היייי!
שלום אנשים מה שלומכם??? סליחה שלא יצא לי לכתוב פה בשבוע האחרון פשוט יצא שגם הייתי חולה ובצבא אבל הנה חזרתי כדי לספר לכם כמה דברים.. אז קודם כל ניר שיהיה לך המון מזל טוב!!! בהצלחה עם הצבא (אל תדאג הפז"מ דופק,לאט אבל דופק
) והרבה בריאות,אושר ותמיד תזכור-תן חיוך הכל לטובה
בן כמה אתה? החלפת קידומת? קיצר- יום הולדת שמח!!!!!!!!
בקשר למה שרציתי לספר זה שההורים שלי היו בברזיל וארגנטינה והם חזרו שבוע שעבר הם אמרו שארגנטינה הרבה יותר יפה מברזיל (אמנם הם היו רק בבאנוס איירס יומיים) ואכן אני מסכימה איתם. המדריכה שלהם המקומית הייתה ארגנטינאית כמובן ואמא שלי ישר סיפרה לה שהבת שלה אוהבת את נטליה אוריירו ובלי שהיא שמה לב אחרי כמה דק' כל האוטובוס התחיל לשיר שירים של נטליה (המדריכה שמה קלטת שלה ברדיו) חחח חבל שפספתי את הרגע הזה אבל לא נורא..אבא שלי חיפש לי את הסרט "קליאופטרה" והוא עבר באיזה 20 חנויות עד שהוא מצא אז כניראה יש לזה ביקוש גדול שזה טוב..וזהו אני כבר מחכה לראות את הקלטת שהם הסריטו.. מישהו מהקבוצה שלהם שאל את אמא שלי למה היא מצלמת כל דבר שזז בבאנוס איירס אז אמא שלי אמרה שזה בשביל הבת שלה איך לא? היא רוצה לחסוך לי את הנסיעה אבל שתשכח מזה..חחח זהו חברים רק רציתי לחלוק איתכם את זה ושיהיה לכם שבוע נהדר.. צ'אוו
שלום אנשים מה שלומכם??? סליחה שלא יצא לי לכתוב פה בשבוע האחרון פשוט יצא שגם הייתי חולה ובצבא אבל הנה חזרתי כדי לספר לכם כמה דברים.. אז קודם כל ניר שיהיה לך המון מזל טוב!!! בהצלחה עם הצבא (אל תדאג הפז"מ דופק,לאט אבל דופק