הייי חדשה...

הייי חדשה...

בפורום לא בתחום השירות.... אני כבר הרבה זמן קוראת בפורום יצא לי פעם פעמיים לענות... אני עובדת שנתיים בתחום השירות... עבדתי ביס בשירות לקוחות 9 חודשים ועכשיו אני עובדת בחברת סטארט אפ חדשה (שנתיים וחצי) התחלתי כנציגה... כיום אני אחראית מוקד + מזכירה של המנכ"ל והסמנכ"ל. אז השאלה שלי היא כזאת... איך היחסים שלכם עם האחמשים או האחראים על המוקד/ מסעדה/ וכו...? שונאים אותם? אוהבים אותם?

Oיון

New member
תלוי את מי..

יש כאלה שהכוח לא עשה להם טוב, ויש כאלה שנשארו נחמדים ומתוקים.. תלוי על מי את נופלת ובאיזה יום.. וברוכה הבאה!

כשהייתי נציג

אחד האחמש"ים היה פשוט רשע מרושע (כך ראיתי זאת בעיניים של נציג). בהמשך הוא הפך להיות מנהל הצוות שלי והיינו החברים הכי טובים בעולם. עד היום, שנינו בתפקיד אחר לגמרי באותה חברה ועדיין שומרים על קשר. לדעתי, צריך לעשות הפרדה בין היחסים של בוס וכפיף לבין החיים מחוץ לעבודה.

מה זה מרושע??

עובד לפי הספר בלי להתגמש כלל. איחרת חצי דקה מהפסקה, הערת משמעת. איחרת ב 10 שניות לתדריך, הערת משמעת.

In Limbo

New member
ה"אחמ"שית" שלי לא עושה כלום

כל היום חוץ מלדבר בטלפון עם החברות שלה על הילדות שלהן ומה הן אוכלות בגן. חוץ מזה - הבוס שלה שהוא גם הבוס שלי, ומנהל המרכז שירות הוא אחד האנשים הכי נחמדים שיצא לי לפגוש וגם לעבוד תחתם. היום הוא 'כעס' עלי כי לא אמרתי לו שלום כשהגעתי לעבודה

Black Star

New member
אין מה להתלונן ../images/Emo13.gif

המנהל שלי היה הסגן מנהל עד לא מזמן. כשהוא הפך למנהל הוא די שיגע את כולנו אבל נראה לי שזה היה בעיקר מהלחץ. לפני כמה שבועות הייתה לי איתו שיחה די קשה (ביוזמתי) ואני באמת רואה שהוא משתדל לשנות - ולא רק אני אלא כל הנציגים רואים. רצון טוב בהחלט יש לו, והוא בנאדם נורא נורא נחמד. אבל הכי מדהימה מכולם היא סגנית המנהלת הנוכחית שלי. היא פשוט בן אדם מקסים, מקצועית בטירוף, אם צריך שיחות מנהל כולם מעדיפים לפנות אליה כי אין לקוח שלא ייצא מרוצה אחרי שהוא דיבר איתה. ובתחום האישי היא בכלל מדהימה, עוזרת כ"כ הרבה, בחיים לא כועסת על טעויות שעשינו אלא עוזרת לנו לתקן. היא משרה כזו אוירה נעימה וכ"כ עוזרת לכולם שפשוט היא עושה את מקום העבודה שלי למקום יותר נסבל ממה שהוא.

ממממ... אצלנו זה קצת שונה

אצלנו העבודה מחולקת למגזרי עבודה, ובכל מגזר יש בדר"כ שני ר"צים. הר"צים מתחלפים פעם בשעה שעתיים ויש המון רצ"ים... בעיקרון רובם מקסימים, יש כאלו שכיף לי להכנס איתם למגזר ולעבוד איתם, יודעים את הנוהל, תמיד מחייכים, גם כשיש עומס אף פעם לא מרימים את הקול על אף אחד ומקצועיים בצורה בלתי רגילה. יש שני רצ"ים שאני אישית לא סובלת. אחד מהם הוא פשוט מיזנטרופ, אומנם הוא ספצ בנוהל אבל הוא חושב שהעובדה הזו נותנת לו את הזכות לדבר איך שהוא רוצה לכל העובדים במגזרים ולר"צים אחרים וגם עליהם. השניה פשוט פרחה פוסטמה שלא יודעת את העבודה ועוד בימיה כבודקת הייתה צווחת על כולם. פעם היא נקלעה איתי לריב שהוכחתי לה כמה היא טיפשה והיא עוד בכלל יצאה מטומטמת כשהיא קראה לי גזענית, מאז כל פעם שהיא נכנסת למגזר שאני בו או להיפך אני מוצאת את עצמי באופן פלאי בדרך למקום אחר (ושלא תבינו אותי לא נכון, אין לי תלונות) יש עוד כמה ר"צים שלפעמים דורשים איזה מצלצלת או איזה סטירת השקמה אבל סך הכל רוב האנשים בעבודה הם אנשים טובים שכיף לעבוד איתם

למעלה