הייי מה המצב??????????? ימשהו יש פרסנג כמו של ברטני????????
S slave4brit New member 12/9/03 #2 ../images/Emo42.gifלי יש../images/Emo70.gif בפופיק וזה מזה יפה לי...
S slave4brit New member 12/9/03 #5 ../images/Emo42.gifבטח שאני רציני פירסינג יפה כזה בפופיק...זה לא יפה יש לי כזה בצבע וורוד...
D Dream within a Dream New member 13/9/03 #7 ../images/Emo41.gifנראה לך שהוא רציני../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif
S slave4brit New member 13/9/03 #9 ../images/Emo42.gifכן...נראה לך שאני רציני../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif
F FlowerPower New member 12/9/03 #4 ../images/Emo124.gifלי יש../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif לפחות היה... אמא שלי הכריחה אותי להוריד אותו אחרי שנה שלמה שהוא היה אצלי.. "את חייבת להוריד אותו!!!!" אבל עדיין יש לי חור! ואת הפירסינגים!!! הם פשוט לא ביחד!!!!
../images/Emo124.gifלי יש../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif לפחות היה... אמא שלי הכריחה אותי להוריד אותו אחרי שנה שלמה שהוא היה אצלי.. "את חייבת להוריד אותו!!!!" אבל עדיין יש לי חור! ואת הפירסינגים!!! הם פשוט לא ביחד!!!!
D Dream within a Dream New member 13/9/03 #8 ../images/Emo41.gifאחרי שנה היא נזכרה../images/Emo35.gif טוב שזה היה מהר.. או שהיא בכלל לא ידעה על זה.. אני לא פירסינג חוץ מבפופיק.. זה מדהים שם
../images/Emo41.gifאחרי שנה היא נזכרה../images/Emo35.gif טוב שזה היה מהר.. או שהיא בכלל לא ידעה על זה.. אני לא פירסינג חוץ מבפופיק.. זה מדהים שם
F FlowerPower New member 13/9/03 #10 בטח שהיא ידעה!@ היא באה איתי לעשות אותו! וספר לי על זה.. זה פצצה והכריחו אותי להוריד
D Dream within a Dream New member 13/9/03 #11 ../images/Emo41.gifזה מבאס..../images/Emo3.gif את לא יכולה להחזיר את זה בלי שהיא תראה *אור מדרדר את ליהי**
../images/Emo41.gifזה מבאס..../images/Emo3.gif את לא יכולה להחזיר את זה בלי שהיא תראה *אור מדרדר את ליהי**