היייי

wowo17

New member
היייי

טוב אז ככה.. יש לי חברה.. שבעצם היא החברה הכי טובה שלי אנחנו תמיד יוצאות יחד.. ועושות הכל יחד.. אצל המורות זה תמיד שתינו יחד.. אצל החברות.. ווגם אצלנו תמיד הכל יחד.. עכשיו היו כמה פעמים שיצאתי עם ידידים שלי שלא מכירים אותה.. והיא לא יכלה לבוא אז הלכתי לבד.. ומאז תמיד שאני הולכת למקומות ורוצה שהיא תבוא איתי היא אומרת לא בציניות או בקרות.. ואומרת שאני אומרת לה לבוא רק כדי לצאת ידי חובה! אבל אני באמת רוצה שהיא תבוא!! איך אני מסבירה לה את זה?. איך אני גורמת לה להפסיק לחשוב בטיפשות כזאת!!!??

אממ

פשוט לכי ותדברי איתה על כך לבד במועד ובזמן המתאים ותסבירי לה ל מה שאת חושבת על התנהגותה תבין ותפנים חברה אמיתית לא תהבין ולא תפנים לא חברה זה הכול..אממ אני יכולה לספר לך שקרה לי מקרה דומה אבל בסופ זה הסתיים בכך שאנחנו לא מדברות יותר וגם לא נדבר ....אבל הכול התחיל מזה מכאילו התנהגות הזה..אבל פרויד למשל טען שלכל התנגות יש סיבה בין אם היא סמויה ובין אם היא גלוייה אז אולי זה רמז למשהו פשוט קחי אותה לשיחה ותנסי לשאול אותה אם הכול בסדר ולא ישר להתנפל עלייה כי זה לא תורם בכלום.אם את צריכה עוד עצות אשמח לעזור...ומווה שעזרתי יום טוב וחג שמח..

sh53

New member
שאלי אותה מה קרה שהיא לא מאמינה לך

למה את מתכוונת להזמין אותה מכל הלב והיא תופסת את זה בצורה אחרת והפוכה לגמרי.

aappley

New member
אני מכירה את זה, רק מהצד השני

זה בדיוק מה שקורה לי עם חברה שלי, רק שאני בצד של חברה שלך..שאומרת "לא בקרות " ואני יודעת, שאני אישית..כל מה שחברה שלי תבוא ותגיד לי לא ישנה את ההרגשה שלי.. אני אתן לך דוגמא, שנה שעברה היא הלכה לחפש עבודה, ולא קראה לי..אז אמרתי לה "למה לא קראת" אז היא אמרה שהיא קראה ולא רציתי לבוא. בתחילת השבוע אני והיא הלכנו לחפש עבודה, ולא מצאנו. היום דיברתי איתה והיא עושה לי "אני וחברה אחרת הלכנו לראיון וקיבלו אותנו!" הרגשתי כל כך כל כך רע, ואני עדיין, ושום דבר שהיא תגיד לא ישנה לי. אז לשאלתך, אני לא חושבת שמה שתגידי יעזור, הזמן כבר יעשה את שלו, אני מקווה .

sweetdreams

New member
יכול להיות שיש לזה סיבה..

תנסי לשאול אותה.. אולי זה באמת נובע מקנאה, ואז זה משהו שהיא תצטרך לפתור עם עצמה (למרות שאם תנסי להפוך את הסיטואציה, ולהציג לה מצב שבו היא היתה זו שיוצאת עם עוד חברים, אם גם אז היא היתה מוותרת עלייך.. אולי כך היא תבין שאין קשר בין הדברים) אבל אולי קיימת סיבה אחרת, שלא קשורה לקנאה.. אולי משהו מפריע לה, ואז אתן צריכות לדבר כמו חברות אמיתיות ולפתור את זה..

wowo17

New member
דיברנו על זה

והיא אמרה שהיא לא יודעת. שפשוט אין לה אמון. רק בבן אדם אחד, אזה ידיד שלה. וזה לא קשור אלי, אלא לאמון שלה בבני אדם.. אז אין משו שאני יכולה לעשות :/ רק לחכות שיתיישר לה משו במוח!!..

למעלה