד. צ`יאוואוות לנצח!

Levinzone

New member
בעיצומה של למידה למבחן בהיסטוריה

המצב בארץ מזכיר לי את רפובליקת ויימאק:) ותראו מה קרה שם (אני לא יודעת אז אני לא אכתוב מה קרה) טיפשה -יעל-

מתח

New member
זה בסדר, גם אני לא יודע כלום

אני מחכה למבחנים, ואז קורא את הכל. ויימאר אמרת? רגע, לא שמעתי... ויימאר? אז מהההההה נשמעעעעע יעל?

Levinzone

New member
טות?

גם אני ככה, אבל למדתי את החומר הזה כל כך הרבה פעמים והוא פשוט התבית לו בראש שלי...חוצפן בקיצור....משעמם ובגלל זה אני מגיבה על הודעות שאפילו לא הבנתי מה אני אמורה להגיב עליהן תגידו יכולה להיות מנת יתר של שניצלי טופו?

מתח

New member
יש לי חבר טוב...

שאני חושב שהוא עשוי מטופו. איך אפשר טופו, תסבירו לי? זה הגיוני שחומר שמצד אחד עושים ממנו כל כל כך הרבה ``כמו-בשר`` יהיה גם מתאים להיות ``כמו-חלב`` ו``כמו-הכל``? בקרוב, שכפולים של בני-אדם - מטופו! חומר הפלא, אמברוזיית האלים האמיתית! וכואב לי הגרון. אגב, אכלתי לפני כמה ימים 800 גרם בשר ו-3 פיתות והרבה הרבה חומוס. את הבשר קנינו אני וחבר טוב שלי באיזה מעדניה רוסית מפחידה, 1.6 ק``ג, ואני חושב שזה היה בשר אדם (בשר ממש מוזר). טוב נו. העיקר היה טעים. בטח אכלתי איזה עד חיוני למשפט המאפיה הרוסית. קצת שמן מדי לטעמי.

Levinzone

New member
חחחחח

אמיוזינג.... המממ לא יודעת.אמא שלי קנתה פעם טופו בקופסת שימורים ובאמת שזה לא היה טעים..טופו זה כעיקרון דבר חסר טעם בכלל..הוא סופג את הטעמים של מה שמבשלים אותו איתו...ובגלל זה זה יכול להיות כמו בשר וכמו חלב, אבל אני חושבת שאתה מתבלבל עם חלב סויה כי אין חלב טופו כמה שאני יודעת. אבל זה נמכר גם בתור מעין גבינה. אבל איכסה לאכול את זה לבד זה בלי טעם כמו שאמרתי. בקיצור...אני אכלתי שניצל טופו של זוגלובק וזה טעים עם לימון תודה -יעל-

מתח

New member
יעלוש

טופו זה לא אוכל... טופו זה תחליף. את צמחונית, אני מבין? אבל..... אבללל למה? בא לי רייס קריספיס פתאום.

Levinzone

New member
אבל כשניצל זה טעים

ואני בכלל לא צמחונית...אני פשוט פתוחה להצעות! ראיתי את הפרסומת ואמרתי- אם הסינים חיים בזכות זה 100 שנה -נראה לי ש100- אז למה שאני לא? סתם זה בכלל לא מה שאמרתי, אבל אני אוהבת את כל התחליפי בשר האלה כמו טבעול וכו`. בלה בלה בלה בקיצור זה היה טעים

מתח

New member
מי בכלל רוצה לחיות 100 שנים...

...אם זה אומר שאוכלים טופו כל יום? לא אני. :)

Levinzone

New member
LOL

המממ טעמת בכלל טופו? מה יש לך נגד זה?? טופו עם ירקות מופקצים בטח טעים יוו יש לי במקרר לקט ירקות סיני ומחר אני מכינה לי ירקות מוקפצים ייפי

מתח

New member
עדיף איזה סטייק טוב

או שניצלים מחזה עוף... אוי, איזה טעם, הטריות, אהה בא לי אוף עכשיו אני רעב תתביישי יעלוש

Levinzone

New member
מצטערת...

לא יקרה שנית יש לך אי סי? תאייסק אותי בבקשה 42072735

hagar_gefen

New member
איזה יופי..........

אני ממש המומה! לא ידעתי שקיימים אנשים נאורים ברמה שלך.... אצלי בכיתה כולם ליכודניקים שבטוחים ש- ``רק שרון יביא שלום...`` ואני רק מנסה להסביר להם שאם שרון ייבחר(לצערי זה כבר קרה...) אז הבנות יבואו לבית-ספר עם חצאיות ארוכות של דוסים והבנים עם כיפה... ברק היה בדרך למהפכה חילונית וההורים שלי בחרו בו בעיקר בגלל זה. אפילו שהוא היה קצת חננה עם הערבים,הוא לא נכנע לדוסים- שהם בעיה בפני עצמה... הגר_גפן

luka

New member
תעשי סקירה על הפורום ותגלי...

שעוד הרבה כמוהה וכמוך יודעים מה הולך ליקרות פה, מלחמה, נכון, יש את אלה שכנראה ההורים שלהם אחים או משהו בסיגנון, ויצאו עם כמה פאקים (אהם אהם גל אהם עד אהם אהם). את המסכה כבר הוצאת?! יערה.

JUVENTINI

New member
אומרים שהמלחמה מתחילה בקיץ

אני מתגייס בדיוק ב16 ביולי ... :) לא מאמין שאני אצטרך מסכה ... אני אצטרך יותר משהו בסגנון של טנק !

Panther

New member
``לא נכנע לדוסים`` ממש לא

לא נכנע לדוסים? על מה את מדברת? על זה שהוא נתן להם עוד כמה מיליוני שקלים כל פעם שהוא היה צריך אותם בקואליציה? על זה שבכיתה חרדית יש 20 מחשבים ו10 תלמידים? הוא היה חננה עם הערבים ועם הדוסים.

מתח

New member
בהחלט... וכמה עצוב שאריק שרון

עוד לא נכנע, אלא עומד לעשות את כל זה - והרבה יותר - מרצון.

MOR@N

New member
אולי תפסיקו כבר ...

א. אין סיכוי שייגסו אותנו מוקדם!!! ב. ברק או שרון תתעוררו אנחנו כבר במלחמה!!! ג.אף אחד לא יחליט לך אם לבוא עם חצאית או כיפה זה בחירה שלך הדתיים לא יכנסו כאלה חוקים גם אם התיק של משרד החינוך שלהם או לא!!! לידעתך לפי הדת אסור להכריח מישהו לחזור בתשובה ואלה שכן עושים את זה הם יודעים טוב מאוד שהם חוטאים ..... ואם כבר אני עצמי אם יגידו לי לבוא עם חצאית או לקרוא תנ``ך באותו רגע אני שולפת לרכזת שכבה שלי את הפאה!!!! לא אני לא בבית ספר דתי אני בבית ספר נאצי יותר נכון הרוב בדיוק כמוני לא מאמינים ...... ובקשר לברק שהוא חננה עם ערבים אז הוא יותר גרוע מזה כי הוא ממש לא הראה אכפתיות כשברק היה בשילטון אנחנו רק ירינו גומיות !!! אז תפסיקו לזיין את השכל כבר ברק שרון כול הפורום רק מוצף בפוליטיקה רדו מזה ותשלימו עם המציאות אנחנו במלחמה ויש לנו ראש עיר שאוהב אקשן נתקעתם בנושא הזה יותר מידי..... מורן

Adamico

New member
בנוסף לחרדים

אנחנו החיילים של המלחמה הבאה!!!

למעלה