הייי מה קורה?

miss magenta

New member
הייי מה קורה?

חדשה כאן.... ד"א, יש כאן מישהו מעירוני ד´ או מצהלה?

Lady Dana

New member
../images/Emo9.gif הממ... גם אני חדשה

רק שלא ידעתי שצריך להכריז על זה בראש חוצות
בכל אופן, לשאלתך לא מצהלה ולשמחתינו גם לא מעירוני ד´ (למרות שכל טראומות הילדות שלי עד גיל 15- זה משם.) דנה.

למדת שם??

למה את מתכוונת בטראומה? אני גם לא סובלת ת´מקום הזה!!!!!!! ש ו נ א ת את עירוני ד´.... אני זאת מלמעלה רק בשינוי כינוי

Lady Dana

New member
בחטיבה...

זה פשוט זוועה של בית ספר... צפוניות ערסים ומורים לא בשבילי..

Lady Dana

New member
בית ספר בגודל של חרוז...

שספק אם את או מישהו ממכריך מכיר אורט גאולה... (שני את ה"צפוניות וערסים" ל"פריחות וערסים") לא יותר טוב, אבל עוד שנה אני כבר מסיימת עם זה :)

EROTOMANIA

New member
אממ...

גם אני חדשה (בפורום, לא בת"א) ואמרו לי שעירוני ד´ זה בי"ס של חכמים ומחוננים... אני מעירוני א´ (כי אונס ואורגיה מתחילים בא´)

Lady Dana

New member
זה סתם קישקוש..

עירוני א´ ועירוני ד´ הם בדיוק באותה רמה... למען האמת לעירוני א´ הרבה יותר קשה להתקבל... מתוקף היותו בית ספר ששם . דגש על אומנויות וכאלה אבל שניהם בעצם בתי חרושת לציונים ולא יותר מזה...

בקשר לערוני ד´

אני מכירה מלא בנות ממש חמודות מערוני ד´ שעולות לכיתה יא´ והן ממש מתוקות מה יש לכן
בכל ביצפר יש ערסים סנובים ופרחים תמיד אפשר למצוא תנחמדים

Lady Dana

New member
לא אמרתי ש-כולן- כאלה..

דיברתי על הרוב המכריע. בוודאי שיש שם בנות מקסימות, אני בעצמי מכירה המון!

תראי...

למדתי שנתיים ב"מקווה ישראל" בחולון (לא גרתי בת"א) וזה מקום פשוט מדהים!!!! זה כמו מן קיבוץ גדול וזאת חוויה הכי מדהימה שהייתה לי בחיים..אבל עברתי ועכשיו אני משווה בין בתי הספר ובגלל זה אני לא סובלת את הביצפר שלי. אני לא יודעת מה קורה בשכבות מעלי/מתחתי (אני עולה לי´), אבל בשכבה שלי יש מעט מאוד אנשים נחמדים...הכל פשוט צבועים, מזויפים

EROTOMANIA

New member
אני לא עברתי בין שום בי"ס,

חוץ מהמעבר הידוע בין כיתה ו´ לכיתה ז´... לעירוני א´ יש דרישות גבוהות בכלל...אבל זה משתלם ברגע שיש לך ציונים גבוהים (לא מנסיון..) יש כאן אחלה ילדים דווקא, אבל הבי"ס מאד מוזר, והמורים כ"כ שונים מאחד לאחר, אבל ברגע שמסתדרים איתם זה בסדר (אני אוהבת את המורה לפיסיקה שלי)

למעלה