הייי חבר'ה!

3נטוש

New member
הייי חבר'ה!

חג שמיייייח
!
שיהיה לכולנו חג נחמד ונעים! והרבה הרבה הרבה אושר לכולם! וגם לגלעד! גיא: תגיד לגלעד שיבוא לבקר... אנחנו מתגעגעים:|... טוב לפחות אני..=)

איף

New member
הלו,חג שמח!../images/Emo24.gif

מישהו בונה סוכה? זה די מטריד אותי...הסוכה היחידה שנתקלתי בה בעיר שלי,היא הסוכה שהעיריה בנתה...

שיר m

Well-known member
אני רואה הרבה סוכות... זה נחמד../images/Emo13.gif

חג שמח לכולם

אנשים חג שמייח!!

יאאא אנשים כבר הגיע סוכות...בואו נבנה סוכה אחת לכולנו ונזמין את גלעד שגב ? חח סתאם סתאם..טירוף שלי. אז שיהיה חג שמייח אנשים.. ויאאאאאא יש הופעה של גלעד ב-8.10 אני מקווה שסוף סוף אני אוכל ללכת למרות שזה לא תלוי בי כי אין לי איך לחזור..אבל אני אעשה הכל כדי לראות אותו..ואולי גם כמה מכם:) אז חג שמייח.. אוהבת אותכם המונותתתת
מורי :)

חג שמח אנשים!!!

אולי נעלמתי קצת מעל דפי הפורום בימים האחרונים אבל רק שתדעו שאני תמיד משגיח ובודק בשבוע וחצי הקרובים אני ברגילה אז אני אהיה פה יותר

R a v £ N

New member
חג שמח...../images/Emo140.gif

חברי פורום יקר!
*וסליחה שלא הייתי פה הרבה בשבוע האחרון-אבל דאגתי לעקוב-"מרחוק"*

orguy

New member
חג שמייח וגם גיא............

אתה בורח מהר מהמסנג'ר! אבל עדכן ת'אתר תוסיף עוד שיר! שים משהו חדש אני יודע!!!!! ושגלעד יבוא מתים לראותו שוב!!!!!!!!!

אמממ...

אני חושבת שאתה צריך להעריך את גיא על כל העבודה שהוא עשה עד עכשיו, ומשתמשים במילה "בבקשה" בימיינו או שלא...

orguy

New member
אז קודם כל..........

גיא מלך! הוא בנה אתר שאפילו בחלומות הכי טובים שלי לא דמיינתי שיהיה! כל הכבוד לו! מלך! אז גיא בבקשה בבקשה בבקשה שים משהו חדש באתר!!!!

הבזק

New member
../images/Emo9.gif תודה ...

וחידושים לאתר יהיו בקרוב... והפתעות דרך רשימת התפוצה...

למעלה