:) הייי אנשיםםם

נ@לולית

New member
:) הייי אנשיםםם

קודם כל היי כולם!!!
היה לי חלום ממש ממש ממש מוזר ומפחיד... אולי מישהו יצליח לפרש לי אותו.... החלום: אני וחברה שלי הולכות במקום מסויים שאני מכירה אבל בחלום למקום הזה היה "סוף" שבו היו מדרגות שיורדות למטה למקום חשוך ומפחיד שאליו אף אחד לא מתקרב..... חברה שלי מבקשת ממני שנרד למטה ואני לא מוכנה ואני אומרת לה שאני ממש מפחדת ואין סיכוי שאני ארד איתה אבל בסוף היא מצליחה לשכנע אותי (הרבה בזכות זה שאני לא רוצה להשאיר אותה לבד כי אני יודעת שבכל מקרה היא תרד....גם בלעדי...) בסוף אנחנו יורדות למטה ומגיעות לסמטה חשוכה וצרה בלי אנשים בכלל.... בסוף הסמטה אנחנו מגיעות לחדר מוזר (הסמטה מתרחבת או משהו כזה....) והחדר הזה הוא חדר לחולים שאין להם ביטוח רפואי... בחדר שוכבים מלא אנשים מעוותים באופן מחריד... חצי גוססים... (זה היה מפחיד!!!) לחדר הזה מחובר עוד חדר שנראה ותו דבר רק שהוא מלא באנשים מעוותים מתים... חברה שלי מתחילה להכנס ואני אומרת לה שלא מעניין אותי מה היא רוצה אני עולה.... היא לא מקשיבה לי והיא נכנסת .. אחרי שנייה אני לא רואה אותה... אני מחכה לה מבחוץ.. מתה מפחד ומתחילה לחזור למעלה אני חוזרת בהיסוס כי אני לא רוצה להשאיר אותה שם לבד... פתאום ממולי (מהצד שהגעתי ממנו) רצה שיירה ענקית של אנשים מוזרים ביותר.. אני נצמדת לקיר כדי שלא יקרה לי כלום.... בשלב הזה, אני מתחילה לרוץ חזרה כשכל שנייה אני עוצרת ומחכה לחברה שלי, בסוף היא מגיעה אלי ואנחנו רצות ביחד במהירות לא נורמלית, אנחנו עולות במדרגות וגם לאחר שהגענו לחלק הבטוח אנחנו ממשיכות לרוץ עד שאנחנו מגיעות למקום מואר עם אנשים... אנחנו מחפשות מונית ומוצאות נהג. כשהוא קם אני מבחינה בתליון ענק של נחש מפותל על צווארו... לא מזמן היה לי חלום דומה שפרסמתי אותו פה... גם כן על אותה חברה וגם בו היה נחש... אמרת לי שחברה שלי סוחבת אותי איתה למקומות לא לי.... אני ממש ממש לא מצליחה לקלוט מה קורה פה...... חייבת עזרה דחוף!!!! תודה

JFK1

New member
פתרון החלום ללולית

שלוםלך בטרם התחיל בפיתרון הדגישכי אני פותר חלומות עלפי התורה וספרי המקובלים. החלום שחלמת מאד מורכב ונראה שהוא מתרכז בשלושה מסרים בו זמנית. בנוגע למוטיב הנחש בחלום עלפי ספרי המקובלים הרואה נחש פרנסתו תגדל ותהיה ברווח. העובדה שלא מזמן הופיע שוב נחש בחלומך מעידה על אמיתות המסר. יתכן שמדובר בקידום בעבודה או פרנסה חדשה ולעיתים סכום כספי גדול שעתיד להגיע לאדם. ענין זה מתחבר למסר השני של ריצה שמשמעותו בספרים טובה שצפויה לאדם. אותם מקומות חשוכים ואנשים חולים מבטאים ככל הנראה אכזבה ממכרים או מקרובים ושינוי דרך שמאפינת אותך ואת דרכך לאחרונה.בנוגע לשני המסרים הראשונים התמונה ברורה ואת עומדת בפתח של הצלחה שאת ניצניה ככל הנראה את חשה כבר בימים אלו. אשמח לקבל תגובה לפיתרון החלום. בברכת הצלחה וכל טוב J.F.K

נ@לולית

New member
כמה דברים....

