הייי אני די חדש פה......

xdye1

New member
הייי אני די חדש פה......

היי אני די חדש פה... אז ככה קוראים לי עמית אני מראשון לציון גיליתי את עברי כשהשיר בוא יצא ומאז אין יום שהוא לא נמצא בדיסקמן שלי אממ הייתי ב3 הופעות שלו שהיו ממש מוצלחות לפי הנסיון המועט שלי אזזזזז נעים מאוד לכל חברי הפורום !!!

השם משתמש שלך מוכר לי

אתה כתבת פה הודעה בעבר?? או אולי בפורום עתודה?? בכל מקרה ברוך הבא אנחנו מקבלים כל אדם חדש בזרועות פתוחות

כתבתי שאני זוכר שהוא כתב גרררר

וכן אני סנילי אני הולך לס.א (סנילים אנונימיים - שזה נורא קל כי אנחנו שוכחים בין מפגש למפגש את השמות של האנשים אז זה מבטיח אנונימיות מלאה) תמיד זה מתחיל ב: שלום אני תומר ואני סנילי ווי לאב יו ... אממ איך אמרת שקוראים לך, שכחנו....

xdye1

New member
בגלל...

זה רשמתי די חדש רשמתי פה פעם או פעמיים אבל עשיו אני מתכוון לרשום הרבה אז... שלום.

ZVI Z

New member
הייי

נעים מאוד מאוד תהנה פה הרבה ואתה ממש לא העמית הראשון אז נקרא לך כנראה עמית 3,אם אנלא טועה. ENJOY!

יופי!!! שלום!! באמת שלום! ../images/Emo46.gif

לא השארת לי מה לכתוב כמעט בפק"ל!!!! לא יפה מצידך. סתם מותק. אמממ ... גלה לנו את: גילך, מקום מגוריך אם לא אמרת אותו כבר. אלבום אהוב שיר א הוב? דברים שאצתה מעסיק את עצמך בהם אני אוותר על החיה. היה לי יום למפרך של קריאת מחברת ארוגכה ומבולגנת של גאוגרפיה. תסלח לי מוקת. תתחדש!!!! טוב שבאת. אני נועה הראשונה!!

xdye1

New member
בתשובה לשאלותיך הרבות

היה לי אתמול יומולדת שזה עושה אותי בן 16 אני בכיתה י"א (כן כן אני קטן אני יודע) אני מראשון לציון האלבום האהוב "יותר טוב כלום מכמעט" שיר אהוב יש כמה: מרי לנצח, ביום שמש יפה ומשו אמיתי. מה אני הכיי אוהב לעשות אז ככה אני במגמת גרפיקה אז אני מת על תוכנות גרפיקה שונות אני אוהב לצלם(אני לומד גם צילום) והרבה מאוד מוסיקה(בעיקר רוק בריטי, עברי לידר ומדונה) מקווה שהתשובות מלאות...

למעלה