הייי חברים !!

ליזיגי

New member
הייי חברים !!

אולי לשם אלה שהם כמוני בפורום (כותבים ממש מידי פעם ולא כולם מכירים אותם.. תודו שיש עוד כאלה!) תשתפו פעולה איתי בשרשור הבאאא?!?!! יופייי=]] קיצר תכתבו על עצמכם כמה שיותר דברים שמאפיינים אתכם... עכשיו ובאופן כללי... האמת אני בתקופת מרמור קלה מכל מיני סיבות ואין לי שום מקום להוציא את זה החוצה.. מצד שני לא בוער לי להוציא את זה החוצה למרות שאני רוצה... עזבו לא להתייחסססס להלהלה והנה דברים שמאפיינים את ליאורררררר! (אותי חחח:) -אני ישירה ולפעמים חסרת טקט -יש אנשים שאני פשוט לא אוהבת באותו רגע מסיבות ממש מטומטמות! הנה אני אסביר- אוקי נגיד אמא שלי לדוגמא. היינו שתינו באותו חדר ואני למדתי לתיאוריה על המחשב, והיא אכלה ארטיק. אבל לא סתם אכלה אלא ממש שמעו אותה אוכלת וזה הכי הציק לי בעולם ופשוט לא יכולתי לסבול אותה.. חחחח -אני אוהבת לרקודדדדדדדדד -אני גם צופיפניקית :) יאללההה שבט עמית שולט חח
- אני לא מסוגלת לפתוח את הלב בפני כל אחד -בעצם אני לא נוטה לדבר על הרגשות שלי הרבה -לא היה לי חבר כבר שנה וחצי בערך וזה מייאש ומציק -מה? אף אחד לא רוצה אותי?
-אני חסרת ביטחון לפעמים -אבל לפעמים גם הביטחון שלי מפתיע אותי! לדוגמא הייתי בשיעור בסטודיו בי עם חברה, וקבענו שתמיד נהיה שתינו מאחורה וזה.. כי התביישנו.. אבל השתלבתי שם די מהר, אפילו הייתי בשורות ראשונות בשיעור! ואני גאה להגיד שהייתי בין הטובות
- בשנה האחרונה די סבלתי מהקטע של הריקוד - ונראה לי אני אמשיך לסבול גם שנה הבאה כי אין לי אומץ - יש היום מסיבה וממש לא בא לי ללכת כי אני במצב רוח ירוד וזהווו אין עוד הרבה מה להגיד על עצמי יאלהללהלהה תורכם=]]

לכי למסיבה

אולי סופסוף תכירי מישהו ויהיה לך חבר אחרי שנה וחצי
ומה את בוכה? לי בחיים אל היתה חברה!

ליזיגי

New member
אבל אני במצב רוח רעעע ואני לא מרגישה טוב

אתה לא קראת את הכל ?!! חחחח סתם אבל תודה על העצה =]] אבל אני בוכה כי היו לי הזדמנויות ואני פשוט טיפשה מידייי ליישם אותם !

נתוש ז

New member
אין טיפשות בדברים האלה. לומדים מניסיון.

בכלל לא בריא לומר על עצמך "טיפשה", בשום סיטואציה. אנשים טועים, לומדים, וממשיכים =) בעיקר בקשרים.

נתוש ז

New member
הרחמנות העצמית הזו עלולה להרוג..

ודווקא אני ממש לא מסכים עם ה"ניחום" שלך. מה זה, צרת רבים חצי נחמה? P: זה לא באמת עוזר... אני חושב שאדם שלא היה לו בת זוג מעולם, זה פחות חסר לו...נראה לי שבעיקר זה דבר ממכר..ככה אני רואה את זה לפחות. כאילו, יש לי חברים שלא היה להם מישהי רצינית וזה לא חסר להם. אבל אני לא רואה את עצמי חי בלי מישהי תקופה ארוכה כי זה יהיה לי קשה מדי..

חח לקחת אותי קשה

זו היתה "נחמדה צינית", ואני גם לא מרחם על עצמי.. כי אני בעצמי לא רוצה חברה, הזדמנויות היו לי, ולא לקחתי אותן, כי לדעתי זה מיותר

נתוש ז

New member
תראי, מה שאני יכול להגיד זה ככה...

