הייי כולם.....

לנו זאת אומרת???

אז קודם כל ברוכה הבאה... אני ענבר מד"צית במנשה ובטח עוד מעט כולם יבואו... מי את/ן?

../images/Emo35.gifמה, אתם לא יודעים?!

דניאל פרש השבוע, אבל נמסור לו ד"ש כי הוא עוד יחזור לקחת כמה דברים שהוא השאיר כאן... רק... ממי אנחנו מוסרות ד"ש?

כחילה

New member
מה???

למה הוא פרש??? אתם מוסרות ד"ש ממוטי מהמד"חים, תמיד הוא היה מוציא לי אוכל מהקונטיינר, כי הוא אף לא הספיק לי, הוא כמו מורגן פרימן בחומות של תקווה, "האיש שיודע להשיג דברים".

געעי8

New member
אל תדאג...

הוא לא פרש הן סתם מפגרות... לאחר בירורים קצרים מסתבר שהן סתם טמבליות

אפרת ושרון??..

יא שתי פלצניוווותתת!!!!.. זה איתי מבן עמי... מאיפה אתן מדברות?? מהגרעין???. מה באמת דניאל פרש??????????.

איתי כפרה...../images/Emo150.gif

כן, אפרת ושרון, מדברות מכל מיני מקומות, אין לנו מחשב בגרעין... ולא דניאל לא פרש, הכל היה קונדס :) מה שלומך? ולמה לא רואים אותך???

roikeman

New member
ברוכות הבאות

ענבר, רועי ענבר. מקיבוץ משמרות ד.נ מנשה. שיהיה בהצלחה בפורום, ואם בהתחלה יהיה לכם קשה להבין איך זה עובד פה (שירשורים, אופ טופיק וכדומה) זה בסדר. ענבר פה כבר המון זמן והיא עוד לא הפנימה את הדברים האלה. חצי נחמה. יום נעים

בוקר טוב../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

איך להשתמש בפורום? זה ממש לא קשה.. תוכלו לקרוא את זה במדריך לפורומיסט הנבוך.. הממ בנוסף אם תצטרכו משו - אני פה וגם מור - המנהלת השניה.. תציגו את עצמכן? מאיפה במקור וכו' וכו'.. :) אני עדי, מדצית בגן רוה. אז ברוכות הבאות
אני :)

Hadas B

New member
ברוכות הבאות

לדעתי ימי ההפחדה של הפורום עברו מהעולם(או שעדיין כורתים אצבעות?).סתם... המון בהצלחה

למעלה