הייי לכולם...

Dorit Elofer

New member
הייי לכולם...

היי לכולם אני חדשה :) שמי דורית אל-עופר אני בת 19 מאשדוד. אני חיילת, משרתת בצריפין ... וזהו חחח אני מאוד אוהבת את הסידרה סמולוויל! פשוט הסידרה הזאת היא אחת הסדרות הכי טובות שיש כיום! אז מקווה להשתלב מהר.... ועכשיו בנושא אחר אני רוצה לעשות אתר על קריסטין קריוק ורציתי לדעת אם יש לה כבר אתר ישראלי כי אני אישית לא מצאתי... אז אני עושה אתר עלייה אם מישהו רוצה לעזור בכייף... מחכה לתשובה.. :)

Torn Identity

New member
ברוכה הבאה, דורית../images/Emo70.gif ../images/Emo140.gif

עד כמה שידוע לי אין אתר ישראלי לקריסטין ואת יותר ממוזמנת לבנות אחד ולבוא ולעדכן אותנו (רק בלי לפתוח הודעות חדשות וכאלה כל הזמן, כן? X: ) והלשתלב פה בדיונים וקהילה. תהני.
רק לא לשכוח לקרוא את חוקי הפורום!

Dorit Elofer

New member
אין דאגה! ובקשר לאתר אני כבר עובדת

על זה! ורציתי עוד לשאול אם למישהו יש איזו שהיא דרך ליצור קשר עם קריסטין כי אני רוצה לבקש אישור ממנה לאתר שיהיה אתר ישראלי רישמי. אז כל מי שיכל לעזור אני אשמח...

brother luka

New member
אממ...

אני בספק שאפשר למצוא דרך ליצור איתה קשר בקלות...במיוחד אם מתחשבים בעובדה שאנחנו בישראל והיא לא...אבל אם את מוצאת אז תגידי...ותעדכני פה בקשר לאתר...אני אישית אשמח לראות אחד כזה:)

ברוכה הבאה דורית../images/Emo9.gif../images/Emo184.gif

אני אביטל, גם בת 19 גם חיילת... איזו הצטרפות מקרים
השתלבות נעימה שתהיה לך פה בפורומינו הקט

brother luka

New member
דורית...

נכנסתי הרגע...כל הכבוד לך...כאילו אני לא יודעת כמה זמן את עבדת על האתר אבל הוא נראה נחמד...אני הולכת לסייר בו קצת עכשיו....שיהיה לך בהצלחה ותעדכני אותי לאורך הדרך:) לירון

Dorit Elofer

New member
שטויות אני עושים דברים לאתר אני מבט

מבטיחה פשוט אני בצבא קצת עסוקה חחח אבל זה יסתדר... עוד שבוע שבועיים והאתר יהיה מושלם...

למעלה