הייי אני חדש פה ! היי קוראים לי אייל בן 13 מחולון .. מתופף וגיטריסט ... אממ... זהו .. שנה טובה!
2 2packing New member 16/9/04 #1 הייי אני חדש פה ! היי קוראים לי אייל בן 13 מחולון .. מתופף וגיטריסט ... אממ... זהו .. שנה טובה!
E EleVaTioN New member 16/9/04 #2 ברוך הבא../images/Emo24.gif../images/Emo129.gif../images/Emo76.gif מתופף וגיטריסט? יפה יפה.. אנג'ויי אין דה פורום!
ברוך הבא../images/Emo24.gif../images/Emo129.gif../images/Emo76.gif מתופף וגיטריסט? יפה יפה.. אנג'ויי אין דה פורום!
2 2packing New member 16/9/04 #6 תודה על הברוכים הבאים ! ולי .. אממ .. מפורום בלינק גם ? אז אני מכיר אותך אני מזה שמח אני עכשיו בשלבי בניה ללהפוך לבילי בצורה שונה קצת ! ובקרוב הסברים ולרגל ההיכרות תמונה שלי
תודה על הברוכים הבאים ! ולי .. אממ .. מפורום בלינק גם ? אז אני מכיר אותך אני מזה שמח אני עכשיו בשלבי בניה ללהפוך לבילי בצורה שונה קצת ! ובקרוב הסברים ולרגל ההיכרות תמונה שלי
B Before The Dawn New member 16/9/04 #8 ^^ נמנמנמ... ברוך הבא... מקווה שתהנה כאן. אתה כוסי אגב, אני ואל.
2 2packing New member 16/9/04 #9 חחח תודה ../images/Emo66.gif עכשיו אני עם שער שחור אבל מחרתיים יהיה לי אדום !!! מגניבב !!! אני מקווה שאני יותר כוסי!!! חח היום שיניתי לעצמי תסטייל וזה אז חשבתי על האדום בתור תוספת .. איך אני שמח כתבו לי הרבה ברוך הבא
חחח תודה ../images/Emo66.gif עכשיו אני עם שער שחור אבל מחרתיים יהיה לי אדום !!! מגניבב !!! אני מקווה שאני יותר כוסי!!! חח היום שיניתי לעצמי תסטייל וזה אז חשבתי על האדום בתור תוספת .. איך אני שמח כתבו לי הרבה ברוך הבא
G gcnet New member 16/9/04 #10 אלוהה אני נטע מירושלים אתה בפורום בלינק של תפוז או של האתר הרשמי?! אדום בשיער זה שולט!!! תהנה לך פה ;]
אלוהה אני נטע מירושלים אתה בפורום בלינק של תפוז או של האתר הרשמי?! אדום בשיער זה שולט!!! תהנה לך פה ;]
K KaUrO DoNo New member 16/9/04 #13 ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif אתה ניראה טוווווף ויפה לך להיות גם מתופף וגם גיטריסט בא לך ללמד אותו גם?! תהנה בפורוםםםם ושנה טובה לך
ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif אתה ניראה טוווווף ויפה לך להיות גם מתופף וגם גיטריסט בא לך ללמד אותו גם?! תהנה בפורוםםםם ושנה טובה לך
2 2packing New member 16/9/04 #14 תודה רבה לכולם !!! אני אולי לכו תדעו יארגן סדנא מהירה לתיפוף .. . ואם כבר העלתי תמילה יארגן וסנדא.. אולי נעשה מפגש פורום ?
תודה רבה לכולם !!! אני אולי לכו תדעו יארגן סדנא מהירה לתיפוף .. . ואם כבר העלתי תמילה יארגן וסנדא.. אולי נעשה מפגש פורום ?
מ מישמשונית New member 16/9/04 #17 נכון חייבים!!!!!!!!!!!!!! ובושה לי לא אמרתי ברוך הבא! ברוך הבא חיחי
T the z girl New member 16/9/04 #18 חחח ברוך הבא.... ! רק הצטרפת ואתה כבר רוצה מפגש פורום?.. חחחח כמה שיותר יותר טוב בהצלחה ושנה טובה
J JoElS SiCk GiRl New member 16/9/04 #19 ברוך הבא...../images/Emo24.gif תהנה בפורום.. אני הדר... אדום יהיה שולט ביותר..(כמו ג'ואל חחח...) סחטיש על הכשרונות.. אני גם למדתי גיטרה...
ברוך הבא...../images/Emo24.gif תהנה בפורום.. אני הדר... אדום יהיה שולט ביותר..(כמו ג'ואל חחח...) סחטיש על הכשרונות.. אני גם למדתי גיטרה...