הייי חברה אני חדשה...! מקווה שתקבלו אותי יפה...!
א אולי עד מחר1 New member 30/1/08 #3 ברוכה הבאה! אל תתייחסי לאף אחד חוץ ממני! סתאאאם, אני צוחק. /tapuzforum/images/emo8.gif תהני לך...
ח חלושקית New member 30/1/08 #4 שלום לך תהני מכל רגע. אני גם יחסית חדשה.. טרם מלאו לי שבעה ימים בפורום הזה.
י ירון אשבל New member 30/1/08 #9 קודם כל יפה שאת יודעת מי אני נראה לי היחידה! דבר שני אליי תיחסי הכי רע (תביני לבד תרמז)
י ירון אשבל New member 30/1/08 #13 הפוך תייחסי רע כי אני לא תמני ואפשר לומר גם לא מחבב במיוחד תמנים וירון אשבל כי אני מהמאזינים הקבועים שלו ומטורף על התכנית שלו בעיקר על השירים!
הפוך תייחסי רע כי אני לא תמני ואפשר לומר גם לא מחבב במיוחד תמנים וירון אשבל כי אני מהמאזינים הקבועים שלו ומטורף על התכנית שלו בעיקר על השירים!
ת תמניה בJשמה New member 30/1/08 #14 ואזמה אם אתלא תימני?!?! אנלא מתייחסת לאף בנאדם רע! ותתחיל לחבב אותם..הם לא מזיקים..
י ירון אשבל New member 30/1/08 #15 יש לי 2 חוקים בחיים! א. לא להקשיב לתמניות. ב. לשמור על החוק הראשון.
ת תמניה בJשמה New member 30/1/08 #16 חחח אהבתי. אפשר להוסיף חוק? הכלל השלישי יהיה ששניי הכללים הראשונים הם בסגי נהור!
ת תמניה בJשמה New member 30/1/08 #21 אבל לחוקיך אין שום בסיס! ואם הייתי שרון בן בסט, כן היית שם על החוקים שלי?
א אולי עד מחר1 New member 30/1/08 #17 אתה יודע . . . תמיד חשבתי שאתה אהבל... עכשיו הוכחת לי שזה נכון!