הייי חברים !!
אולי לשם אלה שהם כמוני בפורום (כותבים ממש מידי פעם ולא כולם מכירים אותם.. תודו שיש עוד כאלה!) תשתפו פעולה איתי בשרשור הבאאא?!?!! יופייי=]] קיצר תכתבו על עצמכם כמה שיותר דברים שמאפיינים אתכם... עכשיו ובאופן כללי... האמת אני בתקופת מרמור קלה מכל מיני סיבות ואין לי שום מקום להוציא את זה החוצה.. מצד שני לא בוער לי להוציא את זה החוצה למרות שאני רוצה... עזבו לא להתייחסססס להלהלה והנה דברים שמאפיינים את ליאורררררר! (אותי חחח
-אני ישירה ולפעמים חסרת טקט -יש אנשים שאני פשוט לא אוהבת באותו רגע מסיבות ממש מטומטמות! הנה אני אסביר- אוקי נגיד אמא שלי לדוגמא. היינו שתינו באותו חדר ואני למדתי לתיאוריה על המחשב, והיא אכלה ארטיק. אבל לא סתם אכלה אלא ממש שמעו אותה אוכלת וזה הכי הציק לי בעולם ופשוט לא יכולתי לסבול אותה.. חחחח -אני אוהבת לרקודדדדדדדדד -אני גם צופיפניקית
יאללההה שבט עמית שולט חח
- אני לא מסוגלת לפתוח את הלב בפני כל אחד -בעצם אני לא נוטה לדבר על הרגשות שלי הרבה -לא היה לי חבר כבר שנה וחצי בערך וזה מייאש ומציק -מה? אף אחד לא רוצה אותי?
-אני חסרת ביטחון לפעמים -אבל לפעמים גם הביטחון שלי מפתיע אותי! לדוגמא הייתי בשיעור בסטודיו בי עם חברה, וקבענו שתמיד נהיה שתינו מאחורה וזה.. כי התביישנו.. אבל השתלבתי שם די מהר, אפילו הייתי בשורות ראשונות בשיעור! ואני גאה להגיד שהייתי בין הטובות
- בשנה האחרונה די סבלתי מהקטע של הריקוד - ונראה לי אני אמשיך לסבול גם שנה הבאה כי אין לי אומץ - יש היום מסיבה וממש לא בא לי ללכת כי אני במצב רוח ירוד וזהווו אין עוד הרבה מה להגיד על עצמי יאלהללהלהה תורכם=]]
אולי לשם אלה שהם כמוני בפורום (כותבים ממש מידי פעם ולא כולם מכירים אותם.. תודו שיש עוד כאלה!) תשתפו פעולה איתי בשרשור הבאאא?!?!! יופייי=]] קיצר תכתבו על עצמכם כמה שיותר דברים שמאפיינים אתכם... עכשיו ובאופן כללי... האמת אני בתקופת מרמור קלה מכל מיני סיבות ואין לי שום מקום להוציא את זה החוצה.. מצד שני לא בוער לי להוציא את זה החוצה למרות שאני רוצה... עזבו לא להתייחסססס להלהלה והנה דברים שמאפיינים את ליאורררררר! (אותי חחח