הייי אני חדשה...

Nitzan122

New member
אני יודעת...

גם אני חושבת שזה ממש מטומטם ומבאס אבל נראה... אולי בסוף זה לא ייקרה ככה... (אני עדיין באשליות...)

noa4u

New member
חחחח

הלוואי שהאשליות שלך יהפכו למציאות אבל אין מצב... :(

Nitzan122

New member
כל עוד זה לא שודר

אני בהכחשה

irene17

New member
אבל ככה זה היה גם עד עכשיו

כל הראשיים לא הופיעו פה ושם, יכול להיות שרק אנריקו אולי הופיע בכל פרק אבל לאחרים תמיד היו פרקים שהם לא הופיעו בהם...

noa4u

New member
נכון...

אבל לא ככה כיאלו בעונה הראשונה זה היה נדיר למשל שלא ראו את דנקן ביותר מ2 פרקים (חוץ מבסוף העונה, כשהוא נעלם) או את וואלס או לוגן, זה לא כמו שהם לא ישתתפו כמה פרקים ברצף...

Nitzan122

New member
לא נכון

הם השתתפו כמעט בכל פרק בעונה אולי היה איזה פרק או שניים שהם לא הופיעו בו אבל מה שהם רוצים לעשות בעונה הבאה זה שיהיו פרק או שניים (טוב אולי קצת יותר) שהם כן יהיו בהם...

irene17

New member
הם לא אמרו../images/Emo58.gif

אמרו רק שהם לא יהיו בכל פרק של העונה, לא אמרו לכמה פרקים בכל זמן הם יעדרו... מה שגם מפחיד אותי זה שטדי דאן אמר באיזה ראיון שהוא חתום לכל ה 22 פרקים, אני מקווה שזה לא אומר שזה מוריד אותו מהרשימה של המוות והקיצוץ בתפקיד כי בלי להעליב אף אחד דווקא נהניתי כשהוא לא היה פה ושם, ואם הוא שם לכל ה22 פרקים, זה אומר שהוא וורוניקה חוזרים להיות ביחד?!
(**מתפללת שלא!**)

noa4u

New member
גם אני מקווה...

שהם לא יהיו ביחד... אני כל כך אוהבת את לוגן וורוניקה ביחד!!! אני ממש אבל ממש מקווה שזה שהם מתכננים להרוג לא יהיה לוגן!!!

noa4u

New member
חחחח

את הבנת אותי לא נכון... התכוונתי בדיוק למה שאת אמרת, שהעונה לא היה שני פרקים ברצף שהם לא השתתפו בהם, הם השתתפו כמעט בכל פרק ועונה הבאה הם רוצים שהם כמעט ולא יופיעו בכל פרק.. זה מה שהתכוונתי, שזה בעתם גם מה שאת התכוונת...

../images/Emo58.gif הערות + שאלה על פרק האחרון

ראיתי אותו עכשיו סוף סוף. היה מדהים
לוגן המסכן שלי - קודם ורוניקה חושדת שהוא אנס אותה, אח"כ היא לא מדברת איתו ימים, ואז מאשימה אותו ברצח! ממש גירלפרנד מדהימה
אמא של ורוניקה נוראית
ככה לגנוב לה את הכסף. איזו מין אמא זו? אני שמחה שלקית' יש את אלישיה - היא לא תבגוד בו ותגנוב ממנו כמו ליאן. וקית' באמת אבא של ורוניקה
אחח, האושר שהם אמרו את זה! ולשאלה, 2 שאלות בעצם: למה ורוניקה לא דיברה עם לוגן אחרי שהיא ראתה את המצלמה בבית שלו? היא חשבה שהוא ניסה לצלם אותה בהסתר או משהו? ואיפה באמת המכתב פרידה של לוגאן ללילי? הוא לא היה במכונית והוא לא היה עם הקלטות אז איפה הוא? אני כבר לא יכולה לחכות לעונה הבאה

noa4u

New member
אז ככה...

