הייי מה המצב????

tuvalshafir

New member
תאמת....

אני לא כלכך מבין בכל הפורומים של תפוז אז... אם את מוכנה להסבר לי ..זה יהיה נהדר. :)

gal love sims

New member
לתובל

תקשיב עם המסרים מצטערת אם שיגעתי אותך זה פשוט מגניב שיש מפורסם בפורום שאפשר לדבר איתו חח.....

KiShKooSh

New member
*סולדת מהמילה מפורסם*

ךהזכירך, תובל הוא בן אדם רגיל לכל דבר, בן אדם נחמד, אבל רגיל, בגלל העובדה שהוא שחקן, זה לא אומר שהוא יותר הוא פשוט מישהו שאוהב לשחק ונהנה מזה זהו

chen010189

New member
וואי בדיוק היום דיברתי על זה!

אתה ואבי! יש שחקנים שאוהבים שבוכים בגללם, שמתעלפים בגללם שמעריצים רק את המראה שלהם, ואתה ואבי קורניק מעדיפים את האנשים שהולכים בכיוון של הכישרון ומתייחסים למשחק כמקצוע ולא כ"הוא שחקן אז הוא מושלם!" אמרתי את זה כי ראיתי את האירוחים של ידידיה ואבי בפורום הרשמי ילדה בת 7: "מיכאל הלוואי שהיית האבא של הילדים שלי!" ילדה בת 11: "ידידיה אני חולה עליך מושלםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם" אפילו לא שאלו שאלות.

gal love sims

New member
כנסו שניה

לא התכוונתי שהוא לא בנאדם פשוט אני נורא רוצה ליהיות גם שחקנית וזה נורא כיף שיש בפורום שחקן שאני יכולה לשאול אותו שאלות על זה... זה ברור שהוא בנאדם ואני מודעת לזה שהוא לא מושלם (בלי להעליב כל אחד לא מושלם...) אבל הוא שחקן נורא מוכשר!!!!!!

KiShKooSh

New member
אז למה את לא בוחרת לדבר איתי/חן?

(ניסיתי להכניס "או אם" אבל לא נכנס
) כי תובל איך שאת קוראת לזה "מפורסם"

KiShKooSh

New member
סבבה../images/Emo13.gif

אומנות השרשור
וזה גם אומר, לא לפתוח הודעה חדשה סתם, אם אפשר לנצל"ש משהו אחר... (נצל"ש-ניצול שרשור, שאתה מנצל שרשור בנושא אחד שנושא שלך, זה חוסך הודעה חדשה)

למעלה