הייי אני חדשה..

plncos

New member
הייי אני חדשה..

היי כולם אני חדשה .. קוראים לי רעות אני בת 16 וקצת ואני מעריצה קדומה של הבקסטריט ולא מזמן שמעתי שהם חוזרים הייתי בשוק ... שמעתי את השיר החדש והוא מעולה !!! ממש טוב ! אי ג'י ממש מתוק שם .. קיוון כבר זקן..חחח... אבל עדיין מתוק

ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אני קארין, עוד מעט בת 14, מעפולה
וקוו לא זקן
הבויז גם בגיל 80 יהיו מהממים

Shiri from the block

Active member
וולקאם../images/Emo24.gif חס וחלילה קווין זקן../images/Emo70.gif זה נראה לך מישו שהוא זקן../images/Emo35.gif../images/Emo99.gif ואני שירן../images/Emo13.gif

Incomplete Girl

New member
וולקום!../images/Emo24.gif ../images/Emo14.gif

אני אתי, בת 16 מרחובות השתלבות נעימה
ואלכס [אייג'יי] לא סתם מתוק,מדהים
את תהני פה,אני בטוחה

plncos

New member
אני מסכימה ... אני גם

אני גם ממש אוהבת את אי'גי' האמתי שאף פעם לא ידעתי שקוראים לו אלכס וואוו מפתיע אותי שאף פעם לא בדקתי את זה .. מגניב :)

Incomplete Girl

New member
חחח אוקיי../images/Emo9.gif ../images/Emo14.gif

[מסכנה,עוד לא הגיעה וכפר נפלנו עליה
] בכל מקרה, השם המלא של אלכס [אייג'יי] הוא אלכסנדר ג'יימס מקלין, שמפה בעצם בה הקיצור לאייג'יי
אממ..אנחנו קוראות לו אלכס בגלל שלדעתנו [לפחות לדעתי] תקופת האייג'יי נגמרה. עכשיו הוא בנאדם חדש לאחר הגמילה
וגם הוא אמר פעם שהוא "אז הוא לא ידע להביל בין אייג'יי, הדמות הכוכבית, לבין אלכס, הבנאדם שהוא"
כפרעליו

ringe lotte

New member
ברוכה הבאה!

בהזדמנות זו אני אגיד כמה מילים על עצמי היות שגם אני חדשה. קוראים לי סוּף אני בת 19 מראשון, ואני מעריצה שרופה של הבויז כבר 7 שנים לפחות, החדר שלי יכול להעיד על כך. את incompele אני שומעת בכל פעם שאני יושבת ליד המחשב, שיר מדהים, ואני ממש מחכה לאלבום שבטוח יהיה מדהים. אה, קוו ממש לא זקן הוא חתיך עולמי!!!

ringe lotte

New member
שכחתי להגיד...

שאני ממש שמחה שמצאתי את הפורום הזה, במיוחד בהתחשב בעובדה שהחברים שלי בטוחים שאני בערך המעריצה האחרונה שלהם, ועוד בגילי... סתומים...

למעלה