הייי אני חדשה!!!

S t r i p p e d

New member
הייי אני חדשה!!!

היי לכולם אני מתה על הסדרה הזאת ובמיוחד על אשטון ומילה.... ויש לי גם כמה שאלות... מאיזה שנה עד איזה שנה צולמה הסדרה? ואולי מישהו יודע למה קוראים לסרט "אפקט הפרפר" ככה? כי הרגע ראיתי אותו ואיןןן זה סרט ע-נ-ק!!! תודה לכל מי שיענה ואני מקווה להשתלב כאן...

PitZzahat

New member
אני לא חברה בפורום אבל מה אכפת לי

לענות... בקשר לסרט- ממש בהתחלה יש ציטוט של תורת הכאוס שאומרת שנפנוף כנף של פרפר קטן יכולה לגרום לטורנדו (?) בצד השני של העולם. כאילו איך דברים קטנים מאוד שנראים שוליים, גורמים או אחראים או גוררים שיקרו דברים גדולים יותר. אמ זה מה שקרה לו בסרט גם...

גרב צמר

New member
../images/Emo15.gifזו הסיבה../images/Emo80.gif

איך שאני הבנתי אותה אחרי הסרט, אבל לפני אולי שבוע שמעתי משהו שגרם לי לראות את זה אחרת, אני לא ממש זוכרת איפה או למה, אבל אני זוכרת טוב שאמרו משהו על זה שפרפר זה סמל לשיגעון או טירוף, וישר חשבתי על הסרט. וכמובן, ברוכה הבאה

S t r i p p e d

New member
אאמממ תודה...

ו...וואלה באמת ההסבר הראשון נשמע הגיוני טנקס!! ומישהו ידוע כמה עונות יש לסדרה וכמה שנים זה הלך?!

sparx

New member
אפרופו אפקט הפרפר..

[אמאלה כמה שנים לא אמרתי אפרופו @___@] ידעתם שיש גירסה של הסרט שיש בה סוף שונה? וגם יש כמה קטעים שלא מופיעים בסרט..
למי שלא רוצה לדעת את הסוף של הסרט נכון בסוף הוא רואה את התמונות וחוזר לרגע שהוא פגש את קיילי [קראו לה קיילי נכון? אני כבר לא זוכרת חח] ואז אמר לה שהוא שונא אותה? וככה היא החליטה ללכת עם אמא שלה והכל היה בסדר? אז בגירסה האמיתית שהייתה אמורה לצאת אז הוא חוזר להיות עובר וחונק את עצמו עם חבל הטבור... ומת. ובסרט אז יש קטע שסיפרו לו שהיו אמורים להיות לו 2 אחים קודם שמתו באותו אופן.. יענו נחנקו מחבל הטבור ואז הוא הבין שגם הם היו ככה וזה מה שהם עשו...אז הוא החליט לעשות את זה... בלע איזה עצוב :<

PitZzahat

New member
אוי... אני מבינה למה החליטו לא

להכניס את זה בסוף... זה נשמע רעע

S t r i p p e d

New member
אני ראיתי!!!

אני הורדתי ת'סרט והייתי בטוחה שזה הסוף שאמור להיות שהוא כאילו חונק ת'צמו וזה באמת עצוב.... ורגע רגע מה קורה בגרסת הקולנוע?!!?

גרב צמר

New member
../images/Emo15.gif בגרסה הקולנועית ../images/Emo80.gif

אין את הקטע שהיו לו עוד שני אחים, ובסוף הסרט הוא מגיע ("מגיע") לזיכרון שבו הוא פוגש את הבלונדינית (ברח לי השם) במיסבה כשהם ילדים קטנים, והוא גורם לה לבכות ולברוח (נראה לי הוא קילל אותה או משהו כזה). ואז רואים אותו כשהוא כבר גדול (בצורת אשטון) ברחוב עם מלא אנשים, הוא לא מכיר אותה והיא לא מכירה אותו, הם רואים אחד את השני אבל היא ממשיכה ללכת ויש את השיר " Stop Crying Your Heart Out" ברקע.

גרב צמר

New member
../images/Emo15.gif כן, זו הגרסה ../images/Emo80.gif

שמסתובבת באינטרנט. לפי דעתי הם עשו בחוכמה שלא הכניסו את הגרסה הזו, כמו שמישהו אמר פעם, בגרסה הזו הוא לא באמת פותר את הבעיה, לעומת הסוף שבגרסה שיצאה לקולנוע שבו הוא המשיך בדרכו ופתר את הבעיה. חוץ מזה שהסיום ששודר בקולנוע הרבה יותר אופטימי והשיר "Stop Crying Your Heart Out" של אואזיס משאיר אותך משותק די הרבה אחרי שנגמר הסרט.

ברוכה הבאה../images/Emo9.gif

אני טלי ואני מקווה שתהני פה!
ובקשר לשאלות שלך כרגע מצטלמת העונה השביעית.. ואת הסידרה התחילו בשנת 1998

felipes girl

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

"אפקט הפרפר" באמת סרט ענק..ראיתי אותו בקולנוע כשהוא רק יצא..ממש סרט יפה.. ואת תשתלבי יפה בפורום..

למעלה