הייי יש לי בעיה

הייי יש לי בעיה

אני בת 17 ויש לי בעיה הייתי עם משהו שנה וחצי וזיזלתי בו וסוף סוף הבנתי שאני אוהבת אותו... וחבל שהבנתי את זה מאוחר מדיי עכשיו הוא עצבני עליי בגלל שהוא טוען שאני בגדתי בו שזה לא נכון אני ילדה שאוהבת לבלות הרבה עם חברות וידידים לצאת למעדונים וזה... אבל אני לא בגדתי בו ... ואחרי זה שיקרתי לו כמה פעמים.. באחד הדברים שיקרתי לו בזה שהבטחתי לו שאני יפסיק לעשן ואני לא הפסקתי ויום אחד הוא גילה את זה ... ניסיתי לדבר איתו והוא פשוט לא רוצה להקשיב לי אבל אני עכשיו באמת באמת אוהבת אותו ותמיד אהבתי אותו .. הכי הכי בעולם הוא הכל בשבילי ואני מזה לא משקרת... תעזרו לי מה אני יכולה לעשות בשביל להחזיר אותו.. אליי? שלא תחשבו שאני רעה או משהוא כזה כי אני לא.... ניסיתי לדבר איתו והוא לא מקשיב לי ... עכשיו אני מנסה כבר כמה ימים להיתקשר והטלפון שלו לא זמין כנראה הוא החליף תמספר הפלאפון...

AmiTutiT14

New member
חחחחח../images/Emo6.gif

תראי מתוקה אני באמת מבינה אותך והכל.. אבל אהבה מעבר לפינה זאת סדרה, במקרה שלא ידעת
ליעוץ תפני לפורום אהבה בגיל ההתבגרות או משהו מצטערת

לימור1977

New member
תכתבי לו מה את מרגישה ופשוט תשלחי

לו את זה. אם הוא באמת אוהב אותך אז האהבה תנצח. אם לא אז יש הרבה דגים בים, רק צריך לדעת איפה לחפש. בהצלחה.

אוהב26

New member
מגיע לך

מגיע לך וגם לכל הבנות שחושות את אצמן לא יודע מה ולא מתיחסות ושרוצות כבר מאוחר !!!

לימור1977

New member
אשר...

אתה לא מכיר אותה ולא יודע בדיוק מה קרה, אז בבקשה ממך אל תכליל את כולן ותיתן להן הגדרות. לא כולן פוגעות, לא כולן משקרות וכו'... אני לא יודעת אם קרה לך בעבר שפגעו בך או שיקרו לך, ואם זה נכון, אז לא כל הבחורות דומות לבחורה שפגעה בך. יום טוב.

לימור..את פשוט......

אני פשוט מתה על ההערות שלך..את ממש מעולה!!! תמשיכי ככה לעודד אנשים וגם לעקוץ את מי שצריך..אני איתך

ללמור1977

תקשיבי אני לא שיקרתי לו בהרבה דברים פשוט ככה זה יצא... ואני לא רעה כמו שכולם עכשיו חושבים אני ממש לא רעה ואני רק בנאדם שהוא עכשיו פגוע... תאמיני לי התנהגתי עליו ככה בגלל שהיה מגיע לו... בגלל שביום ההולדת שלי הוא הבריז לי וזה פגע בי ולא יכולתי לסלוח לו...ונכון השלמנו אחרי זה אבל היו כמה בעיות כמו למשל שאני רק בת 17 ואני רוצה לבלות.לצאת למסיבות.. לעשן....ועם הוא בן 21 והוא כבר עבר את זה זכותי גם לעבור את כל החיים האלה... וכל הזמן שאני והוא עכשיו פרודים.. אז אני עצובה ותמיד רק עליו חושבת ואומרת שאני טעיתי.....וכן אוליי זה מגיע לי אבל דיי עכשיו הבנתי שאני טעיתי ואני מבטיחה שיותר לא יחזור על הטעויות שלי

לימור1977

New member
גלי היקרה...

אם הוא הבריז לך ביום הולדת שלך אז לא נראה לי שהוא ממש אוהב אותך, אלא אם יש לו סיבה טובה להברזה הזאת. בכל אופן תעשי מה שאת מרגישה. אני מאחלת לך המון בהצלחה.

k a b o o k

New member
שלום גלי מותק../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

אני אנסה לייעץ לך..
קודם כל, הי, אני יניב
אז ככה.. יש לך 2 דרכים לנסות להסביר לו שאת מצטערת, ואיך שהתנהגת עד עכשיו היה טעות
אפשרות אחת, זה פשוט לומר לו: "קח", הכי פשוט שיש, תני לו מכתב ובו כתוב את כל מה שאת מרגישה, וכל מה שאת רוצה שהוא ידע
אפשרות שנייה, אם קשה לך לעמוד מולו מכל סיבה שהיא, את מתביישת מהתגובה שלו, תני לאחת החברות שלך, שיתנו לו
אני בטוח שהוא יקרא והוא יבין
ואם לא, אל דאגה
יש המון דגים בים, התנסית, היה לך חבר, נהנית איתו, האמון ביחסים שלכם לא חזק, אז כנראה שזה לא זה
ואני שוב אזכיר את המשפט: "יש המון דגים בים", לא הולך איתו, יש עוד המון שירצו מאוד להכיר אותך
מקווה שהצלחתי לעזור.

תגובה;

וואלה תודה אבל אני כבר לא יודעת מה לעשות כנראה שאני יצא עם ידיד שלי ואני ינסה להתגבר על האהבה שלי עליו וחבר שלו היום אמר לי שהוא אוהב אותי יענתו שהחבר לשעבר שלי אוהב אותי אבל הוא לא בוטח בי יותר

למעלה