לכל תכונה יש יתרונות וחסרונות, ויש כאלה שיסתכלו בעיקר על החסרונות ויש כאלה שיסתכלו בעיקר על היתרונות שלה...בכל מקרה אין תכונה עם יתרונות בלבד (מלבד, נגיד, חוכמה). כולל כל התכונות בערך.. פשוט צריכים להסתכל על היפה שבכל תכונה..להיסגר ולא לדבר על רגשות זה לא רע! זה יקנה לאדם שיהיה איתך או לחברות שלך תחושה שהם מיוחדים. פתיחות מיוחדת כזו כשהיא תהיה. וכשתפתחי למישהו, אחרי הקושי בלהיפתח בדברים שיותר קשה לדבר עליהם, זה ממש ממש יקרב בינכם..את תרגישי כאילו הוא ממש חלק ממך (מניסיון אישי בנושא). אני לא יודע אפילו איך להסביר את זה...זה משהו שאנשים שנפתחים לכולם, או אפילו לכמה אנשים ואומרים להם הכל- לא יוכלו להבין לעולם... חוסר ביטחון זה הדבר הכי חמוד בעולם!! זה ממש נחמד! אני ממש נמשך ונקשר לבת החמודה שיושבת בפינה, השותקת והמופנמת... יש בזה משהו נשי בצורה מושכת מאוד לדעתי.. נשי טהור שכזה. כאן נגמרות ההערות שלי נראה לי... צופים זה נחמד, נראה לי שזה מתגלה (לי באופן אישי) בדיעבד (לצערי) כבזבוז זמן, במיוחד מהדברים החשובים יותר. סה"כ המסגרת הזו גם נותנת המון.. הייתי בט'-מחסנאי (התפקיד הבכיר ביותר ב-ט' בהנהגת ירושלים לפחות), בי'- מדריך ו' (השכבה הגדולה ביותר שיכולנו להדריך), וביא' רשמ"ד (רשג"ד ומדריך) צמי"ד (אוכלוסיה עם פיגור קל), שגם זה תפקיד בכיר שלרוב לא נותנים לאנשים ביא' אלא רק ביב', כי זה גם רישגוד וגם הדרכה, והמון אחראיות והמון קושי. {נו, רציתי להתלהב קצת
מותר לי! }.

ליזיגי

New member
וואו אתה ממש פסיכולוג =]]

בקשר להפתח לאנשים, אין לי מה להגיד.. כאילו אתה צודק בכל מה שאמרת והלוואי הלווואי!!! שהיה לי מישהו כזה שאני יכולה לשתף אותו בכל מה שעובר עלי ולהרגיש כאילו הוא חלק ממני. זה נראה לי הדבר הכי כיפי בעולם! האמת שיש לי מישהו כזה, אולי לא בצורה קיצונית ממש- של הרגשה כאילו הוא חלק ממני, אבל אני כן משתפת אותו יחסית הרבה לשאר.. רק חבל שהוא בחו"ל. ל-3 חודשים :( טוב זה לא נצח, אבל הוא חוזר עוד חודש!!! פחות יומיים! חחח ובדיוק שהוא חוזר אני טסה, אבל רק ל-5 ימים אז זה בסיידר ! ולא הבנתי.. זה נראה לך בזבוז זמן אבל הייתי בתפקידי מפתח בשבט? נראה לי מוזרררר... אני מכיתה ד' בצופיםםם :) ככה ש.... ובכיתה ט' הייתי קורסניקית חחח כלומר הייתי בקורס- אצלנו אין תפקידים בכיתה ט' בי' הדרכתי ד' :)))) מקסימים יא' הדרכתי ז' ויב' מממ... אני עדיין לא יודעת מה השיבוץ שלי ביקשתי שנה שעברה גם להדריך צמי"ד, בתור אפשרות שניה, (אפשרות ראשונה ז' שם ז' !!חחח) ... האמת שזה לא תחום שכלכך מפותח אצלנו בשבט וחבל שכך ... כל הכבוד על התפקידים שלך, באמת נשמע ממצה ומאתגר :) אבל יש לי רק הערה בקשר לו'- זו שזו השכבה הכי גבוהה שיכולת להדריך זה לא אומר שזה התפקיד הכי טוב לקבל בכיתה י'.. כאילו אצלנו שישיסטים (שאני הייתי שישיסטית, עכשיו זה השתנה) יכלו לקבל ד-ה-ו כתפקיד הדרכתי, או מחסן כתפקיד לא הדרכתי... ואין הבדל בין התפקידים- כאילו הכל נחשב להדרכה צעירה, זה שהדרכתי ד' לא הפך אותי לפחות טובה ממדריכה ה-ו. מבין ? חחח ... השנה ושנה שעברה ו' הפך אצלנו בשבט למעין הדרכה בכירה (כלומר הצטרף להדרכות של ז-ח), ואני מקווה שעם השנים זה יתפוס אצלנו בשבט יותר! חפרתי=]]

נתוש ז

New member
בקשר להדרכה...

