הייי אי חדשה כאן
1 1s h a n s h u n a New member 4/1/06 #5 ברוכה הבאה../images/Emo24.gif אני שני בת 14.5 ואני מעריצה את דולסה, מאיטה, אנהי כריסטופר ופונצ'ו השתלבות נעימה
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif אני שני בת 14.5 ואני מעריצה את דולסה, מאיטה, אנהי כריסטופר ופונצ'ו השתלבות נעימה
O ooOMoRoShOoo New member 4/1/06 #4 ברוכה הבאה מאמיי../images/Emo24.gif../images/Emo15.gif../images/Emo110.gif אני מור אוהבת את כריסטופר ודולסה הישתלבות נעימה
ברוכה הבאה מאמיי../images/Emo24.gif../images/Emo15.gif../images/Emo110.gif אני מור אוהבת את כריסטופר ודולסה הישתלבות נעימה
ח חולה על כריסטופר New member 4/1/06 #7 ../images/Emo51.gifתודה.. תודה בנות וגם אני אוהבת את דולסה וכריס!
P Pollitaaaaaaa New member 4/1/06 #8 וולקאםםםם :] אני בסי # 15 # ר"ג מ=ט=ו=ר=פ=ת על כריסטופר הוא החיים שלי! תמיד תמיד תמיד,נשמתייייייי נסיך שליייייייי ! מי ריי ! א=נ=י א=ו=ה=ב=ת א=ו=ת=ו אני שמחה שגם את אוהבת אותו :] ואני גם אוהבת את אנהי ה-מ-ו-ש-ל-מ-ת
וולקאםםםם :] אני בסי # 15 # ר"ג מ=ט=ו=ר=פ=ת על כריסטופר הוא החיים שלי! תמיד תמיד תמיד,נשמתייייייי נסיך שליייייייי ! מי ריי ! א=נ=י א=ו=ה=ב=ת א=ו=ת=ו אני שמחה שגם את אוהבת אותו :] ואני גם אוהבת את אנהי ה-מ-ו-ש-ל-מ-ת
S shir08 New member 4/1/06 #9 ../images/Emo136.gifברוכה הבאה../images/Emo24.gif אני שיר בת 13 וחצי ספרי קצת על עצמך תהני פה
M Mai angel המקורית New member 4/1/06 #10 ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif ברוכה הבאה אני מאי ני חולה על אפונסו ואנהי השתלבות נעימה
נ נועם המתוקה New member 4/1/06 #11 חמודה כנסי שנייה../images/Emo13.gif ../images/Emo104.gif../images/Emo163.gif תלמדי לשרשר!