הייי מגיע לי מזל טוב

הייי מגיע לי מזל טוב

נכנסתי לומר שלום ולספר, שנוש ואני קנינו היום את הבית הראשון שלנו!!!! אחזור יותר מאוחר, כי אני צריכה להקפיץ את אחותו הביתה. אני כל כך שמחה שהיתי חייבת לספר לכם.

Miss פטל

New member
../images/Emo49.gif

והמון
בבית החדש!

lili81

New member
גם אני אוטוט

איזה כיף לכם .. שיהיה בהמון מזל טוב.. גם אני ובובי אוטוטו עוברים לבית הראשון שלנו.. לסלון החדש שנו.. לחדר שינה החדש לשנו.. למטבח החדש שלנו.. לפינת אוכל החדשה שלנו.. וכמובן כמובן.. למשכנתא הארורה..שתיהיה אך ורק שלנו.. סתם מתוקה שיהיה בכיף תהנו.. ולא להפריע לשכנים בלילות

ואתן יודעות מתי החגיגה השנייה?

הראשונה כשקונים. השנייה כשמסיימים את המשכנתא. ואני כל כך מחכה לעוד 5 שנים כשנגמור חלק ממנה ועוד 7 שנים כשנגמור את כולה. וזו תהיה סיבה למסיבה כי רמת החיים שלנו תעלה פלאים (תוספת של כמה אלפי שקלים לנטו).

ענתי 10

New member
יופי קאסי, תדרכי לי על היבלות ../images/Emo8.gif

יש לי עוד 20 שנה פחות חודשיים לשלם משכנתא. אבל אני מאוד מקווה שנצליח למכור את הדירה של הורים של בעלי כדי לכסות לפחות חלק מהחוב

ענתי 10

New member
../images/Emo6.gif את גדולה!!

אבל אולי לא הסברתי את עצמי. להורים שלו יש 2 דירות, אחת מהן ממילא מיועדת למכירה ואז מחלקים את השלל בין האחים. אז אנחנו די בונים על זה.

s h i r k u s h

New member
מזל טוב על ה- ../images/Emo82.gif החדש ../images/Emo65.gif

מי יתן ותזכו רק לאושר ומזל בבית זה.

alophind

New member
מזל טוב !!! קניתם בית או דירה ?!../images/Emo13.gif

חלום שלי זה בית... אבל כנראה תהיה דירה...

אני קוראת לזה בית אבל..

אם את שואלת ספציפית, דירת גן. וכנראה שמיום שישי גם אני אשתעבד למשכנתה ל25 השנים הבאות

alophind

New member
אני שורק... לא שורקת...

איזה מגניב , איפה קניתם ?! גם אני רוצה דירת גן (שיהיה מקום ל
)

משכנתא זה כמו גבר קשה אתו ואי

אפשר בלעדיו. ההבדל ביניהם, בטוח שהיא תשאר אתנו עד הסוף. היא מוציאה לנו את הנשמה עד שגומרים לשלם אותה.

למעלה