הייי אפרתו´ש................

אלדר

New member
הייי אפרתו´ש................

מה נשמע??? את נכנסת לרוב הפורומים וכתבת שם קישור אנא..... ובגלל שהשנה התחלתי את שכבה י´ במגמת אומנות 10 יחידות... אז חשבתי לי שאולי יעזרו לי קצת כאן לקבל רעיונות או חומר שיהיה חסר לי שתולדות האומנות אם אני יפקשש קצת...... אז סתם נכנסתי עכשיו אנא וזה לא ממש נראה מקום רע כל כך אז אני יכנס יותר שלך אלדר

שלום אלדר וברוך הבא!

איזה יופי שבאת, אני מאמינה שתלמידים ששואלים שאלות גורמים לכולנו להזיז קצת את גלגלי המוח. באמת כדאי שתיכנס אלינו יותר, אתה מוזמן להציג לנו שאלות ולאתגר אותנו, אתה גם מוזמן לטייל בין ההודעות הקודמות - יכול להיות שחלק מהן יביאו לך השראה...
כיף שאתה איתנו! אפרת

מגיקל

New member
מקנאה כל כך...

אני סיימת יב´, ואני ממש לא מקנאה שאתה חוזר לבי"ס (בהצלחה דרך אגב!) אלא שאתה במגמת אומנות... אני התלבטתי המון בכיתה י´ אם לקחת אומנות, שבא בבי"ס שלנו יחד עם ספרות מוגבר, או לקחת פיזיקה... ומה לעשות שאני אוהבת נורא מתמטיקה ופיזיקה וויתרתי על אומנות!!! אבל אני אפצה על זה באוניברסיטה!
באמת תבוא לבקר בפורום, נורא מעניין פה... מגי

dylan

New member
מצטער שאני מנצל את השרשור הזה

יש לי הערה שלא ממש קשורה ולא נראה לי שהיא מצדיקה הודעה חדשה לא יודע אם כבר דיברתם על זה כאן אבל זה צריך להיות פורום אמנות ולא אומנות אומנות=craft/cratsmanship שזה בעצם סנדלרות, נגרות וכל מקצוע שדורש עבודת ידיים והתמקצעות אמנות=art שעל זה מדברים פה

FreeFeeling

New member
תגובה.

מגיקל:אין דבר לא הפסדת כלום !
אני גם גמרתי כאת את י"ב ולא למדתי אומנות. אני הייתי במסגרת מיוחדת ולכן יכולתי לבכור מה שבה לי ללמוד ולכן ניסיתי את הלימוד שבבית הספר וזה ממש היה על הפנים ואחרי שלושה שיעורי בדיקה ב (תולדות האומנות ,עיצוב ממוחשב ,וציור) הבנתי שזה ממש לא זה ! ואדיף בזמן היה ליצור בבית. וזה מה שקרה ! להמרות שהיה שיעור אחד מדהים בתולדות האומנות על ישו. יתר השיעורים היו כול כך משעממים.......... אולי בגללי שנכנסתי באמצה תקופת הרנסאנס. עז יצרתי מצגת מדהימה והלכתי משם. אמירה לעגו העצמי: את התוצאות ראו בברור בתערוכת סוף השנה. לאומת העבודות של האחרים אני הייתי ממש ממש שונה. (כמאת לא הייתי מוצג שם בגלל המורה) אני מתנצל על שגיאות הכתיב לי :( FreeFeeling

שלום וברוך הבא! ../images/Emo39.gif

קודם כל נהדר שבאת, שנית טוב שניצלת את השירשור, זה מצויןורצוי. אתה צודק במאה אחוז לגבי מה שכתבת בהודעתך אבל מכיון שההבדלים כבר מזמן טושטשו בין המילים לא היקפדנו על דקדוק, ואם כבר בסמנטיקה עסקינן, נשאלת השאלה אם אומן הוא לא אמן? נקודה למחשבה... תבוא אלינו עוד! אפרת

Tal_Ya_Tal

New member
היי dylan ../images/Emo42.gif מברוק, אפרת

היי dylan, קפצתי לביקור קצר (שמו לינק בפורום שלי) וראיתי את הודעתך וחיכחתי.
מי זוכר היום מה זאת עברית תקנית? הרי אפילו המחשב מתקן אותי כאשר אני כותבת לו חדשים, ל...חודשים!!!!!!!!! אז כן ירבו שומרי הגחלת ו´יחי ההבדל הקטן´ כי יתכן שהיום כבר אין אמנות, רק אומנות...
ובהזדמנות זאת, מברוק לאפרת מנהלת הפורום
L&L TALYA

הי וברוכה הבאה! ../images/Emo20.gif

אם כבר באת אז למה לא תישארי? יש קפה, יש עוגה אפילו עשיתי בורקס...
תודה לך על האיחולים ותישארי עימנו! אפרת

אלדר

New member
טליה כמוני גם לא ממש יכולה להכנס

אנא ממש תראי אפו´ש... זה לא זה... פשוט יש הרבה דברים לעשות ופורום רוחני לא ממש מתאים לאמנות אם את מבינה.......... כמוני גם היא משם רק שהיא המנהלת.........ואני מטחת לזה........... שלך אלדר

אלדר יקירי...

חמוד מצידך לגונן על טליה
אלל תדאג, אני לא מכריחה אף אחד אבל אני שמחה שבאים ועוד יותר שמחה שנשארים. אפרת

למעלה