קודם כל באמת פרק מדהים למרות שאני אישית אהבתי יותר את 21... לא יודעת היו בו יותר סצנות מרגשות ויפות, ב22 זה היה נראה כיאלו הם מנסים לעשות מין סיום מפוצץ כזה, למרות שזה פרק מדהים אבל לדעתי 21 היה טוב יותר... בקשר לשאלות שלך: 1. אני מניחה שהיא לא דיברה איתו כי היא חשבה שהוא מצלם אותם עושים את זה, אבל אין לזה תשובה חד משמעית, זאת ההנחה שלי... 2. לא ידוע איפה המכתב, היא לא מצאה אותו ומצאה שם את הקלטות ואז היא כבר לא חזרה לחפש את המכתב כי הבינה למעשה שאהרון רצח אותה ולא לוגן ולא היה צריך להוכיח את חפותו של לוגן... מקווה שעזרתי.. :)

האמת היא ../images/Emo58.gif

ש21 ו22 קצת מעורבבים לי בראש, כי ראיתי אותם ישר אחד אחרי השני. שניהם היו נהדרים, ללא ספק. 22 באמת היה קצת כמו סרט אקשן, עם המקרר והאש
ועם זה שהכל קרה כל כך מהר
יש סיכוי שהיא שמה את המכתב פרידה בעט? בעצם לא נראה לי, כי אז ויביל לא היה חושב שלוגן הרג אותה ומנסה לרצוח אותו...

ומחשבה בקשר לורוניקה\לוגן ../images/Emo58.gif

שלא תבינו לא נכון - אני חושבת שלוגן מדהים וחמוד, והוא וורוניקה מתאימים ביחד, אבל... נראה שורוניקה ממש לא בוטחת בו. עם האונס אני עוד מבינה - זה מ-מ-ש נראה כאילו הוא אשם, וזה גם באופן ברור נושא מאוד רגיש אצלה. אבל אח"כ, ועוד אחרי שהוא התוודה שהוא שם את הסם במשקה של דאנקן, איך היא יכלה לחשוב שהמצלמות היו כדי לצלם אותה? איך היא לא קלטה שהוא לא טיפוס כזה עד אז? הוא הרי לא היה חייב להתוודות בקשר למשקה, יכול להיות שהיא אף פעם לא היתה מגלה, והוא הסתכן בכך שהיא תיפרד ממנו ותכעס עליו והחליט לומר את האמת, אז למה היא לא בוטחת בו קצת יותר? ואח"כ עוד חושדת שהוא הרוצח. נכון הכוס שלו היתה שם ולא היה לו אליבי. אבל, הלו, ורוניקה! שכחת שלעוד חצי מהאנשים שחשדת בהם אין אליבי? לכל הקיינים שהיא חשדה בהם אין אליבי לאותו זמן בו לילי באמת נרצחה, אבל בכל זאת רק שהיא מגלה שללוגן אין אליבי -ישר "לוגן רצח אותה! בואו נגיד למשטרה", מה זו הטיפשות הזאת? אני חושבת שכרגע ורוניקה לא טובה ללוגן, היא לא בוטחת בו באמת ובגלל זה היא כל הזמן פוגעת בו. אולי הם צריכים להפרד לזמן מסוים ולחזור להיות ביחד רק שורוניקה סוף סוף תבין שאפשר לבטוח בו. כי אי אפשר לקיים מערכת יחסים בבלי אמון.

Nitzan122

New member
זה מעבר לזה../images/Emo58.gif

שלא היה לו אליבי, הוא שיקר בקשר לאליבי שלו הוא אמר שהוא היה בחו"ל וגרם לשני החברים שלו לשקר בשבילו ואז היא מגלה שיש ראיות שהוא נפגש על לילי באותו היום ושהוא כעס עליה ואחרי שהיא גילתה את המצלמות (ובאמת, לא משנה מה הוא סיפר לך או לא אם היית עומדת לשכב עם חבר שלך ואז מגלה שהחדר מלא במצלמות מה את היית חושבת?) היא עוד יותר לא בטחה בו ובאמת אולי היא לא בוטחת בו אבל בכל זאת הם היו "אויבים" במשך איזה שנה הוא התנהג אליה חרא (ואני לא אומרת שהיא הייתה קדושה) ופתאום הם מאוהבים לגמרי אז כן היא עדיין לא למדה לגמרי לבטוח בו אבל היא לא סתם חשבה שהוא אנס אותה, היא לא סתם חשבה שהוא הרוצח (וזה לא כאילו הוא היחידי שהיא חשדה בו, היא חשדה בכולם כל אחד היה רוצח פוטנציאלי בשבילה) היו לה ראיות שגרמו לה לחשוב את זה

