הייי אני חדשה...

noa4u

New member
הייי אני חדשה...

קודם כל נעים מאוד אני נועה... התחלתי לקרוא בפורום שלכם מסיום הפרק שעבר ומאוד נהנתי... רציתי להגיד שהתחלתי לראות את ורוניקה מהפרק השני (והשבוע השלמתי לעצמי את הפרק הראשון...) ופשוט התאהבתי בסדרה!!! זה כל כך מבאס שאין לה מודעות כל כך גדולה בארץ כי באמת שזו סדרה מעולהההההה!!! אהבתי את הקשר של ורוניקה עם לוגן, לדעתי הם יותר מתאימים מאשר ורוניקה ודנקן... ולוגן כזה חמודדדדד! אני מזה שמחה שנתנו לתפקיד שלו יותר עובי והוא הפך לדמות משמעותית בעלילה, ג'ייסון משחק פשוט מעולה!! ולכולם- השבוע מצפה לכם הפרק הכי יפההה בסדרה!!! לדעתי פרק 21 הוא פרק מדהיםםםם והוא יותר יפה מפרק 22 (שוב, לדעתי..)

Nitzan122

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

באמת חבל שאין מודעות לסדרה (ולצערנו זה לא רק בארץ...) כי זאת פשוט סדרה מדהימה! גם אני חושבת שלוגן וורוניקה ממש מתאימים! וכולם שם שחקנים מעולים! פרק 21 באמת מדהים למרות שגם פרק 22 ממש ממש יפה!

noa4u

New member
../images/Emo58.gif טנקס.. :)

אני חושבת שאין לסדרה מודעות בגלל שהיא לא משודרת באחת מהרשתות הגדולות של אמריקה, אם היא הייתה שם בלי שום ספק היא הייתה מצליחה הרבה יותר כי באמת שזו סדרה מעולה, ואני לא אחת שרואה כל סדרה... פרק 22 מאוד יפה אבל לא יודעת אהבתי יותר את 21, יש קטעים פשוט כל כך טובים!!! במיוחד הקטע שורוניקה ודאנקן מדברים והיא מגלה שבעצם היא לא נאנסה, קטע ענק!!!| ראיתי אותו אולי 20 פעם.. חחחח

Nitzan122

New member
יכול להיות../images/Emo58.gif

וכנראה את צודקת, אבל אין בדיוק מה לעשות בקשר לזה עכשיו... פשוט ממש חבל שסדרה כזאת מצויינת צריכה להיאבק על עונה שנייה מחוסר רייטינג..
וזה באמת קטע ענק ומצמרר במיוחד... ואחר כך כשהיא רואה את סלסט ובורחת משם, זה כזה עצוב איזה מסכנה...

noa4u

New member
../images/Emo58.gif מסכימה לגמריי!

זה באמת חבל... ואני מקווה שיהיה המשך לסדרה למרות שלא נראה לי.. אני לא חושבת שהיא תשרוד אחרי העונה השנייה... לגביי הקטע עם ורוניקה ודנקןזה היה כל כך מצמרר ועצוב, איך שהיא אמרה "מה כל כך נורא בזה" והוא אמר לה "כי את אחותי!" איך שהיא בכתה ירדו לי דמעות! נ.ב: זה רק אני או שיפה לדנקן הזקן?... שאלה לסיום: מה מתוכנן לעונה השנייה? הבנתי שיהרגו מישהו ושאחת הדמויות הקרובות לורוניקה תשתתף רק עד הפרק ה6 (נראה לי שזה או וואלס או לוגן, למרות שאני מקווה שלא, אני אוהבת את לוגן..) מה עוד?

irene17

New member
../images/Emo58.gif

אומרים שהולכים להקטין לשתי דמויות את התפקיד, להביא לורוניקה חברה חדשה ולהרוג את אחד הדמויות הראשיות בסביבות פרק 6. אז זה הולך להיות מישהו מהרביעייה של ויביל, וולאס, דאנקן או לוגן. קית' בטוח לא ימות.

Nitzan122

New member
לדעתי ../images/Emo58.gif

אם יהרגו מישהו (וקריסטן(מE לא קריסטן בל) אמרה שזה מישו שאוהבים בסדרה) אז בעיקרון זה יכול להיות קית' לוגן דאנקן וואלס או וויבל עכשיו קית' לא יהרגו כי ורוניקה תישאר ייתומה ולא יהיה משרד חקירות בשביל החקירה השבועית. לוגן לא נראה לי שיהרגו כי הוא וורוניקה הם הדמויות הכי אהובות בסדרה ובגלל שאנחנו יודעים שיש לסדרה כל כך הרבה רייטינג- הם צריכים אותו... חוץ מזה שזה יהרוס שני קווי עלילה גדולים שצריכים להתפתח בעונה השנייה, לוגן וורוניקה וההתמודדות של לוגן עם כל מה שקרה בסוף העונה השנייה. דאנקן יהיה קצת אכזרי ולא כזה הגיוני להרוג מה קודם לילי מתה במסתוריות ועכשיו הוא? והיא כבר חקרה בערך את כל המשפחה והאנשים הקרובים אל לילי ואלה כמעט אותם האנשים שקרובים לדאנקן אז לא יהיה כל כך מעניין איזה עוד גילויים מרעישים היא כבר יכולה לגלות? ויהיה די אכזרי להרוג פעמיים את הבסט פרינד של ורוניקה אז אני נוטה לחשוב שזה לא יהיה וואלס למרות שהוא עדיין אפשרות מה שמשאיר אותנו עם וויבל

