הייי . אני פה ..

הייי . אני פה ..

היה לי עצוב היה לי קשה אבל בזכותך בזכות המילים שלך אני חושבת על הכל בצורה אחרת .. תודה לך . אני לא אשכח אותך רוצה להגיד לך שאני אוהבת אותך .. על שאת את מבינה ולא שופטת בקיצור אוהבת .

חן (*_*)

New member
תודהההההההההה ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

תחרה תך אל תך, תפר אחר תפר, לאט לאט, בסבלנות יתר, יום אחר יום, ימים ושנים את כל חיינו, אנו "רוקמים". ריקמה עדינה, עבודת מחשבת מתקבצים התפרים לדוגמת רשת כן- אנחנו במו ידינו יוצרים תקוות, אהבות, אכזבות וקשיים תך אל תך, תפר אחר תפר, לאט לאט, בסבלנות יתר, עבודת פרך שבצידה תמורה רוקמים אנו את זו המפה שתי וערב, דוגמאות ואימרה תקוות,רגשות, ניסיון וחוויה כי החיים, ממש כמו המפה סבוכים ורגישים כריקמת התחרה

מישהי הזכיר רקמת תחרה?../images/Emo140.gif

רקמת תחרה מאת עדינה-ו עוד יש בי יומרות ליצור בלי חשש לגמוא המרחק ולהיוולד מחדש. סערה גדולה בי מתחוללת אש בתוכי ואני נאכלת. מטליאה טלאי על טלאי חושבת, מקווה שאולי... יבוא יום יתגשם החלום לרקום רקמת תחרה בשלום. אני חצויה מבפנים מביטה אחורה וגם לפנים, הנך תומך בידע ותשובה מרגיע ומושיט לי יד טובה, ממשיך להזרים בי התקווה ליום חדש המבשר שלווה, נוגעת לא נוגעת בצילך רוצה ללחוש...אני שלך. מטליאה טלאי על טלאי חושבת מקווה שאולי יבוא יום,יתגשם החלום ליצור לי רקמת תחרה בשלום. לילה טוב לכולםםםם

שרונינקהההה??

האם הכל בסדר?? למה עצוב? מי העציב ? כיצד נוכל לעזור?? שולחת לך שקית של כוכבי אושר רק טוב!!!

שרון..

בשבילך תרגישי טוב חומד.
אוהבת,

למעלה