הייי מה המצב?

ortal13

New member
הייי מה המצב?

1.נפגשתי אם רן בכור...יש לי חתימה ותמונה שלי איתו.... לא יצאתי משהו בתמונה אז מחקתי תפנים שלי....כי כזה קיבצתי תעינים מהשמש וזה...גם רן עשה ככה אבל זה בסדר רן תמיד יפה גם אם יעוות את הפנים שלו בצורה הכי חמורה שיש! עכשיו אצרף את התמונה....ואחר כך את החתימה..... 2.תקשיבו מה זה בא לי להפגש אם כוכבי הסדרה...איך אפשר?באיזה שעות מצלמים?מה הכתובת?איפה זה?מתי אפשר ללכת לשם? רוצים לארגן מפגש של כל הפורום ושנלך לשם כולנו?בנסעיה מאורגנת או משהו כזה....

love amor

New member
היי../images/Emo3.gif

חח זה מאקזיט נכון? אני זוכרת אותך נראה לי..
והכתובת אני לא זוכרת עכשיו.. אבל בכ"מ לא נותנים להכנס סתם ככה

ortal13

New member
חחחח

כן זה מאקזיט?אך קוראים לך?יש לך תמונה שלך?נ]גשת בסוף איתם?אם מי? ובקשר לאהבה מעבר לפינה....איזה אפשרות עוד יש לפגוש אותם אני נורא רוצה.... סתם בא לי להגיד רציתי לפגוש את אמיר פיי גטומן ורודריגו גוזנלס ואקזיט ולירון וייסמן ופגשתי! עכשיו אני רוצה להיפגש אם שאר כובי אהבה מעבר לפינה,המורדים,פינת אור/קטנטנות, וגיא אריאלי.... זה ממש החלום שלי...את הארגנטנאיות נעזוב כרגע כי זה סיכוי קלוש...חוץ מההופעות שלהם שפגשתי אותם שם כבר....ממרחק של 11 שורות חחח אבל אני רוצה להיפגש אם שחקני אהבה מעבר לפינה וגיא אריאלי!אני רוצה רוצה רוצה! אוווף למה לא כולם מקבלים מה שהם רוצים?אם הייתי הבת של דודו טופז הייתי רואה את מי שבא לי....הוא אפילו סידר לילדים שלו פגישה אם לואיסנה!!!!!!!!!!!! אוףףףףףףףףףףףףףףףףףף

love amor

New member
אמממ...

קוראים לי עדי
מי זה איתם? חחח אקזיט? באותו יום ראיתי רק את מלי ועופר...ובכלל הייתי בצילומים של האקדמיה
ותאמיני לי שכ"כ לא היית רוצה להיות הבת של דודו טופז!! בעע חבל על הילדים שלו..טמטום עובר בתורשה

ortal13

New member
הצתלמת אם מישהו מאקזיט?

אבל כייף לילדים שלו .....הם מקבלים כל מה שהם רוצים..... מה עשית בצלימים של האקדמיה?צלמת מישהו שם?

love amor

New member
הם לא מקבלים

כל מה שהם רוצים..וחוץ מזה אבא שלהם מטומטם וחרמן!
מאקזיט? כן מהאקדמיה? לא חח באקדמיה מזה משעמם חחח סתם לקחתי חתימות מכמה
באקזיט הצטלמתי עם כולם אני חושבת
(חוץ מעופר כי אני לא אוהבת אותו..)

ortal13

New member
יש לך סורק?

לסרוק את החתימות של האקדמיה ואת התמונות של אקזיט?

love amor

New member
לא...

אבל יש לי מצלמה דיגיטלית..אז אני יכולה לצלם ולשלוח לך אם זה מעניין אותך

ortal13

New member
אז ככה

תצלמי את זה ואז תכנסי לפורום אקזיט תפתחי בשיחה חדשה ותוסיפי את התמונות....תגידי שהם שלך מככה וככה וזה..... את פעילה בפורום אקזיט? אני אזכור תכינוי שלך שאדע מי את שם...חחח לאב אמור.....אזכור את זה....

love amor

New member
כן אני בפורום אקזיט../images/Emo3.gif

כנראה שגם את
אממ אני לא שמה תמונות שלי שמה..
חח יש לך מסנג'ר? בכ"מ אני ישים שם ת'חתימות... ושירן יא |חסה| סתבי

ortal13

New member
איו לי מסנג'ר...

אבל שימי את החתימות...וגם את התמונות שלך,למה לא? יש לי איסיקיו,יש לך? 300088224

נעמונת2

New member
כנסו רגע..בקשר לילדים של דודו טופז.

טוב אז ככה... הבן של דודו טופז,בכיתה שלי,מכיתה ז'(גם עם נעה) הוא ממש נחמד-ממש לא מטומטמם,אני לא ידידה קרובה שלו אבל הוא ממש חמוד,הוא משחק מ-ד-ה-י-ם!!!

ortal13

New member
וואלה?

איזה כייף לך....ויש לך תמונה שלו? הוא סנוב?חרמן?

למעלה