הייי לכולם... אני עמית =)

ahaiikin

New member
הייי לכולם... אני עמית =)

היייי לכם... אני עמית מגבעתיים ומסטודיו קרן רייס ורוקדת ג'אז פעמיים בשבוע קלאסי פעמיים בשבוע מודרני היפ-הופ לוק אנד פופ (lock & pop) והייתי מציעה לכם לבוא לנסות את הסטודיו בייי

best in me

New member
היי ברוכה הבאה!!!../images/Emo24.gif

נשמע כיף!!!!! הלוואי שהייתי בחוג בעצמי!

best in me

New member
חחח כי כי כי.... ../images/Emo15.gif- חרשתי

אני פשוט לא בחוג.. הייתי בג'אז בכיתה ג' לשנה ובגלל שהמורה שלי עזבה ובאה אחת סנובית והיו יותר מדי בנות אז עזבתי ותאמת אני לא מתחרטת! לימדתי את עצמי לרקוד.
(עדיף ללמוד בחוג מקצועי) למרות שהשנה הבטחתי לעצמי ללכת לחוג.... ממה כדאי לי להתחיל??

ahaiikin

New member
אוקיי... =)

תמיד תתחילי מקלאסי כי זה הבסיס... (וזה גם שיא הכיף ללמוד קלאסי... חח) אחרי זה את יכולה ללמוד כל מה שאת רוצה אבל לפי דעתי תלכי ללמוד איפה שאני למרות שאת גרה בחיפה... את מזה תהיי מרוצה.... את גם מאוד תאהבי את המורים... אז תעשי מה שבא לך... אם את רוצה ללמוד סגנון כייפי של היפ-הופ אז לכי על ה-lock&pop ביי =)

miss dance10

New member
../images/Emo85.gif היי עמיתוש!!!

את לא נמצאת בזה כבר..?????? טוב את כבר יודעת מה אני רוקדת!! הלו אני רוקדת איתך את כל הריקודים!! ראית שיש לנו עם איתי עד: 23:00???????????? ואני מציעה לכולם לבוא לנסות!!!

:]

חיחיח יש לי מערכת מפוצצתP: בערך 13 שעות בשבועעע!! ואולי אני עוד אצטרף לקפוארה ואז זה יוצא 15:S אני א=ק=ר=ו=ס=! אוהבתת'כן > נשיייקותתת

למעלה