הייי אני חדש פה .....

ailag

New member
עם הוא טעה פעם אחד זה בסדר

עם הוא טועה שני פעמים או שלוש, אז זה כבר בעיה.

ailag

New member
על תספרי לו מה לא בסדר במה שהוא רשם

אני לא יושנת טוב כשאני יודעת שאנשים לא יכולים למצוא טעויות של עצמם לבד.

abcdme

New member
מעניין אם זה בדיוק מה

שאפשטיין יגיד לך.... [חיוך מרושע] :)

ailag

New member
אתה איש רע!

איש רע מאוד. (ואומרים "מעניין עם זה..", לא "מעניין אם זה") נ.ב. אחת ההערות שלו היא "מאיפה ההנחה הזאת?" כאשר 3 שורות מעל כתוב "הנחה: ____"

abcdme

New member
מה איש רע??

אני מנסה לעזור לך! תחשבי שאפשטיין יושב עכשיו בבונקר הסודי שלו מתחת לאוניברסיטה, ובודק בפורומים בתפוז מה את כותבת כדי שיהיו לו טיעונים מעניינים להוריד לך עוד נקודות. אני עוד ניסיתי להביא לתשומת ליבך שהוא עלול להשתמש בזה כנגדך, ואת קוראת לי איש רע?? טוב, תמיד אומרים שהאנשים שלומדים בתל אביב לא נחמדים... :) (ואת סגורה על הקטע עם העם? כי היה נדמה לי דווקא שאני צודק פה)

ailag

New member
מר אפשטיין היקר,

לכל אפסילון גדול מאפס קיים למדא גדול מאפס, כך שלכל איקס ווואי כך ש|x-y| קטן ממש מאפסילון, הדלתא יבוא אליך אישית ויגיד לך : ככה לא מלמדים חדו"א! (רק שלא יראה את זה וינסה לגלות מי אני). הקטע של העם .. קרא שוב את כל השרשור

2_be

New member
גליה ואנטארטיקה../images/Emo46.gif

תגידו, אתם רוצים להבריח מפה את מעט האנשים שמצאו את הדרך עד לפה?
זהרו..גם יום שישי יגיע..

ailag

New member
עני?

אני לו עשיתי כלוווום... *יושנת* מאיימת, הא? ככה? נראה, נראה ביום שישי איך תגיבי כשתראי מישהי כפול מהגודל שלך באה וממלמלת.. את זאת שרוצה מכות? (ואני אעמוד מאחוריה בשקט ואנסה לא להרגיז אותה) מה שנחמד, שאנטארקטיקה עדיין לא עלה על מה שעשיתי לו כאן

greywolf

New member
אני מבקש

לא לאיים על be_2, היא דווקא אחת האנשים הנחמדים בסביבה. הממ... והשרשור הזה, באמת, די שונה מהרוח שהיא יצרה בפורום

למעלה