פשוט כל הגדוד שלי בסוף ט' ביקש להדריך (בי') ו' ואח"כ ה' ורק בסוף ד'...ככה שהיה ביקוש מטורף להדרכת ו', וד' נחשב ל"דפיקה"...בגלל זה ציינתי את זה.. אז לא ראיתי את זה ככה. אז הייתי מכור לשבט. זה בדיוק כמו אוהדי כדורגל מכורים, קשה לראות את החסרונות כשאתה IN. זה מפתה, ומושך, ומרגש, ויותר מהכל- מלהיט.. בדיעבד, למרות הרווח, זה נראה לי בעיקר טעות להימכר לתנועה הזו. נחמד ללכת פעמיים בשבוע, אסור להגיע למצב (שאני הגעתי) שאתה בא לקראת סוף שנה כל יום לשבט, ובאמצע שנה 3-4 פעמים בשבוע. אבל, שוב, אפשר לדעת את זה רק בדיעבד. אני חושב שצמי"ד זה הדבר הכי חשוב שיש בצופים היום...התנועה הזו איבדה את רוב הערכים שהיו לה, אך התרומה לילדי צמי"ד רק התפתחה עם הזמן.... אם באמת רוצים לתרום זה בצמי"ד. אני לא אומר שאי אפשר לתרום בהדרכות אחרות, אני עיצבתי קצת את החניכים שליוהשפעתי עליהם, אבל זה פסיק מהתרומה לצמי"ד.

ליזיגי

New member
אמממ

סבבה, אז אם כך אני לוקחת את הדברים שאמרתי בחזרה וכל הכבוד שנתנו לך תפקיד שהיה לו ביקוש רב! זה מראה שאתה תותח!
(אמממ גם אצלנו רוב השכבה בסוף י' ביקשה הדרכת ז':) לא יודעת, אני לא מכורה לזה או משהו כזה, בכל זאת אני רוקדת וזה חלק די נכבד מהשעות שלי בשבוע- לפחות 13 שעות בשבוע, ושנה הבאה זה רק יגדל בגלל הבגרות במחול. תכלס אני במהלך השנה פעמיים בשבט- שלישישי, אבל חוץ מזה עוד פעם בשבוע ישב"צ, ולהכין את הפעולות, ויום שישי זה יום פעילות ארוך יותר בגלל הישיבת שכב"ג. אז כן אני מבלה הרבה זמן בשבט או עם הצוות שלי בשביל להכין דברים להדרכה. ובתקופה של מפעלים, כמו המחנה או פורימון- אז כן, אני באה הרבה לשבט לימי עבודה וכאלה.. אבל זה כיף, אני לא מוצאת בזה משהו רע .. צריך לשים את הגבול- כי גם יש לימודים, ואני שמחה להגיד שיש לי ציונים טובים מאוד.. (אולי לא בחרתי מקצועות קשים- מחול והיסטוריה, אבל אני 5 יחידות מתמטיקה וזה שוחק את החיים!) אז מה, שנה הבאה לא תהיה בשבט יותר? וד"א חברה שלי פשוט מאוהבת בהנהגת ירושלים !

tttttttttt1

New member
אני סתם רוצה להתייחס לחלק קטן ממה שכתבת:

