הייי לכם...

RiNaTiT

New member
הייי לכם... ../images/Emo140.gif

אני רינת..בת 16 מהמרכז... ואני די חדשה כאן בפורום...
יש לי הרצאה לביה"ס לעשות על כשפים טובים אז אם תוכלו לעזור לי זה יהיה מעולה פשוט!! יש לי מס´ שאלות אליכם....
אתם מאמינים שיש גם כישוף טוב?! כמו שיש מאגיה שחורה וכישוף שנועד לפגוע אז יש ם כישוף שעוזר ומשפר דברים... אבל בלי לקבל אותו חזרה...אלא זה כישוף של עזרה... אז לא נחשב כמשהו אסור נכון??!!!
למה כשעושים כישוף רע אז מקבלים אותו חזרה?? אפילו אם זה טווב מקבלים חזרה? למהה?
מה הכשפים הכי מוצלחים או לא ששעיתם? או הכי שווים ומפחידים שעשיתם??
שאלה אחרונה...... איך אפשר לדעת בוודאות כשעושים סיאנס אז הרוח באמת באה ולא סתם מישהו מזיז את הכוס...? תודה מראש!!
"תנו למוזיקה להוביל אותכם לעולם טווב יותר"
Rinat

BlueStorm

New member
שלום לך. ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

ברור שיש כישוף טוב! בקשר ללקבל אותו בחזרה, זה תלוי אם את מאמינה בחוקי הקארמה. יענו אם את עושה כישוף שנועד לעזור יחזור אלייך פי 3.... וכישוף שנועד לפגוע יחזור אלייך פי 3 או פי 9, אז זה תלוי. מעשה אסור? מ"א? כאילו לפי הדת? אז כן. מאגיה אסורה לפי הדת היהודית. סיאנס? אני לא ממש מאמין בסיאנס.

RiNaTiT

New member
תודה רבה לך ../images/Emo140.gif

על שענית לי....כל תגובה נוספת תתקבל...
אבל אם זה כישוף טוב נועד לעזור...והוא עוזר.... אז למה שהוא יחזור אלי רע??? כישוף רע יחזור רע אבל כישוף טוב? והתכוונתי שהאם כישוף טוב שעוזר הוא אסור??? ......ובזמן האחרון אני שמה
שיש יותר מידע על מאגיה שחורה...... האם תוכלו לספק לי קצת מידע על כישוף טוב או קסם טוב ...בעצם כל מה שקשור בטווב וכשפים.. תודה מראש!!!!!
"תנו למוזיקה להוביל אותכם לעולם טוב יותר"
Rinat

BlueStorm

New member
הממממ....

הכישוף הטוב לא יחזור אלייך רע.... גם כישוף "טוב" וגם כישוף "רע" אסורים לפי הדת.... תעייני במאמרי הפורום. הם יספקו לך עוד מידע.... אין בעד מה
אני תמיד שמח לעזור....

שלום לך!

1) כן, קיים "כישוף טוב" שנועד לעזור. אני אחסוך ממך כרגע את העיסוק ביחסיות של טוב ורע. בדתות מסויימות, כגון היהדות, הנצרות והאיסלאם - הכישוף אסור בתכלית האיסור, כאשר היהדות עקפה את האיסור בצורת ה"קבלה". בדתות אחרות הכישוף הוא משהו שנלמד רק ע"י אנשים אחראים ורק להם הסמכות להשתמש בו. 2) למה? בכל היקום קיימת חוקיות, וגם בכישוף. לכל פעולה ישנה תגובה השווה לה בעוצמתה והפוכה בכיוונה. זהו החוק הראשון של ניוטון (חוק פיזיקלי של המכניקה הקלאסית), אך הוא גם נכון למאגיה. בתרבויות שונות הייתה התייחסות לחוק הזה - בכל מובניו (לא רק הכישופיים) - כמו הקארמה אצל ההודים, חוק השילוש בוויקה, תורת הגמול ביהדות וכדומה. 3) "הכי שווים"? לא עוסקים במאגיה או בכישוף מפני שזה "שווה". 4) איני מאמין בסיאנסים. מישהו סתם מזיז את הכוס.

Unblessed

New member
שלום וברוכה הבאה:)

אני מאמינה שהמושגים שחור ולבן הם קצת יותר מורכבים מזה, אבל בעיקרון מאגיה לא נמצאת כאן רק כדי שנעשה דברים רעים או רק כדי שנעשה דברים טובים. צריך שיהיה איזון מסויים של השניים, כמו בכל דבר אחר בחיים. תלוי לאיזו הגדרה של אסור את מתכוונת. לפי היהדות כל סוג של מאגיה אסור. את מתכוונת לחוק השילוש. אני לא מאמינה בחוק השילוש ישירות, אז אנילא יכולה לענות. אני לא מתעסקת עם סיאנס, כמו רוב האנשים השפויים:) ירדן

למעלה