הייי אני רוצה גם.........

נמרוד22

New member
הייי אני רוצה גם.........../images/Emo131.gif

היי אני נמרוד חיייל בן 22 מאד מושך אותי כל נושא הרייקי אך אין לי גישה אליו,יש מישהו שיכול לתת לי קצת הסברים?

היי נמרוד

ברוך הבא לפורומינו. הנך מוזמן להציץ בהודעת המנהל ולהבין מהו רייקי כמו כן לדפדף בדפי ההסטוריה של הפורום ולהצטרף אלינו ולהוסיף משלך.

dharmax

New member
אין שוםםם בעיה!

כסף יש לך? קח איזה מקומון, חפש שם קורסים של רייקי - יש כמו זבל (תרתי משמע). זה כל מה שאתה צריך למרבה הבושה, מבחינת הרייקי, בשביל "לטפל" באנשים. ושתהיי לי בריא אתה, וכל יתר הפסיכים שבפורום הזה. ברכות

urifelsher

New member
האם המשפט הבא כולל אותך??

ושתהיי לי בריא אתה, וכל יתר הפסיכים שבפורום הזה. ברכות

רק היום לא אכעס

אני חשה שאתה נמצא במקום של כעס ובעזרת הרייקי אחד הדברים שלומדים, כן גם אם משלמים על זה כסף, זה איך לא לכעוס או לכעוס פחות. הצצתי בדף הפרטים שלך ומצאתי שיש לך המון תלונות ולא רק בפורום שלנו אז נשמח אם תהיה חלק מהפורום הזה ותהיה פחות כעוס. זה טוב לבריאות. שיהיה לך יום טוב עופרה

dharmax

New member
לכל ה"חשים" למיניהם

...חשבתי לכתוב מה דעתי על היכולות האינטואיטיביות שלכם (או בעיקר שלכן) ופשוט הגעתי למסקנה, שמי שמתיימר ל"חוש" כל כך טוב, ומי שמקשקש כל כך הרבה "מסרים" מה"פליאדות" וכיוב´, פשוט לא יבין את מה שאני כותב... בטח לא מי שחושב שמספיק ללכת לסדנא בת יומיים וכך ללמוד "לא לכעוס" או בכלל לטפל באנשים.... אפילו את המסר הכה פשוט שניסיתי להעביר בהודעתי הראשונה כאן, לא קלטתם. אל נא תטרחו לענות...

שלום איש יקר

כמה שאלות לי אליך... כתבת: "מי שמתיימר" "מי שמקשקש" מהיכן בטוח אתה שאנחנו מתיימרים ומקשקשים? האם אתה מכיר אותנו באופן אישי? היכן ראית אנשים החושבים שסדנא בת יומיים ניתן ללמוד לא לכעוס ולטפל באנשים? למה אתה כל כך בטוח בכך וסתמת לנו את הפה ולא רצית שנענה? האם זה אולי מכיוון שאתה מפחד להתמודד עם דעות אחרות ואולי להשתכנע מכך? כתבת: "אל תטרחו לענות"... מכיוון שהכתיבה אינה מסבה לי טורח אני בהחלט עונה לך ואשמח לנהל אתך דו שיח פורה ומעניין, ללמוד מדעתך וללמד מדעתי ובבקשה שיתנהל בנועם שיח.

הייתי חייבת לשאול אותך משהו

וגם אתה לא חייב לענות לי. האם יש משהו בחייך שאתה שמח בו ולא כועס? עופרה

urifelsher

New member
אפילו את המסר הכה פשוט שניסיתי להעב

הבנו את המסר חמוד קוראים לזה סרקסטיות וזו תכונה אנושית נפוצה ,ועוד יותר ישראלית נפוצה. אבלללל זו לא חובה לאמץ תכונה זו. הבחירה בידך. אורי

april43

New member
לנסותבשביל לחוות דעה../images/Emo20.gif../images/Emo65.gif

אני מכבדת את דעת ואת מה שאתה כותב למרות שזאת לא דעתי. אולי תנסה ללכת לסדנאה אחת של רייקי ואז אחרי שתחווה אולי תדבר אחרת וכמו שכתבת בתגובה לפתוח עיתון ויש מליון מקומות ללמוד זה נכון רק שהחוכמה ללמוד אצל האדם הנכון. לא כל מי שמלמד מתאים ללמד רייקי ולצערנו יש המון שרלטנים בשוק. ואחרי שתתנסה אולי תשנה את דעתך כמו כמה אנשים שאני הכרתי בסדנאת רייקי 1 ו- 2. המון אור ואהבה אפריל

למעלה