הייי אני איגור, אני בן 16, רוכב בחוות הפארק כבר כמעט 3 שנים. יש לי סוס בשם בדואין...מקווה להשתלב...
I igorderen New member 25/4/06 #1 הייי אני איגור, אני בן 16, רוכב בחוות הפארק כבר כמעט 3 שנים. יש לי סוס בשם בדואין...מקווה להשתלב...
I ido132435 New member 25/4/06 #2 בלדה....חחח איגור זה עידו.... יש לו את הסוס הכי מלך בארץ.....חח פולני...
R Ride Or Die New member 25/4/06 #4 פולניההה חחח מה קורה? זה ערן... ברוך הבא... אהה ואדי ממש מתגעגע אליך חסר לו חום ואהבה... חחחחחחחחחח
I igorderen New member 25/4/06 #5 חח עזורי חח בטל שחסר לו מי עכשיו מלטף אותו ואומר לו שהוא חחחמודד???? חחחחח
ה האחת והמיוחדת היחידה New member 26/4/06 #8 פולניה.... זאת הדר..... יש לו באמת את הסוס אחד החמודים....... בלדה בלדה......
ע ענבריי 10 New member 26/4/06 #9 הייייייייי../images/Emo95.gif אני ענבר עוד חודשיים ומשו אני בת 12 אני רוכבת ב חוות צח יש לי חצי פנסיון על וונדי וזהו השתלבות נעימה
הייייייייי../images/Emo95.gif אני ענבר עוד חודשיים ומשו אני בת 12 אני רוכבת ב חוות צח יש לי חצי פנסיון על וונדי וזהו השתלבות נעימה
מ מורי5 New member 26/4/06 #10 ../images/Emo109.gif../images/Emo58.gifשלוםםםםם אני מור בת 13 וחצי רוכבת בדני היי השתלבות נעימה
ל לא מצאתי ניק מקורי New member 26/4/06 #12 איגוררר פולני!! חח מה קורההה זה סימון!! השתלבות נעימה!!!! סוף סוף נרשמת לתפוז
© ©Apollo The King© New member 26/4/06 #15 איגוררררר.. ברוך הבא מותקק ../images/Emo24.gif אוו השתלטנו כבררר חח זאת דרור.. וראסמי שיש לו סוס תותח.. ייבוא אישי מפולין חח ואיגור.. עדיין יש לו טוסיטק קטן.. זה לא משנה כלום!! איגר משקאות חריפים בע"מ.. (כל הזכויות שמורות לעידו)
איגוררררר.. ברוך הבא מותקק ../images/Emo24.gif אוו השתלטנו כבררר חח זאת דרור.. וראסמי שיש לו סוס תותח.. ייבוא אישי מפולין חח ואיגור.. עדיין יש לו טוסיטק קטן.. זה לא משנה כלום!! איגר משקאות חריפים בע"מ.. (כל הזכויות שמורות לעידו)
S SoosKatan New member 26/4/06 #16 שלום! אני רואה שהרבה מכירים אותך פה... אני ליאור אוכה בבני ציון (ווסטרן) אני בת 14.... ו... זהו! השתלבות נעימה..
שלום! אני רואה שהרבה מכירים אותך פה... אני ליאור אוכה בבני ציון (ווסטרן) אני בת 14.... ו... זהו! השתלבות נעימה..