הייי מה קורה אתכם? מה אתם מתכננים לסילבסטר?...?
א אור הנצח New member 20/12/02 #3 כן כן.. נוני חזרה! ../images/Emo13.gif בטח אאתם שואלים את עצמכם מי זאת נוני...חח.. לאמשנה... בקשר לשאלה... אני יוצאת עם מישו חמווודד..עם תומיקי...
כן כן.. נוני חזרה! ../images/Emo13.gif בטח אאתם שואלים את עצמכם מי זאת נוני...חח.. לאמשנה... בקשר לשאלה... אני יוצאת עם מישו חמווודד..עם תומיקי...
מ מסניפה חמץ New member 20/12/02 #5 ../images/Emo25.gif../images/Emo99.gif../images/Emo68.gif ושגילי תלך ל^*&#@Q$#@^*)&*)&*)$EW
א אור הנצח New member 20/12/02 #6 חה חה...../images/Emo10.gif זה לא שכתבתי לך פעם ברכה יפה ליומולדת או משו...
ס סנטה New member 21/12/02 #9 הסילבסטר אני יוצא עם חברה שלי ... חמודה שלי מתוקה שלי ואין לי מושג לאן אולי תעזרו לי ...?
א אירית בן חמו New member 21/12/02 #11 ניב, יא´רשע! סנטה, אם אתה הטיפוס ה הרומנטי קח אותה לים, מדורה, בלאגנים... שמיכה, בקבוק יין.. חחח סילבסטר 2001 לא ישכח!!!
ניב, יא´רשע! סנטה, אם אתה הטיפוס ה הרומנטי קח אותה לים, מדורה, בלאגנים... שמיכה, בקבוק יין.. חחח סילבסטר 2001 לא ישכח!!!
ח חיים המדופלם New member 21/12/02 #15 מה אכפת לי... אני יודע גם ככה שעד הפעם הבאה שהוא יראה את זה יעברו ימים רבים...