הייי אני חדשה פה:]

your ballerina

New member
הייי אני חדשה פה:]

הצטרפתי אתמול, ואני די השקעתי הרבה בפורום מחול.. החלטתי ל"פתוח אופקים" חחחחחח סתם XD אז אממ אני חופית, בת 16 מיבנה, אני העלתי את יבנה ברמה בכך שהכרתי להם את שייגעצ:p וכמעט עשיתי במכנסיים מרוב התרגשות כששייגעצ הופיעו מולי פעם ראשונה על הבמה ביבנה! העיניים של הבובי חמוד שלי, מרכז יקומו של שייגעצ-)יובל מנדלסון ממיסות אותי כל פעם מחדש ורק דבר אחד אני רוצה לבקש ממנו "תעשה לי גרביללללללל" אם אתם כמוני, (טוב.. אין כמוני.. -_-חולת נפש..) שרשרו הודעות:p מוואה

B a m b o o k

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אני צליל

your ballerina

New member
חחח

^^ גם אני אומרת תמיד את המשפט הזה.. גם לך יש את המשפט "... סודי"? (אני אל יודעת אם מותר להגיד אתזה פה חח)

B a m b o o k

New member
חחחח מותר להגיד הכל...

אלא אם כן נפלת על יום רע של בנצי וחזי והם יחסמו אותך
סתם לא... אבל את יכולה להגיד מה שבאלך

your ballerina

New member
מזניב

אני בד"כ נזהרת עם הפה החמוד והטיפה מלוכלך שלי.. אבל בעיקר אני די חמודה חחחח:p אם ניפגש אתם בעצמכם תיראו ש..אהמ.. אהמ אני ממש תמימה וכזאת.. חמודה חח כאילו, זה מה שאנשים אומרים עלי.. למרות שאחרי שמכירים אותי מבינים שאני לא כזאת תמימה.. ואני לא הנגררת.. אלא הגוררת XD

your ballerina

New member
איזה נחמדים אתם:)

בני כמה אתם? חח בפורומים אחרים היו לי קצת פאדיחות עם הגילאים.. אז עדיף לדבר עכשיו ישר ולעיניין XD

your ballerina

New member
שווה לך!,

אני חופית אבל את יכולה לקרוא לי פריבל:) מה תעשי בת"א? משהו מיוחד?

ססילייה

New member
זה מטוליפ.אז זה לא כזה שווה. ><

חובבני כזה, יו נו. חח האמת שכלום D: את יודעת, כשנוסעים על חשבון מישהו אחר...לא ממש אכפת XD

your ballerina

New member
חחח כן אני מבינהXD

עברתי אתזה הרבה! כל עוד אני לא משלמת אני מסוגלת להגיע עד לרוסייה! XD

ססילייה

New member
בונא אנחנו דומות אנחנו D:

טי זנייאש......אני חצי רוסיה חצי אמריקאית D: בואי למסנג'ר ! D:

your ballerina

New member
כיף לך!!! *מקנאה*

אני לא רוסייה בכלל! אבל תמיד רציתי להיות חח אני וואנא בי רוסייה! וכל האלה שיורדים על הרוסים סתם מקנאים! הם גם סוג של וואנאביז נ.ב(XD) אני חדשה בכל הקטע של ההוספה.. אז אממ איך עושים אתזה?

למעלה