אני גם חושב שבחורות שקטות וכל זה הן ממש חמודות...זה מאוד מושך לפעמים....לפעמים אני ממש מעדיף בנות כאלה שבדר"כ אתה לא ממש שם לב אליהן, מאשר בנות שכל הזמן נדחפות, כל הזמן שומעים מהן, וכו'... אמרת שאתה מאוד נמשך לכאלה עם חוסר ביטחון.....אתה בטוח שזה "חוסר ביטחון" ולא סתם "שקטה"? כי מהצד היא יכולה להראות מאוד נחמדה והכל, אבל אם אתה בקשר אם אחת שאין לה חוסר ביטחון בכלום זה יכול ליצור בעיה...... לכותבת ההודעה המקורית - אני ממש מסכים עם מה ש"נתוש" אמר...את צריכה למצוא מה טוב בכל דבר שיש לך, כי סה"כ את לא תתחילי עכשיו להשתנות, ואת בטח יכולה ללמוד לחיות מעולה עם מה שכן יש לך.... עוד דבר שעוזר - אני יודע שאמרת שקשה לך להיפתח לאנשים, לספר להם על מה שעובר עליך - ולכן, קודם כל, זה שאת עושה את זה באינטרנט זה כבר די טוב, כי זה נותן לך במה לדבר על דברים שמטרידים אותך, אפילו בעילום שם, עם אנשים שהם בשכבת גיל שלך ולחלקם יש את אותם בעיות כמו שלך...וזה עוזר לשפוך את הדברים החוצה לפעמים [תאמיני לי..
] אני חושב שכדי לך לדבר גם עם אנשים שאת מכירה או אפילו קצת פחות מכירה, אבל עדיין יש לך איזשהיא היכרות איתם [בניגוד לאינטרנט].......זה מאוד עוזר לדברים עם אנשים שמכירים, וגם אם בהתחלה את פחות הכרות אותם - את מהר מאוד תראי שיש לכם את אותם בעיות ואפילו יוכל לצאת מצב שתעזרו אחת לשניה - מה שיעזור לכן גם להקרב עוד יותר [אם לא הייתן חברות הכי טובות בעבר...]....לי השנה יצא לדבר עם כמה בנות [אני בן, אגב] על דברים, וזה יצר מערכת יחסים מאוד מיוחדת איתן, אפילו בנות שלא כ"כ דיברתי איתן בעבר, וזה יצר מערכת יחסית כ"כ טובה, שעכשיו הן יכולות תמיד לבוא לדבר איתי על מה שהן רוצות, ואני נותן להן ייעוץ מהצד שלי, ואני מדבר איתן על הכל...וזה מאוד עוזר [וזה אומר לך אחד שבתחילת שנה לא דיבר עם אף אחד על מה שעובר עליו....] לסיכום - אם נעבור על התכונות [שכמובן אי אפשר כבר לשנות ..אבל שיהיה..]: ישירה וחסרת טקט - היה כדאי שתנסי לעבוד על העניין הזה, אנשים לא תמיד אוהבים שאנשים אחרים כל הזמן ישירים איתם, ואם זה מלווה בחוסר טקט [לפי דבריך] - זה יכול אפילו להיות מעליב ומעצבן... לרקוד זה טוב..גם צופים זה טוב, סה"כ - למרות שזה גוזל הרבה זמן, זה פותח לך מערכת יחסים עם עוד אנשים... לגבי "לפתוח את הלב לכל אחד" - אני לא חושב אפילו שאת חייבת...רצוי שתכירי את הבנאדם קודם לפני שאת שופכת בפניו את כל הסיפור שלך, ושתדעי לסמוך עליו שלא ירוץ ויספר לכולם, אלא שבאמת יקשיב לך ויעזור לך.....[אני מדבר על מצב שבו את מדברת עם מישהו שאת מכירה פנים מול פנים או באיסיקיו/מסנגר וכאלה..] את צריכה למצוא חבר/חברה אמיתית שתוכלי לדבר איתם על הרגשות שלך...זה טוב לפעמים לפרוק רגשות למישהו שמקשיב וגם עוזר, או אפילו סתם מקשיב... לגבי חבר - אל תחפשי אהבה בכח...אהבה תבוא כשהיא תבוא, ולא צריך לחפש אותה בכח, כי אז יצא מצב [שנכון שהוא נשמע מוזר..אבל כבר שמתי לך אליו לאחרונה אצל כמה אנשים...] שכל אחד שתראי ברחוב, או סתם תדברי איתו כמה דקות - את תתאהבי פה וכל היום תחשבי עליו, עד שיעבור לך ותעברי לאחר....ואין לזה שום משמעות...ואם אמרת שאת ביישנית - אני בטוח שיש המון אנשים שחושבים שזה חמוד ומושך, באמת שבנים אוהבים את זה.... אני בטוח שיותר אנשים רוצים אותך ממה שאת חושבת, אבל יכול להיות שקשה לך לראות את זה.... את צריכה להסתכל במראה ולראות את עצמך, להגיד לעצמך שאת אוהבת אותך ואת איך שאת נראית, שאם אחרים לא אוהבים את זה אז בעיה שלהם...אם תלמדי לאהוב את עצמך את תראי שגם ההרגשה שלך מאוד תשתפר, וגם אחרים ישימו לב לשינוי הזה ויהיה לך הרבה יותר קל ההודעה שלך קצת מזכירה לי את עצמי לפני שנה בערך...המפתח הוא באמת קודם כל לאהוב את עצמך..אל תחשבי מה אחרים חושבים עליך...אחרי שתרגישי נוח עם עצמך, הרבה דברים יסתדרו...הביטחון יעלה, אנשים ישימו לב לשינוי הזה...

