הייי בנותתת!

הייי בנותתת!

איך התגעגעתי אליכן אתן לא מאמינות! לא כתבתי פה כל כך הרבה זמן..... היה לי עומס ממש רציני בלימודים, אבל לא שכחתי אותכן! ספרו מה קורה איתכן, מה עבר עליכן בחודשיים האחרונים, מה חדש... (אני מקווה שאתן עוד זוכרות אותי בכללל...) נשיקות, דורין.

סתיו מם

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

אצלי הכל ממש מצויין! אני נורא שמחה שקצת קיץ ואפשר להסתובב בשמש (למרות שיש שמועה שמחר החורף חוזר
). אגב, אמא שלך נשמעת מותק אמיתית, עם כל המודעות האקולוגית... כיף שחזרת

כן

רק שזה קצת מוגם, היא נורא מטרטרת אותנו עם זה.. את לא יודעת מה הלך אצלנו בבית לפני שפתחו את כביש שש!

טוב, יש לי קטע ממש הורס

יש לה חברים אקולוגיים כאלה בכל הארץ, הם מין רשת של ירוקים אובססיביים כאלה שמפעילים אחד את השני בכל הארץ... אז לפני איזה שנה רצו להקים איזו מזבלה מיוחדת (לא לטובה) בקיבוץ אחד בצפון, שרצה שזה יהיה בו בגלל הכסף, וכל הקיבוצים שלידו התנגדו. אז יום אחד היה דיון על זה בקיבוץ שרצה את זה, ואמא שלי נסעה עד לשם, ויחד עם שתי חברות שלה עמדה עם שלטים בתוך האולם של הדיונים, ובכל פעם שמישהו אמר משהו שלא מתחשב באיכות הסביבה אלא בכסף, היא והחברות שלה צעקו סיסמה אחרת, כמו ילדות קטנות בהפגנה. ממש צחקתי כשהיא סיפרה לי את זה

סתיו מם

New member
היא נשמעת ממש בגיל ההתבגרות../images/Emo8.gif

תיארת את זה ממש מצחיק.

Kitty Girl13

New member
../images/Emo29.gif היי!

גם אני חזרתי הנה (לפני 3 שבועות בערך..) אחרי חופשה ארוכה, אז כנראה שלא הייתי כאן כשאת היית פה. אז... תוכלי למסור קצת מידע עליך? (דרך אגב... אני שחר
)

למעלה