הייי !! *חדשה פה* ...

Angelic Girl

New member
הייי !! *חדשה פה* ...

היי כולם
, מה המצב ? ... אני חדשה פה ..., ואני ממש אוהבת את הסידרה !! ... ~מקווה שאשתלב~ ו ... מי זו פייג´ ?, אולי הפרקים ביס (yes) ישנים יותר (הם כן ישנים יותר ... לא ?), ויש מכושפות רק בשישי שבת ... לא ?, נדמה לי שבמקום "לחיי האהבה" או משהו ... ביי

Hogo Oneil

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo58.gif

פייג´ היא האחות הרביעית! בעונה 4 פרו מתה! עלי ידי שאקס בשד ואז באה אחות חדשה פייג´ שהיא אחותם האבודה חצי מאיר לבן וחצי מכשפה! וניגמר היום השידורים החוזרים של עונה 3 והיה אותם רק היום בצהריים! ועונה 4 תתחיל באוקטובר במקום סמולוויל! וזה לא יתחיל במקום לחיי האהבה כי מכושפות משודר רק השעות 21:00 או 21:15

Cole cohen

New member
יש ב"יס" את העונה ה-2 שבשלבי סיום

וכשהיא תסתיים יהיו לנו 4 חודשים של שקט מעצבן... עד אוקטובר...

Hogo Oneil

New member
עוד על פייג´! ../images/Emo58.gif

כשפאטי וויקטור(ההורים של פרו פייפר ופיבי) נפרדו אז לפאטי היה רומן עם המאיר הלבן שלה ואז נולדה להם תינוקת(פייג´) היא נמסרה למינזר שיתנו אותה לאימוץ כי זה היה אסור אז שמאיר לבן ומכשפה יהיו ביחד! אז היא נמסרה ורק בעונה 4 היא מופיע היא היה בעיתון כתבה שפרודנס האליוול נהגה והיא הרגישה שהיא חייבת ללכת ללויה ההורים של פייג´ מתו מתאונת דרכים! ופייג´ היתה איתם באוטו אבל פייג´ עשתה ארובינג ויצא מהאוטו(היא לא ידעה שהיא מאיר לבן או מכשפה היא רק מגלה מעונה 4 את זה) והיא תמיד באה למועדון של פייפר פי3 והיא חשבה שאולי הן קרובות משפחה שלה, אז לבסוף היא וויתרה , היא הלכה למועדון שלה כבר שנה למה כי היא הרגישה שייכת למועדון(פייפר פיבי ופרו) וזהו! את צריכה לראות את עונה 4 כדאי להבין יותר טוב! פרקים 4X01 4X02

Hogo Oneil

New member
ושחכתי..... ../images/Emo58.gif

היא קיבלה את העיתון והרגישה שהיא חייבת ללכת בגלל שהיא ניקראה על ידי רוחות(שהרוחות הן פאני (שהיא סבתא שלהן) *חושב למה אני אומר לה מי כול אחד עם היא יודעת* דרך אגב נעים מאוד שוב אני אופיר ואני מאוד מקווה שתשתלבי ותקראי את ה"מדריך למוכר המתחיל חשוב לקרוא" שם רשום את ככלי הפורום!

Hogo Oneil

New member
תיקון פרו מתה בעונה 3 וגם פייפר מתה

שם, אבל ליאו מצליח להחיות רק את פייפר כי היא אישתו, וכנ"ל על משאופל מקניל אמרה!

Ophel McNeil

New member
מצליח להחיות אותה כי היא

אישתו?? לא, הוא מצליח לרפא את פייפר, כי פרו נפגעה יותר קשה, ועד שהוא הגיע לאחוזה - היא מתה.

Hogo Oneil

New member
אופסי התכוונתי הוא הלך לרפא אותה..

קודם כי היא אישתו! ואז הוא הלך לרפא את פרו והיה מאוחר מידי! אבל אני לא מביו משהו איך הוא לא הצליח לרפא אותה עם הוא מרפא את שניהם באותו זמן?! כמו שהוא ריפא אותן בהתחלה!

Ophel McNeil

New member
כפי שאמרתי,

לטעמי הוא כן ריפא אותן באותו זמן. (גם רואים שפרו ניחבלה בראש - כלומר, יותר קשה, ולכן היא מתה יותר מהר). לדעתי פייפר צעקה את זה על ליאו כי היה לה קשה להתמודד עם היאוש והאשמה. אבל פיבי אמרה את זה בפירוש "ליאו לא יכול לרפא מתים". כלומר, שעד שהוא הגיע לפרו היא כבר מתה.

Ophel McNeil

New member
ביס משודרת העונה השניה.

בסוף העונה השלישית פרו מתה, ובעונה הרביעית האחיות מגלות על חצי אחותן ששמה פייג´. (זוכרת? לפאטי היה רומן עם סם, האור הלבן שלה, פייג´ היא הבת של שניהם). מקווה שתשתלבי... :)

Piper

New member
שלום לך! הייתי עונה לך על השאלות

אבל כבר כולם ענו לך..

Angelic Girl

New member
ביס כרגע הסתיימה העונה השלישית ...

והפרק האחרון היה *אתמול*... מה כל זה היה שווה, מה ההיגיון ? פייפר מתה, ואז החזירו את הזמן ... ופרו מתה ?!!!! ... אוף... ואתם בטוחים שלא יהיה מכושפות עד אוקטובר ???? ... אוף. מאיפה את יודעים ? ... ~הלוואי שאתם טועים! ~ ותודה
..., גם אני מקווה שאשתלב כאן ...
... מה נעשה ? בלי 4 חודשים של מכושפות ..... ! .....

Cole cohen

New member
בטוח במיליון אחוז שאין עד אוקטובר

חוצמאת הפרקים האחרונים של העונה ה-2 בערוץ 3 של יס... שגם זה נגמר עוד 3 שבועות...

Angelic Girl

New member
אממ ... אז מה שאתה אומר

זה שיהיה מכושפות - העונה השנייה ?? אני עדיין לא מצליחה לעכל את העובדה שלא יהיה מכושפות 4 חודשים ! ... ~ זו רק אני, או שיש פה מישהו שיש לו יס, ולא יהיה גם לו מכושפות ? ... ~

למעלה