ליזיגי

New member
ווואו כמה פסיכולוגיההה ... =]]

יואו אני באמת מרגישה מוערכת שקראת את ההודעה שלי ואפילו השקעת בתגובה כזו ארוכה ומרשימהה=]] טוב אז נראה לי שכמה דברים עלי נתפסו בצורה קצת שונה ממה שאני באמת .... אני ממש ממש ממש לא מחפשת אהבה בכוח, אני לא נואשת, וגם אני בגישה שזה יבוא מתי שזה יבוא.. זה לא כזה דחוף לי ! בקשר לישירות ולחוסר טקט- כן אני כזו, אבל הכל נעשה אצלי בצורה של הומור- ואני יודעת מתי לשים את הגבול. אני יודעת שישירות יתר יכולה לפגוע באנשים, יש לי חברה כזו שפשוט אומרת לי את כל מה שהיא רוצה מתי שהיא רוצה ומניסיון אני יודעת שזה לפעמים פשוט לא לעניין.. ותאמין לי שפעם הייתי במקום אחר... בקטע של החוסר ביטחון, ולא לקבל את עצמי כמו שאני- עכשיו אני במקום הרבה יותר טוב! וברוך השם כי פעם באמת זה היה יותר קיצוני ... אני פשוט נמצאת בתקופה לא כלכך טובה- מבחינה משפחתית בעיקר, ואני בטוחה שדברים ישתנו ויהיו טובים יותר.. תודה על כל התגובות! גם אתם מוזמנים לשתף אחד את השני בכל מיני דברים :) ואני גם כאן בשבילכם

tttttttttt1

New member
אהה אוקי...

לגבי הקטע של אהבה - מצויין
לגבי הקטע של ישירות - מצויין
, כל עוד את יודעת שהצד השני מודע לעובדה שזה בהומור, כי אחרת זה יכול ליצור בעיה אצלו - גם אם הוא לא אומר לך אותה... אני גם מקווה בשבילך להכל יסתדר מהר, ותצאי מהתקופה הזאת שאת נמצאת בה... לגבי ההודעה שלי - אין בכלל בעיה, מתי שאת רוצה את יכולה לבוא לדבר איתי, גם בפרטי...אל תתביישי לספר דברים [גם ככה כל רשימת האיסיקיו שלי כבר מזמן הפכה להיות 20% חברים ו-80 אחוזים אנשים שהכרתי בצורה כמו זאת, ואני יכול להפנות אותם להמלצות
....] עכשיו באמת - אם יש בעיה את יכולה תמיד לדבר עליה...
[אגב, את מרגישה קצת יותר טוב עכשיו אחרי שהוצאת קצת רגשות החוצה?]

ליזיגי

New member
חחח איזה מקסים אתה, תודה !

וכן קצת יותר טוב חחח =]] למרות שיחסית כלום לא יצא החוצההה... יהיה טוב !

ליזיגי

New member
וד"א-

אני לא רוצה להשתנות, טוב לי עם איך שאני... אני ילדה כן חברותית, ואוהבים אותי בחברה שאני נמצאת בה.. אוקי מיצינווו

tttttttttt1

New member
הכי טוב..../images/Emo8.gif

חוץ מזה, אמרתי בהודעה שאת לא צריכה להשנות בשביל אף אחד..ומי שלא מוצא חן בעיניו אז בעיה שלו....

למעלה