הייי....יש לי שאלהה!

pRincEsSa16

New member
הייי....יש לי שאלהה!

בקשר לכריס והיילי... אמממ *הוא אוהב אותה? *הוא ינסה להתחיל איתה או משהו בהמשך?! *היילי ונייתן יגלו שמי שנישק את היילי במסיבה הוא כריס?!

pRincEsSa16

New member
**תיקון של שאלה 2**

***הוא ינסה להתחיל איתה או לנשק אותה או משהו בהמשך?! והוא יפר את ההסכם שלו עם נייתן?! בקשר לכך שהוא לא יתקרב אליה ולא ינסה כלום איתה???

pRincEsSa16

New member
../images/Emo208.gif

ענבררר

New member
אמ.. מנסה לענות ../images/Emo58.gif

אוהב.. אמ.. אני לא חושבת.. אולי הוא אהב אבל כרגע לא נראה לי. הוא לא ינסה להתחיל איתה לכל הזכור לי.. (יש מצב ששכחתי
) ואני לא זוכרת אם יגלו.. טוב לא ממש עניתי לך על השאלות אבל לפחות ניסיתי .. גם משהו

G A L 17

New member
../images/Emo58.gif

לא זוכר באיזה פרק בדיוק אבל כן היילי תגלה... ולא כריס לא ינסה להתחיל איתה , אם אני לא טועה אפילו ההפך , הוא אפילו יעזור קצת לנייתן

נצל''ש

אוקי ככה : ראיתי את כל הפרקים שודרו עד כה בארה"ב אבל משום מה לא היה לי כוח להוריד את פרקים 16 17 19 ואם יש 20 ((אל תשאלו למה שאלה קשה )) מישו מוכן לספר לי מה קרה בכל הפרקים האלה וכן אני רוצה לדעת ולהרוס לעצמי תודה

ענבררר

New member
../images/Emo2.gif תתבישיי לך! רוצי מהר להוריד!../images/Emo11.gif

16 הוא אחד הפרקים החזקים ביותר בסדרה!! וכך גם 17!! אפשר לספר אותם --> צריך לראות!! ועדיין לא יצא 19..

ענבררר

New member
זה שווה כל שניה ../images/Emo99.gif טוב די מאוח

מאוחר* עכשיו.. אני יכתוב לך מחר הכל..

mirymoo

New member
../images/Emo58.gifתשובות

הוא לא אוהב אותה...הוא פשוט סוטה קטן שמתחיל עם כולן... לא בצורה מיוחדת.. היא תגלה נידמה לי עוד 2 , 3 פרקים ........ וכריס טוען שהוא נישק אותה כדיי לעזור לנייתן כי הוא ראה אותם רבעם לפני זה

למעלה