הייי כולם !

ggrrrWINTER

New member
הייי כולם !

מה שלומכם ? היום מאי נכנסה לביה"ח ומחר נאסוף אותה מעוקרת. מה אתם ממליצים, מנסיון, לעשות כשתגיע הביתה ול-מה לצפות. נ.ב. קראתי כתבות אך עדיין.. שתפו אותנו

טון טון1

New member
בהצלחה למאי שיעבור בקלות והחלמה מהירה../images/Emo24.gif

ראיתי אותה כשהגיעה לחיסון ביום שישי, התחבקנו והתנשקנו והיא מדהימה כרגיל. תכיני לה מקום נוח במיקום נמוך כי יהיה לה קשה לעלות למקומות גבוהים כמו ספה למשל, שמיכה נוחה על הרצפה זה מצויין. לא לתת לה לצאת להרב זמן או לזוז יותר מדי בימים הראשונים כדי שהתפרים לא ייפתחו. שתהיה לידה קערת מים זמינה תמיד. ולהשגיח שהיא לא מתעסקת עם התפרים. בעיקרון מנסיון שלי הן ישנות רוב היום לאחר העיקור וגם ביום שאחרי, אבל כל כלב מגיב אחרת ואולי מאי תהיה ערנית יותר, אז חשוב לא לתת לה להשתולל או להתאמץ. לא נראה לי שיש משהו נוסף להכין מלבד המון אהבה ונשיקות.
תמסרי לה את אהבתי.

good girl 21

New member
אוייי מאיוש שלנו!!!! המון בהצלחה!!!

החלמה מהירה... אוסי כבר אמרה את רוב הדברים... את תבחיני ביום הראשון לדברים שאת לא רגילה אליהם.. אבל לא להלחץ... אני נגיד נורא נבהלתי שכשהייתי מתיישבת לאכול מאי לא היית רצה אלי וזה היה מוזר ועצוב... היא כמעט לא היית זזה והיית יושנת כל הזמן. בלילה אחרי העיקור היה די סיוט ( אבל שוב כל כלב/ה זה שונה) מאי לא הפסיקה להקיא...היא קיבלה כמות גדולה נורא של הרדמה בגלל הגודל שלה ( היא שמנההה) וזאת כנראה היית התוצאה. אני מאמינה שתוך 24-48 שעות כבר היא תיהיה כמו מאי שאת מכירה :)

קים 26

New member
בהצלחה והחלמה מהירה../images/Emo140.gif

מנסיון עם הילדוד'ס שלי אני יכולה להעיד שתמיד אחרי עיקור/סירוס (עברנו זאת פעמיים:ליידי וקים עיקור וסירוס לחתול ובקרוב סירוס אצל לוקו) אני הייתי בלחץ כזה שחבל על הזמן. בפועל הגברת היפה שלי חזרה הבייתה והייתה תוססת ופעילה כל כך שהתקשרתי לוטרינר לשאול אם נתנו לה סמי מרץ. הפואנטה שלי היא שאין מה לדאוג ויהיה בסדר נשיקות וחיבוקים למהממת שלך

ggrrrWINTER

New member
המון המון תודה...

קים יקירה, איך מתנהלת המצגת? אחד ההורים של הילדים שצילמתי למען המצגת ביקש ממני אחרי כמה זמן לא לפרסם, העניין הוא, שאחד הילדים שצולמו היה הילד בן ה 4 שנהרג מן הנפילה.

למעלה