הייי מה המצב?

ortal13

New member
אה חח הוא מה זה מתוק

ספרתי כבר איך הוא דיבר אליי? אני חושבת שספרתי את זה בפורום הזה..אם לא תגידו לי ואני ארשום....:)

ortal13

New member
אני ורן?

ביומולדת של עפר שכטר הלכנו לאולפנים והוא התארח בדיוק באותו יום...אז שהוא יצא הוא התחבא חח הוא יצא מיציאה אחרת בשביל שלא נראה אותו...אבל אנחנו יש לנו עיינים שרואות כל דבר שקשור אליו....(אני חושבת שהוא יצא מיציאה אחרת כי ראינו אותו מתחבא אז הוא בטח יצא ממקום אחר והתחבא בשביל שלא נתנפל עליו,הוא צודק,כי אנחנו יכולות להיות מסוכנות............................) ואז התנפלנו עליוווו והיו שם הרבה מעריצות וזה וכולם הצתלמו ובקשו חתימות אז שהוא חתם לי הוא שאל אותי איך קוראין לך מאמי? שהוא אמר את זה אני פשוט התאלפתייייייייייי אז אמרתי לו אורטל... אז הוא דבר אם אחת אחרת ואז שאל - איך קוריאם לך שוב חמודה? אז אמרתי לו שוב-אורטל ואז הוא עשה לי- איך את רושמת אורטל נשמה? ואיי אני פשוט להסתכל לו בפנים..בעיינים אני מתההה אתן רואות אני מתחילה לאיית לו א ו ר ט ל אני מדברת אליו ומסכלת לו בתוך העיינים והיתי בע-נ-נ-י-ם! הצתלמתי גם בלחץ כי הוא נורא מיהר אפילו לא הסכלתי למצלמה שהוא היה שם..אמני זוכרת שדחפתי איזה אחת...חחחח נראה לי קראו לה מעיין(לא לא מעיין פ ר ח א ה ב ה,לאאא!!!!!! זו מעין אחרת שהכרתי באולפנים... טוב אז זהו...:))))

dont be heavy

New member
יו! את לא יודעת איך אני מקנאה!!!אבל

איך הגעת לאולפנים??? היה לך פרוטקציות או משו? או שפשוט באת לשם? וממתי לרנוש שלי נהיו כ"כ הרבה מעריצות? (כמוני...)זה בטח רק כאלה שרואות אמ"ל נכון?

עתליה16

New member
איזה חמווודדדדדדדדד

איך איך העיזו להביא בנאדם כזה מושלםםם לעולם איך?!.. איזה מתוק הוא..אין אין עליו..איזה כיף לךךך אה ו..לא הבנתי משו..חחחח...למה הוא שאל אותך איך כותבים ת'שם שלך?? חחח חמוד שיליי.!!

ortal13

New member
שהוא בא לפורום

שאלתי אותו והוא אמר שהוא זוכר שהוא שאל אותי והוא אמר שזה היה כי הוא היה לחוץ ומהר נורא ללכת והיו הרבה ילדים שבאו וזה....זה לא שהוא לא יודע איך לרשום אורטל... חח למרות שיש אינפנטילים(או איך שרושמים את זה) שרושמים אורטל אם ת' חחחחח....

ortal13

New member
חחחח

ברור למה לקנאות בי?אני לא היחידה אין פרוטקציות פשוט חיכיתי שם שבע שעותתתתתת עד שהן יצאו מהאולפנים היה מה זה חםםם ולא הכניסו אותנו ללובי עד שלאחר שכנועים נכנסו ללובי ואז בלי שהשמור ראה התגנבנו למעלית ועלינו לקומה 7-הקומה של האולפנים של אקזיט התחבאנו בשרותים ושהם יצאו התנפלנו עליהם....אבל את רן פגשנו עוד לפני...בערך בשעה שבע ככה היינו שם משלוש בצהריים בערך....

למעלה