הייי חדשה..!! קרייג דיויד הוא זמר מדהים! יש לו שירים וקול מדהים!!!!!!!! אז בקיצור אני נופר...ואתם?
G GuItAr2 New member 5/5/04 #1 הייי חדשה..!! קרייג דיויד הוא זמר מדהים! יש לו שירים וקול מדהים!!!!!!!! אז בקיצור אני נופר...ואתם?
B bmjackson New member 5/5/04 #2 שאלם נופר...../images/Emo13.gif קוראים י בן ואני מפ"ת מקווה שתהני פה....
S SofyTofy New member 5/5/04 #3 ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo103.gif אני ירדן בת כמה את ומאיפה?
T TaKe Me DuDi New member 5/5/04 #5 ../images/Emo24.gifברוכה הבאה../images/Emo70.gif אני דנה בת 15 וחצי מר"ג... ואני גם מכורה לשירים שלו וחולה עליו ד"א מזל טוב לווו סופ סופ יומולדתתתתתתת
../images/Emo24.gifברוכה הבאה../images/Emo70.gif אני דנה בת 15 וחצי מר"ג... ואני גם מכורה לשירים שלו וחולה עליו ד"א מזל טוב לווו סופ סופ יומולדתתתתתתת
N necky New member 5/5/04 #6 ברוכה הבאה לפורום שלוםםםםם קוראים לי ערפא אני בן 19 מלוד אני מקווה שתהני בפורום
S Sister G New member 7/5/04 #8 ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif אני גלית בת 16 וחצי מסתם חור תקוע ליד נתניה מקווה שתהני פה