הייי...אני חדשה פה

Queen Of Rain

New member
הייי...אני חדשה פה

והורדתי לא מזמן את הסימס עכשיו זה מעצבנת'י שהאיש שבניתי תמיד נכנס לי לדכאונות מה זה החבוב המדוכא הזה?!?!?!? ואני לא מצליחה להרחיב את הבית זתומרת אני לא יכולה להמשיך ת'מטבח אלא רק לבנות חדר ליד למה..? ואם למישהו יש טיפים למתחילים.. תודה רבה!!!

היי

הם לא תומכים בתכנים לא חוקיים עם את רוצה פיתרון תיקני סימס אורגינל וככה לא היו לך בעיות

gal56

New member
ברוכה הבאה...

ו...אני לא עונה מכיוון שזה לא חוקיי.....

shmulik15

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

ולא - לא נירה בך, פשוט לא נעזור לך. תפוז ואנחנו לא תומכים בתוכנות לא חוקיות, ומיותר לציין שזה גם גורם להרבה תקלות במשחק. ושוב, ברוכה הבאה

tamar brandy

New member
*אהם אהם*

אממממ..... אני רשמתי כאן הודעה אבל אני לא יודעת אם היא נשלחה או לא כי בדיוק ששלחתי נתקע לי האינטרנט... -אבל בכל זאת.... אם היא לא נשלחה אז אני אגיד עכשיו: היא לא שאלה איך מורידים ומאיפה, היא שאלה שאלה פשוטה בקשר לסימס והיא בטח ציפתה שתענו לה כמו שצריך, זה שהיא הורידה זה אולי לא חוקי אבל אתם לא צריכים לבקר אותה בגלל זה!!! - ועכשיו... אולי אני אוכל להיות בנאדם נורמלי ולעזור.... אז לרובנו (אני מאמינה) היו כמה תקלות בפעמים הראשונות שמשחקים בסימס (זו הפעם הראשונה שאת משחקת בסימס?) ובמשך הזמן את עוד תלמדי לשחק בלי שתצוץ איזו תקלה:)

gal56

New member
אני לא רוצה לירות בך...

וגם לא לפגוע אבל,זה לא חוקי ואסור לי לומר[במילא אין לי מושג
] אני מצטערת אם נפגעת...ושוב,ברוכה הבאה!

mari 2003

New member
../images/Emo24.gifברוכה הבאה../images/Emo140.gif../images/Emo142.gif../images/Emo39.gif

מקווה שתהני בפורום

rotemshi

New member
היי למה מחקו לי את התגובה../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

למה מחקתם את התגובה שכתבתי לפה???

rotemshi

New member
היי למה מחקו לי את התגובה../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

למה מחקתם את התגובה שכתבתי לפה???

gal56

New member
אמ...

אם כבר הסברת לה,אתה יכולה להסביר גם לי? אני לא ממש רוצה להסתבך ולעבור את החוקים.....ואם כבר אפשר,אז להסביר לכל הפורום,למה לא?

shmulik15

New member
אממ ההסבר הזה היה ספציפי

למקרה שלה, ובגלל זה בחרתי להעביר אותו בפרטי. אם את/ה רוצה לפרסם הודעה וחושש שהיא עוברת על החוקים, שלח לי מסר עם ההודעה ואני אגיד לך אם היא טובה או לא
(אתה יכול לשלוח גם לעמוס כמובן)

gal56

New member
אני לא בן אני בת...

ו.......אין לי בעיות.....רק חשבתי שאולי זה משהו שיכולה לקרות הרב ושכדי לי לדעת שאסור את זה......תודה בכל אופן!

למעלה