הייי לכם

assaf1992

New member
הייי לכם

שלום לכל החברים שלי היה מגניב שתקפתם חבל שלא הצלחתם להשמיד 71 מדינות ביחד נגד מדינה אחת לא השיגו את המטרה שלהם מגניב ביותר ביי ויום טוב

nci1001

New member
המטרה הייתה ללמד אותך מה העונש

על ריגול במשחק הזה אפילו 1000 מדינות בקושי יצליחו להשמיד. אבל ברגע שתהיה אפשרות המדינה שלך תמחק מהמפה.

blubel

New member
אני לא חושב שצריך להגזים...

אסף למד את הלקח שלו... וזהו!

661994

New member
טרללה הופלה בימבה בימבה

טרללהההההה מי שעף ברוך הטסססססססססססססססססס אסף ה

assaf1992

New member
ד"א

ד"א לא ריגלתי בברית שלכם רק הייתי בה ויצאתי ולמפעמים גם נכנסתי לפורום שלכם

cohenman

New member
לא היה רצון לחסל אותך

תסתכל על ההתקפות אף אחד מהן לא הוותה סיכון על המדינה ועדיף לי שתמשיך עם זאת מאשפר שתתחיל עם אחרת

assaf1992

New member
בקיצור ולעניין

ברית טרור חבורה של אפסים. תוך שבוע אני חוזר לכח שלי וזאת אורמת שבזבזתם מלא תורים עם ההתקפות הטיפשיות שלכם רציתי להודות לאדם נפלא בשם בלובל והוא כאן בפורום:) תודה אחי

cohenman

New member
חחח בזבזנו המון תורים

כל אחד בזבז בערך 15 תורים די אסף ותחזור בשמחה אתה לא אויב שלנו יותר אם תחליט לפתוח מלחמה בחזרה שתהנה אנחנו סיימנו

assaf1992

New member
תקשיב

אני מכיר אותך ואתה אחלה גבר אבל כל אחד בטרור הולך בדרך שונה אתה אמרת שאני לא אויב יותר,והראשון שהגיב לי אמר שאני יושמד,אחד אחר אמר שאני עוד יחטוף הקיצר תעשו חושבים ודברו איתי ותקשיב אחי כל אחד ביזבז לפחות 4 תורים כל אחד בערך 2 תקיפות זה רק 20 תורים לפתוח חלון וגם התקיפות עצמן זה 40 בערך כל אחת עשר הקיצר באסה אחי ברית טרור תשלם על המעשים שלה

cohenman

New member
חופשי, זה המשחק

כפי שהרבה אמרו המטרה הייתה להראות מה קורה למי שמרגל נקודה אין לי שום דבר אישי נגדך ופה נגמר העניין

blubel

New member
תודה אך אין צורך

1. סלחתי לך כבר :) 2.אני מקווה שמחשבותיך הזדוניות חלפו להן. 3. מקווה מאוד לראות אותך בקרוב בעשרייה:)

assaf1992

New member
אני לא מקווה לראות את עצמי בעשיריה

שאני עולה לעשיריה.. אני יורד מהמאייה :)

werds

New member
ברית של אפסים ברית של אפסים

אבל מי שבכה לי במסנג'ר לפני כמה ימים זה אתה קיבלת בראש שתוק לא היו שום התקפות טפשיות אולי רק אחת שנוצרה מבלבול ואני אמרתי לך זאת רק ההתחלה

assaf1992

New member
אלעק בכיתי לך במסנגר

דיברתי קצת יפה אח"כ צחקתי והראיתי הכל לתומר ואמרתי לו כמה אתם מפגרים

thesharkman

New member
את האמת לא הבנתי משהו אחד

איפה בדיוק הבזבוז פה? הריי כל תור שמתבזבז אתה מקבל כסף מהאזרחים ,עוד גידול באוכלוסיה, משאבים אז מה זה משנה אם בזבזו עלייך תורים או בזבזו תורים סתם?

assaf1992

New member
נאב קטן וחמוד

זה שמעליי אתה נאב ממש חמוד אתה בטח כבר שנים מפעיל תורים,יש כאלה שמשתמשים בהם בחוכמה. אפשר גם לייצר איתם נשק ולבנות מכעליםץ בקיצר אחי אל דבר אם אתה לא יודע

werds

New member
הוא התכוון אחרי שגומרים

את 7 המכירות אסף אתה ילד קטן

thesharkman

New member
אסף בתור ילד עדיף שתשתוק...

נאב? אוקיי אולי אני נאב ככה אתה חושב לפחות אין לך מה לעשות הרבה חוץ מלתקוף אחריי שאתה עושה 7 מכירות בשוק...

blubel

New member
חחח... אני מצטער להגיד לכם אבל...

לפי ההגיון הבריא( לפחות שלי) בחיים אני לא מגיע למצב שאין לי מקום בשוק השחור! כל פעם שאני רוצה לעשות מכירת נשק ואז יצור תמיד יש לי את האפשרות... מקווה שהצלחתי להעביר דבר אחד או שניים :)

thesharkman

New member
בלו בל

אתה מוכר בכמויות מפחידות אבל תכלס אם הייתי רוצה לייצר יותר ממך הייתי עושה את זה וגם אתה יכול לקפוץ בתכלס ... איזה 2-4 רמות במכה

למעלה