הייי כולם...

sweety05

New member
הייי כולם...

לא יודעת מה הייתי עושה אם לא היה לי את הפורום הזה... כלי נוח מאוד! בכל מקרה, כפי שאתם בטח זוכרים- התחלתי לקחת גלולת לפני שבוע והן משפיעות עליי בצורה נורא מעצבנת... *יש לי בחילות לפעמים *יצאו לי כמה פצעי בגרות על הפנים [אפילו שאני בגיל ההתבגרות- בדר"כ אין לי חצ'קונים ואני די בטוחה שזה קשור לגלולות] *ההורמונים שלי מתחרפנים... אני מרגישה כאילו אני לפני מחזור כל הזמן. אני עצבנית, רגישה וכ'ו... חבר שלי עוד דקה זורק אותי חחח :] *ופה ושם יש דימומים.. זה לא כזה נורא, כי זה ממש טיפה, אבל בכל זאת זה נורא מציק.. ולפעמים כואבת הבטן מזה טיפה. בקיצור- השאלה שלי היא: להמשיך עם הגלולות [יסמין] עוד קצת ולראות אם זה ישתנה? או שתקופת ההסתגלות לא הייתה אמורה להיות עד כדי כך מלאה בשינוייים? טנקס:]

ToryMaster

New member
זה נשמע לי בסדר

חוץ מהבחילות... אני מציעה שתקבעי תור לגניקולוג לעוד שבוע או שבועיים ותתייעצי איתו.

sweety05

New member
אני לא בטוחה כי...

רשום בתופעות לוואי שבחילות זה חלק מזה. נראה לי אני פשוט אחכה :] תודה!

behappy

New member
תשקלי להחליף

זה לא הכי נעים, האקנה וכל הדימומים והבלגן. אני בטוחה שיהיה סוג אחר שפחות יציק. אבל- תתיעצי עם רופא. לי אישית החליפו לסוג נהדר שחוץ מלהגדיל את החזה ולשפר את המראה של העור, הוא לא עשה כלום. בהצלחה :)

sweety05

New member
את רצינית? אז...

אני עכשיו לא יודעת אם לחכות או לא חחח, בילבלת אותי. לא רוצה שהחזה שלי יגדל, זה ממש לא מה שחסר לי עכשיו חחחח אני מסתפקת במה שיש :] אהההה וגם החזה שלי מאוד גדוש כזה... האהא!#% אם היה פיתרון אחר הייתי משתמשת בו, סתם עושה צרות בחיים!

behappy

New member
אפילו אם כן,

זה לא בריא ואפילו מסוכן, אני מכירה מישהי שבגלל תופעות לוואי של גלולות התעלפה במקלחת וכמעט מתה. ולמה לסבול כל כך? יש גלולות שלא עושות כאלה תופעות, פשוט צריך לפעול בשיטת ניסוי וטעייה ולמצוא את זו שתתאים.

ToryMaster

New member
ובכן

אני לא חושבת שאפשר להשוות בין תופעות הלוואי שיש לנו כאן לתופעות לוואי שהיו לחברה שלך, עם כל הכבוד. הכל מסוכן, אגב. אלה תופעות לוואי נורמליות לגמרי למיטב ידיעתי שאמורות לחלוף עם הזמן. אי אפשר לדעת אם הגלולה מתאימה או לא אחרי שבוע.

Tidal

New member
אני הייתי מחכה קצת ואז מחליפה

בהנחה שזה לא עובר, כמובן. אני משתמשת ביסמין ואין לי שום תופעת לוואי, אז כנראה שהגלולה הספציפית הזאת לא מתאימה לך. אבל תנסי עוד קצת, יכול להיות שזה ממש עומד לעבור.

קשת

New member
אני דיממתי חודש וחצי עם יסמין

כשהתחלתי, זה היה די מדאיג, אבל נורמלי ועבר. הגוף לא רגיל ולכן הכל סביר. בהצלחה.

למעלה