הייי... יש לי שאלה

sweet fairy

New member
הייי... יש לי שאלה

אני הייתי אמורה להתגייס עוד חודש אבל דחו לי את הגיוס לאפריל... ושלחתי להם בקשה להקדים לי אבל הם דחו אותה... הבעיה היא שאני ממש סופרת ימים עד לגיוס וממש התאכזבתי כשלא הכימו להקדים לי... אני לא עושה כלום ביומיום וסתם מבזבזת זמן... ואני ממשמ ממש רוצה להקדים... ואני לא יודעת מה לעשות.. לשלוח להם עוד בקשה או מה??

purple rose

New member
זה לא יעזור...

אלא אם כן יש סיבה משפחתית או רפואית להקדמת גיוס הם לא מאפשרים להקדים אותו. תחשבי-כמוך יש עוד כמה שמתגייסים באפריל (מתוחכם גם להרבה דחו מפבואר לאפריל שמעתי) בואי נגיד שלפחות רובם כבר מתים להתגייס ונמאס להם כי רב החברים כבר בצבא והכל (אני גם כזאת חח ואני מתגייסת במרץ :\) תנסי למצוא לעצמך דרך להעביר ת'זמן-עבודה,טיולים,לימודים משהו שאת אוהבת. חוץ מיזה שיש סיבה לעובדה שדחו לך את הגיוס יכול להיות שאת מיועדת לקורס מסוים שמתחיל באפריל.

sweet fairy

New member
לגבי הקורס

אין סיכוי כי לא עשיתי מיונים וכלום ואני כלל צהלי...

purple rose

New member
יש גם קורסים בכלל צהלי

שהם משום מה מתחילים בתאריך מסוים. יכול להיות שלשם את משויכת ורק נצהא לא אומר לך כי זה לא דורש מיון.

purple rose

New member
זה קצת בעיה

אם אין לך פרוטצקיות זה בלתי אפשרי. אבל להמון אנשים דחו מפבואר לאפריל.. או למרץ... כנראה זה באמת היה יום מאוד מאוד עמוס.

גם לי בדיוק ככה דחו בקשתי להקדים

ודחו לי את הבקשה אני שולחת שוב בכל מקרה נראה מה יהיה מקסימום נשתעמם בבית נראה לי זה יהיה גיוס של ממורמרות חח לכולן כבר דחו אלף פעם

sweet fairy

New member
מילא היו דוחים בחודש...

עוד איכשהו הייתי מקבלת.. אבל מפברואר לאפריל זה ממש הגזמה... זה ביזבוז דול של זמן...

מפברואר לאפריל זה כלום, כולה חודשיי

ם אפילו פחות... אתן לוקחות את זה ממש קשה, לי בזמנו דחו מספטמבר לאפריל ויום לפני הגיוס.. ולא התלוננתי :)

אפיפית88

New member
מתי שלחת?

היי... כמו שאתם בטח זוכרים (משרשור מאוד מאוד עצבני ועצוב שלי), גם לי דחו את הגיוס לאפריל.... רציתי לשאול- מתי שלחתן את הבקשה לדחייה ולאיזה לשכות גיוס? תוך כמה זמן הם נותנים תשובה? ושאלה אחרונה חביבה- אם אתן זוכרות, באיזה תאריך בדיוק נודע לכן על הדחייה (זה סתם משהו שאני צריכה לדעת, בקשר לאיזה משהו של חברה שלי..) תודה, והלוואי הלוואי שיקדימו לנו את הגיוס!...

אני שלחתי יום רביעי שעבר

ויום רביעי הזה קיבלתי את התשובה (שלילית). כלומר שבוע אבל זה אחרי שצעקתי שם על אחת הבנות, הן יותר גרועות מהתקליט אממ אני קיבלתי את הדחייה ב-2 לינואר אבל על המכתב חתום 31 לדצמבר לא נראה לי שיקימו לנו אלא אם כן יש סיבה ממש טוובה

אפיפית88

New member
וואי

לי כתוב על המכתב 27 בדצמבר וקיבלתי אותו ב-10.1 !! זה מלא זמן.... אז אולי באמת מה שאמרו לי על הצפון נכון- שאנחנו מקבלים את הכל בדילאי של שבוע..... גם פעם קיבלתי זימון באותו יום בו היה..... לדעתך, זה שצעקת על המוקדניתל שם גרם לזה שקיבלת סירוב, או שזה רק האיץ את התהליך?

sweet fairy

New member
אני שלחתי גם ככה יום שלישי שעבר

וקיבלתי תשובה קצת יותר משבוע אחריי

Sweet Revenge

New member
גם לי קרה בדיוק אותו דבר ובררו לי

למה דחו את הגיוס ולפי מה שהבנתי זה פשוט פריסה של הגיוס בגלל שהתאריך בפברואר עמוס ואלו צרכי הצבא ואין מה לעשות נגד זה כי זה לא יעזור..
צריך פשוט לקבל את זה שיש לנו עוד קצת חופש..

למעלה