הייי כולםםם :)

הייי כולםםם :)

אני שמחה לראות שיש פורום לג'וני דפ, כי הוא באמת שחקן מוכשר ויפה בטירוף! לי קוראים דורין ואני בת 16 וקצת.. ממממ בן כמה ג'וני היום? ואם אפשר לקבל גם את כל הסרטים שהוא השתתף בהם.. תודה

Sap Sparrow

New member
מה לא נראה לך?

כן כן , קשה לראות שבן אדם כה מושלם ויפה והורס בן 42..

ברוכה הבאה../images/Emo24.gif והנה רשימת.......

הסרטים שהוא השתתף בהם
: A Nightmare On Elm Street- סיוט ברחוב אלם Private Resort Platoon- פלאטון Cry-Baby- נער השוליים (תרגום מעפן) Edward Scissorhands- המספריים של אדוארד Freddy's Dead: The Final Nightmare- סיוט ברחוב אלם 6 בקיצור Arizona Dream- חלום אריזונה Benny & Joon- בני וג'ון What's Eating Gilbert Grape- מה עובר על גילברט? Ed Wood- אד ווד Don Juan DeMarco- דון חואן דהמרקו Dead Man- איש מת Nick of Time- תשעים דקות לרצח Donnie Brasco- דוני ברסקו The Brave- האמיץ\דחף אמיץ Fear and Loathing in Las Vegas- פחד ותיעוב בלאס וגאס The Ninth Gate- השער התשיעי The Astronaut's Wife- אשת האסטרונאוט Sleepy Hollow- סליפי הולו The Man Who Cried- האיש שבכה Before Night Falls- לפני שהלילה יורד Chocolat- שוקולד Blow- שאיפות From Hell- ממעמקי הגהינום Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl- שודדי הקאריביים וקללת הפנינה השחורה Once Upon a Time in Mexico- היו זמנים במקסיקו Secret Window- חלון סודי Ils se marièrent et eurent beaucoup d'enfants Finding Neverland- למצוא את ארץ לעולם לא The Libertine Charlie and the Chocolate Factory- צ'ארלי בממלכת השוקולדה (או צ'ארלי במפעל השוקולד אם את מעדיפה
אני מעדיפה
) ועוד סרטים שייצאו בעתיד Corpse Bride- חתונת הרפאים (למה לא יכלו לקרוא לזה כלת הרפאים או משהו?! למה?! למה תרגום כזה למה?!) Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest- שודדי הקאריביים 2 בקיצור Pirates of the Caribbean 3- שודדי הקאריביים 3 The Rum Diary The Diving Bell and the Butterfly Shantaram

אמרו לי שנער השוליים סרט מדהים האם

זה נכון..?... חחח סתם שקדעע תני לי את המסנג'ר שלך את לא עונה בשום פורום... מבאסת אני אתאבד ויהיו לך נקיפות מצפון

תודה

לכל מי שהגיב ועוד שאלה קטנטנה- באמת יש כתובת שאליה ניתן לשולח לו מכתבים?

למעלה