הייי בנות!!!!!!!

שורצמן

New member
הייי בנות!!!!!!!

אני מחכה ל 30 לחודש .....לראות שהכל בסדר!!!! קשה ומעצבן לחכות...... חוץ מזה הכל די בסדר..... מה איתכן?????? בי בינתיים סיגל

אוסוש

New member
אצלנו הכל בסיידר........

...מחכים לוועדה הבא! ובהצלחה בבדיקה!!!!!!!!!!!!!1

מירבי*

New member
אוסוש, אישרו לכם את הפונדקאית כבר?

הוועדה היא כדי לאשר את כל התיק? מאחלת לכם בהצלחה

מירבי*

New member
סיגל, מהנסיון שלי ובטח גם מזה שלך

רק שאולי הספקת לשכוח קצת, החודשים הראשונים של ההריון עוברים בהמתנה, זה שיגע אותי, לחכות לבטא, אח"כ לחכות שזה יכפיל, ואז לאולטרסאונד, ולסקירה המוקדמת..בקיצור...יש למה לחכות.. מאחלת לך שהימים עד האולטה סאונד יעברו מהר... אגב, יש לך השערה לגבי מספר העוברים? הבטא היתה גבוהה במיוחד? נשיקות יקירה

הי סיגל-אז ב30 לחודש את תראי

מה/כמה יש לך בבטן?
איזה יופי! סיגל-זה שבוע הבא,זה יעבור מהר. ואיתי- כרגיל:אני חיה לי משאיבה לשאיבה, סתם בצחוק
אבל באמת אני מחכה לקבל מחזור שוב פעם:ע"מ לעשות זיווג מוצלח בין הזרע והבייצית. אני יודעת זה ארוך,ואפילו ארוך מאוד.....(הכוונה לתהליך עצמו) אבל אלו הנתונים,זה לא ישתנה..... אני יודעת שנגיע מתי שהוא למטרה..... אפילו שהדרך לא קלה

אצלי לא משהו ../images/Emo4.gif

הבחורה שנפגשנו איתה בשבוע שעבר והיתה אמורה להתחיל בבדיקות היתה חולה ועכשיו היא לא מחזירה לי טלפונים (כמה מוכר...). היתה בחורה נוספת שנפגשנו איתה לפני כחודש וחזרה אלי לפני שבוע ואמרה שהיא מעוניינת. אמרתי לה שאנחנו במגעים עם מישהי אחרת אבל שאם זה לא יסתדר אשמח לחזור אליה. אתמול חזרתי אליה ואמרתי לה שזה לא הסתדר עם הבחורה ההיא ושאנחנו מעוניינים להתקדם איתה. היא אמרה שבינתיים היא כבר חשבה לרדת מזה (כיוון שאמרנו שזה לא מתאים לנו) ושעכשיו היא צריכה לחשוב שוב על הנושא והיא צריכה לחזור אלי עם תשובה. חוץ מזה "בילינו" (אני ובעלי) את הימים האחרונים במרדף אחרי קופ"ח שהחליטה פתאום לא לאשר לי את זריקת הדקפפטיל שאני מקבלת כל 30 יום למרות שהעברתי להם מכתב של פרופ´ פיש שאני חייבת לקבל את הזריקה. בקיצור - לא משעמם !!! והחלק הנחמד - (חייבים משהו אופטימי לסיום...) בשבוע הבא אני נוסעת עם אחותי לסוף שבוע ארוך באילת, רק שתינו ביחד. אני כבר לא יכולה לחכות... חיבוקים לכולם

../images/Emo32.gifפרסמו עכשיו באינטרנט וברדיו

שהפונדקאית הראשונה הגישה תביעה נגד הזוג בטענה שנגרמו לה נזקים נפשיים. כולנו שמענו הרי שהנסיון שלהם לא היה מוצלח, אבל לתבוע אותם ?!
כמובן שזה גם עושה נזק תדמיתי שיפגע בכולנו מהבחינה הזו - כמה נשים ירצו להיות פונדקאיות אחרי שישמעו על התביעה הזו (בלי לרדת לפרטים ולחקור מה באמת היה שם) ? אין לי ספק שלא אחת ולא שתיים. מקווה שהנסיון של כולנו יהיה הרבה יותר מוצלח...

חבל שהם לא מציינים דניאל,

שהיום לכל פונדי יש פסיכולוג שיכול לעזור לה בכל עת שנזקקת. ממש חבל זה באמת הורס התביעה הדבלית הזאת של הפונדי ההיא.

באמת חבל דרדי

הרי בדיוק בשביל זה אנחנו שמים כסף בצד - עבור יעוץ פסיכולוגי לפונדקאית (ולילדיה) עד חצי שנה לאחר הלידה.

מירבי*

New member
מאז המקרה הראשון של הפונדקאות

בארץ, השתנו רוב הדברים, המבדקים הקפדניים שהפונדקאית עוברת לפני שמאשרים אותה לא היו קיימים אז, היום אנחנו מחוייבים להקצות סכום כסף לטובת יעוץ פסיכולוגי לה ולילדיה מתחילת ההריון ועד חצי שנה לאחר הלידה. הוועדה לנשיאת עוברים מסכמת כל מקרה שמסתיים ומסיקה ממנו מסקנות, החוזים שנסגרו לפני שנתיים ושלוש לא היו עוברים היום, לפעמים נראה לנו שהוועה עובדת לאט ולא נכון, בסך הכל אי אפשר להקל בזה ראש, צריך לבחון את הפרטים היטב לפני שיוצאים לדרך.

בדיוק מירבי מה שכתבת ולכן זה ..

מעצבן שבכתבה שדיברו עליה ברדיו לא ציינו את המהפך מאז, שהיום הכל מסודר ואין מצב שפונדקאית תקלע לבעיה ולא תקבל עזרה. באמת חבל מאוד שלא ציינו זאת !!!!!!!!!!

זו בדיוק הבעיה - רוב האנשים לא

יטרחו לבדוק מה קורה היום, הם פשוט ישמעו מה שהפונדקאית ההיא טוענת ויקבלו זאת פשוטו כמשמעו.

miri71

New member
יש גם כתבה ב"כלבו חיפה" באותו סגנון

החלטתי לכתוב מכתב אישי למחברת הכתבה ולאמר שם שזה חד-צדדי, שטחי ומתיימר להיות "סקופ". ושזה, כמובן, על חשבון כאלה כמונו אם לא מספרים מה קורה עכשיו ושאחרי הפונדקאית הזאת כבר נולדו מעל 30 ילדים והכל היה תקין.

סלי1234

New member
הי סיגל מתוקה

אני איתך מחכה לשמוע רק דברים טובים, אני כבר אחריי חודש חמישי חם לי מאוד, רוב הזמן נמצאת במזגן, במיוחד שנכנסים לחודש אוגוסט החודש הכי חם בקיץ, אבל עם כוחות משותפים מחזיקים מעמד, אז נקווה לטוב לכולנו. נשיקות סלי

שורצמן

New member
סלוש!!!

אני ביום שלישי הולכת לבדיקה בהדסה...ונראה מה קורה.... אני די עייפה , נחה הרבה , מגיעה מהעבודה הביתה והולכת לנוח... אחרי יום שלישי נהיה יותר חכמים.... זהו בינתיים... נשיקות סיגל

למעלה