JFK , קודם כל תודה על הפתרון... אני לא ממש מצליחה להתחבר לפרוש... ההצלחה נראית לי דווקא עכשיו רחוקה מתמיד. האם ההצלחה היא בתחום הכספי בלבד??? ראה בכוכבים, אשמח אם תגיב... תודה

JFK1

New member
תשובה ללולית

שלו לך כפי שציינתי בעבר מספר פעמים החלום הוא מסר שמימי המועבר לאדם. עלפי הפרטים שמסרת אכן עיקר המסר בחלום מדבר על עליה בתחום הכלכלי אולם לעיתים יש זיקה בין רווחה כלכלית להצלחה בתחום הבין אישי, עבודה ולימודים. דעי כי ב"ה בקרוב תזכי להצלחה בתחום זה. אשמח לעמוד לרשותך בכל שאלה שתתעורר. בברכה J.F.K

בעיה רפואית......

לא כל כך ברור מי מושך את מי למקומות אפלים. מצד אחד יש תחושה שחברה שלך מושכת אותך, אבל את מצטרפת מתוך דאגה אליה. דאגה, שמסבכת אותך במקומות האחרונים בהם היית רוצה להיות. הבחירה בידך, ובכל זאת את בוחרת ללכת איתה. מאוד יכול להיות שהיא מסתמכת על זה שלא תעזבי אותה לבד. אם היית מחליטה להשאיר אותה לבד, יכול להיות שהיא לא היתה ממשיכה. מצד שני, חברה שלך יכולה לסמל תרוץ טוב בשבילך להיכנס למקומות אפלים בלי לקחת אחריות על מעשייך, ואיך שהוא להפיל את האחריות על חברתך. לא כל כך משנה מי מושך את מי, או של מי האחריות. החיבור ביניכן יוצר אנרגיה שמושכת את שתייכן למקומות לא בריאים לכן. ב"הרפתקאה" הלילית הנוכחית, יש רמז לעולם הרפואה, משהו מטריד את מחשבותייך לגבי הנושא בימים אלה. יכול להיות שזה קשור בביטוח רפואי. נראה שאת יודעת בידיוק מה את רוצה ומה לא עושה לך טוב, אך את לא מספיק חזקה לעמוד על שלך. את זקוקה לאישורים ולביטחונות מהסביבה הקרובה שלך, בשביל לממש את החלטותייך. התליון של נהג המונית, מרמז אף הוא על עולם הרפואה. כידוע לך, סמל הרפואה מורכב מנחש מתפתל סביב חרב. תנסי לחשוב איך הרפואה, או מחלה או כל מה שקשור בנושא זה משפיע או מטריד אותך במציאות. כמו כן, חשבי על טיב מערכת היחסים שלך עם חברתך.......... חלומות פז, רואה בכוכבים.

החלום ממשיך באותו קו של קודמו

גם בחלום זה נראה שחברתך, כמו שאמרת, לוקחת אותך איתה למקומות לא לך. לאו דווקא מקומות באופן פיזי, אלא לכוון של רגשות ותחושות שאינך מזדהה ואינך מסתדרת איתם. אם אני לא טועה והחלום הקודם שפירסמת בו הוא זה שאני חושבת עליו, הרי שהחלום הזה ממשיך את אותו רעיון. גם כאן חברתך מושכת אותך לכוון שמפחיד אותך ומלחיץ אותך, והפעם המפגש עם אותו צד של חברתך מאיים אפילו יותר. השוני כאן הוא שלקראת סוף החלום את עוזבת אותה בכל זאת, שזהו סימן לנסיון להשתחרר, אך בכל זאת את מחכה לה ולא עוזבת אותה לגמרי (אולי קשה לך להשתחרר מהשפעתו של הצד הפרוע והמרדני שהיא מייצגת), ולכן כשאתן נפגשות שוב המוטיבים של פחד, בריחה ונחש ממשיכים.

נ@לולית

New member
תודה... ../images/Emo20.gif

אני כל כך מבולבלת... רואה בכוכבים, הצלחת להגדיר את הקשר ביני לבין חברה שלי.... לפחות ככה נדמה לי... הצד שמנגד וJFK תודה רבה! בקיצור, תודה לכולם ואני אשמח לשמוע תגובות נוספות ממי שמעוניין

למעלה