הייי כולם

yaelluu

New member
הייי כולם

סתם רציתי לספר שהייתי בדיכאון במהלך החודשיים האחרונים החלטתי שאני יורדת לצלול באילת לנקות את הראש ...הייתי בסופש באילת צללתי והיה מדהים ,חזרתי עם כוחות מחודשים ועם קצת יותר אופטימיות מקווה שכלכן עם מצב רוח מעולה ומי שלא, קחי חופש ,תעצרי הכל ופשוט תהני מהחיים ! אוהבת

מה קןרה ..?

שמחה שאת משתפת כאן בפורום. למה בעצם הרגשת בדיכאון ?...אם מותר לשאול ? לפעמים באמת קורה שיש הרגשה קצת ירודה. לא צריך לקחת את זה קשה. עוברים הלאה. יפה עשית שלקחת קצת פסק זמן ועשית משהו שאת אוהבת. רעיון ט וב בכל מקרה את מוזמנת לשתף אותנ כאן . כל אחת עברה כבר הכל אני חושבת לא...?.... חיבוק דרומית

yaelluu

New member
אמממממ

בהתחלה לא ממש ידעתי למה אני בדיכאון ואז הבנתי שזה קשור למערכת היחסים שלי עם חבר שלי... בסוך הגעתי למסקנה שעדיף להפרד...אחרי שנתיים וחצי זה קשה אני מקווה שאני אתגבר מתישהו ...): וזהו......בערך :)

אוקי, כל אחד/אחת עוברת את זה

נכון שזה קשה אבל צריך להמשיך הלאה . ספרי קצת על החבר. (אם את רוצה) נחמד לשמוע כ אן גם סיפורים על זוגיות. אנחנו פה דרומית

yaelluu

New member
טוב אז ככה

האמת שעכשיו אני מרגישה הרבה יותר טוב מה אני יכולה לספר עליו..בוא נראה....שהוא מקסים וחמוד ו.... שקרו כל כך הרבה דברים ביחסים בנינו שפשוט לא יכלתי לשאת את זה והיה עדיף שנפרד אז חתכתי את זה...

ליעל

טוב מאוד שהחלטת לעשות משהו שלך יהיה כיף להפיג את הדיכאון. אני שמחה שזה קצת עזר וחזרת עם כוחות מחודשים

למעלה