irene17

New member
יכול להיות ../images/Emo58.gif

יכול להיות שמי שימות בפרק 6, היא לא תחקור את הרצח שלו, יכול להיות שהמוות של אותה דמות יהיה רק חלק ממשהו שיהיה קשור לתעלומה שתתחיל כבר לפני, כי לפי מה שהבנתי התעלומה לכל העונה תתחיל מתשיהו בפרק אחד או שניים, ומישהו מת רק בפרק 6. וזה גם לא חייב להיות רצח, זאת יכולה להיות תאונה או משהו אי אפשר לדעת. וקית' בטוח לא ימות, קריסטין מאי אמרה את זה.

Nitzan122

New member
../images/Emo58.gif

דבר ראשון אני בת דבר שני לא אמרתי שזה בטוח יהיה וויבל זאת רק השערה שלי וקריסטן מE אמרה שבשישה פרקים של העונה השנייה מישהו ימות

Nitzan122

New member
כי לצערנו

עם הזמן שתקעו בו את הסדרה, לא תהיה עונה שלישית
די הם חייבים לשנות לה את השעה

noa4u

New member
../images/Emo58.gif כן זה כל כך מעצבן...

שתקעו אותה מול סדרות שמליוני אנשים רואים.. ובקשר למי שימות גם אני חשבתי שכל אלה לא מתאים שהם ימותו אבל אמרו שזה דמות מרכזית שקרובה לורוניקה וויביל לא הכי קרוב אליה, כיאלו מכל אלו שציינת הוא הכי רחוק.. לא יודעת, אני רק מקווה שלא יהרגו את לוגן, הם כאלה מקסימיםםםם ביחד אני לא רוצה לראות אותו מת!!!

Nitzan122

New member
כן../images/Emo35.gif../images/Emo58.gif

אני לא זוכרת שאמרו שהדמות תהיה אחת שמאוד קרובה לורוניקה אבל אולי אני סתם לא זוכרת, בכל אופן הוא לא ממש קרוב אלייה אבל הם ידידים די טובים... אני חושבת שיש סבירות גדולה מאוד שאם מישהו ימות זה יהיה הוא...

Nitzan122

New member
בדקתי../images/Emo58.gif

וזה כל מה שהיה כתוב: someone is getting killed off of Veronica Mars six episodes into the new season. And who it is will rip your heart into itty-bitty pieces. אולי התבלבלת עם הקטע שהיה כתוב בו ששתי דמויות שקרובות אליה יורחקו ובקושי יהיו אוף חסר להם שהם באמת עושים את כל הדברים האלה זה לגמרי יהרוס את הסדרה....

noa4u

New member
יכול להיות שהתבלבלתי...

אבל זה מבאס באותה המידה, כי אם הם לא יופיעו יותר זה גם כיאלו הם מתו... כי הרי לא נראה אותם! :/

noa4u

New member
../images/Emo58.gif כן...

אמרו את זה אבל אני לא זוכרת איפה... אמרו שיהרגו דמות קרובה לורוניקה ודמות אחרת קרובה תשתתף רק ב6 פרקים הראשונים של העונה... אולי יהרגו את אמא שלה? כי למרות שהיא לא קרובה אליה פיזית היא עדיין אמא שלה.. אני מקווה שכן, למרות שלא נראה לי כי היא לא כזאת משמעותית בעלילה... זה כל כך מבאס! למה להרוס שלמות? הכותבים לא מכירים את המשפט "אם זה לא שבור אל תתקן את זה"?... (באנגלית זה נשמע יותר טוב...) יש עוד פרטים שאת יודעת לגביי העונה השנייה? אני אשמח לדעת... :)

Nitzan122

New member
לא..../images/Emo58.gif

הדמות שיהרגו אותה תשתתף רק ב-6 פרקים הראשונים. ולצערי אין מצב שזאת תהיה אמא שלה שיהרגו... וכן זה ממש מבאס אבל זה לא שהם לא יופיעו בכלל הם פשוט לא יופיעו כל פרק כמו בעונה הראשונה זה באמת ממש מטומטם אני כל כך מקווה שזה לא ייקרה.... אבל חייבים להרוג מישהו כי כמה שזה עצוב חייבים את זה לעלילה אבל אני ממש מקווה שזה לא יהיה לוגן....

noa4u

New member
הבנתי...

זה עדיין מבאס שהם לא יופיעו בכל פרק! כיאלו מה הקטע מה כל הפרקים יהיו מרוכזים בוורוניקה? נכון שהיא כוכבת הסדה אבל כל היופי בה זה שבכל פרק היא עוזרת למישהו אחר... זה ממש מבאס!! טוב נחכה ונראה, נקווה שיהיה טוב לפחות כמו העונה!!! ובקשר לאמא שלה אני יודעת שאין סיכוי אבל עדיין... הלוואי וזאת תהיה היא!

למעלה