הייי אנשים!!!!!!!!!!

IrIsH BaBe

New member
הייי אנשים!!!!!!!!!!

זוכרים אותי?? (הוותיקים אמורים לזכור!!) כתבתי בדפים הראשונים של הפורום ואז לא היה זמן לכתוב בגלל כלמיני מבחנים\בגרויות\בעעע אניווייז, אני קוראת פה תמיד והספויילרים שלכם ממש מדהימים!! מאוהבת בסדרה!! חולה על שרי!!! *ויש לי אפילו שיר בשבילה modern talking- cherri lady חחח אני יודעת שזה לא קשור- פשוט מזכיר אותה* וכמובן חולה על לואיסי הכוסון!! יאבלהה מזילה עליו ריר כל פרק!! ומאוד אוהבת את תרזיטה המתוקה! אוי לינדזי היא פשוט שחקנית מושלמת!!! טוב מקווה לכתוב פה יותר מאשר פעם... לאב יההה

I n n u e n d o

New member
ברוך שובך

אני לא כל כך זוכרת אותך[ואני מהותיקים] אבל ברוכה השבה

IrIsH BaBe

New member
אני עוד זוכרת שאני

ופייטון *זה הוא היה??* היינו רבים על מי יותר שווה- שרי או קיי1 אה ואנשים יש לי בקשה- משום מה אתם לא קוראים אחד לשני בשמות אלא בניקים, לא חבל?? אני באה מפורום (ווסט) ידידותי שבו כולם חברים וקוראים לכולם בשמות...אז פליז תגידו לי איך קוראים לכם אוקיי? והנה קצת עליי אני זרינה בת 19 מקרית גת התחלתי לראות תשוקות מפרק 77 וזה רק בגלל שהיה משעמם פחד וסתם זפזפתי בערוצים וראיתי איזה מישו חמוד וקטן כזה (טים טים) ולא הייתי בטוחה האם זה ילד או גמד וככה איכשהו המשכתי לראות כי זה עניין אותי וכמובן שאח"כ לא יכולתי להפסיק בגלל לואיס השווה יאמייי
וזהו...

IrIsH BaBe

New member
אז זהו שצריך להתחיל מתישהו

נכון?? נתחיל בכך שתציגי את עצמך... וכך גם מי שקורא את ההודעה הזאת...

crazystav

New member
טוב אני....

קוראים לי סתיו ואני בת חמש עשרה... התחלתי לראות את הסדרה מפרק 100 ומשהו... ולפעמים פה ושם את הפרקים הראשונים... התאהבתי בהתחלה בשיר ואז רציתי לראות מה זה... ואז התמכרתי "קשותתתת" לסדרה ולטראוויס שאני מזילה עליו ריר בלי סוף...! אממ מה עוד? אני אוהבת לשמוע מוזיקה, לראות תשוקות,לראות טלוויזיה, ללכת לסרטים,לישון ועוד ועוד ועוד... נראה לי שזהו??? חחחחח טוב אז מקווה שהצגתי את עצמי מספיק אז זהו לוב יו אולל!!

ואני....../images/Emo8.gif

קוראים לי מעין אמממ אני בת 14 וחצי והתחלתי לראות תשוקות מהפרק הראשון כמובן!!! ולא יודעת על ההתחלה התאהבתי בלואיסס ואיתן אהבתי גם לראות את הקטעים של שרידן בהתחלה וגם עכשיו!!!!!..... במיוחד עם שואיס...... וככה גם תריתן..... מהסדרה אני אוהבת פשוט את כולםםםםםםםם!!!!!! וזהו אין לי ממש מה להגיד..... ביוש'

IrIsH BaBe

New member
נעים מאוד בנות

נכון אווירה כזאת יותר טובה??
ודורין- יש לך שם ממש יפה

EllaDaRkAnGeL

New member
:)))==>

ואני אלהה...בת 15:)) ואני חוללההה על תשוקות!!!!:)) והכי הכי אוהבת את שואיייייס :)

מת על

New member
ברוכה השבה

שמי עידו אני בן 15 אוהב כדורגל ואת תשוקות כמובן

IrIsH BaBe

New member
טנקססס../images/Emo39.gif

אבל פליז את יכולה לספר על עצמך כמה דברים? שם..מאיפה... מתי התחלת לראות תשוקות...

למעלה