../images/Emo58.gif

קודם כל, לא נראה לי שהיא התכוונה לשכב איתו שם - זה היה יותר בסגנון "בואו נתמזמז", לא נראה לי היא היתה שוכבת איתו. ובקשר לחשד, נכון, היתה לו סיבה לרצח, והיתה לו את האפשרות - אבל גם להרבה אחרים (סלסט, ויביל, דאנקן, למשל) היתה סיבה לרצח ואת האפשרות כי הרי שורוניקה גילתה שלילי היתה בחיים שלוש שעות אחרי שעת המוות לכאורה שלה, היא הפריכה בזה את האליבי של כל הקיינים לשעת הרצח של לילי, ויתכן שגם את של ויביל. אבל אצל כל האחרים היא לא ישר אמרה: "יש להם מניע ואין להם אליבי - זה הם!" ורצה למשטרה. רק ללוגן היא עשתה את זה. היו לה ראיות שתומכות בזה אבל היו גם ראיות שתומכות בכמה תרחישים אפשריים אחרים ובכיוון של התרחישים האחרים, הרוצחים האפשריים האחרים, היא לא פעלה והתקשרה למשטרה. אולי דווקא הרגשות שלה אליו, הבלבול בגלל שהיא לא לחלוטין בוטחת בו ומצד שני היא מאוד מחבבת אותו, גרם לה להיות נוקשה יותר עם לוגאן. לבטוח בו עוד פחות בגלל הפחד מפגיעה (שהרי הרבה יותר כואבת אם הפוגע הוא מישהו שחשוב לך). אבל לא משנה מה הסיבה למה שהיא עשתה ללוגן - זה לא היה הוגן. במצב כרגע, ורוניקה לא טובה ללוגן - כל עוד היא לא תבטח בו באמת היא רק תפגע בו.

Nitzan122

New member
אממ...../images/Emo58.gif

במילותיה של ורוניקה: "That night in the guest house, we were like crossing over into something" זה היה יותר מסתם מזמוזים... ובכל זאת למה נראה לך שהיו מצלמות בחדר שינה? (ואני יודעת שהם לא היו שלו אבל ככה זה נראה בשביל ורוניקה) ואני מסכימה איתך שזה בהחלט יכול להיות בגלל שהיא מבולבלת בקשר אליו, אבל בכל זאת היו לה סיבות לפקפק בו...

../images/Emo58.gif אבל זה מה שורוניקה אמרה

ללוגן כתירוץ על למה היא ברחה - הסיבה שהיא באמת ברחה היתה הרי המצלמות שהיא ראתה. אם זה תירוץ, זה לא בהכרח מה שהיא באמת חושבת. וגם אם הם באמת התכוונו לעשות יותר - זה לא משנה. הדבר החשוב באמת בכל העניין זה חוסר הבטחון שלה בו, והעובדה שלדעתי היא לא צריכה להיות איתו כל עוד אין לה אמון בו. היו לה סיבות לפקפק בו, כמו שהיו לה סיבות לפקפק בהרבה אנשים, ורק את לוגן היא הסגירה למשטרה - אני אוהבת את ורוניקה בדר"כ, אבל אני חייבת לומר שזה היה דבר די ביצ'י לעשות - בעיקר שכבר גילית שחשדת בו פעם ואחרי ששמעת את כל הסיפור זה לא היה הוא, ורוניקה ההו כה חכמה, לא העלתה בדעתה ששוב זה אותו המצב ואולי אם היא תשמע את מה שיש לו לומר היא תגלה אם זה הוא או לא? היא היתה פשוט נוראית אליו.

noa4u

New member
מסכימה איתך...

באמת היא הייתה צריכה לברר קודם ולא ישר להסיק מסקנות, זה באמת לא היה חכם מצידה... אבל בכל זאת אני מקווה שבסוף הם יהיו ביחד כי לדעתי הם הרבה יותר מתאימים וחמודים ביחד. אני יותר אוהבת אותם ביחד מאשר אותה ואת דאנקן...

גם אני אוהבת אותם יחד ../images/Emo58.gif

רק לא כרגע. קודם ורוניקה צריכה לעבוד על עניין האמון, ורק אז הם יוכלו להיות ביחד.

למעלה