היייי!

היייי!

שלום אנשים מה שלומכם??? סליחה שלא יצא לי לכתוב פה בשבוע האחרון פשוט יצא שגם הייתי חולה ובצבא אבל הנה חזרתי כדי לספר לכם כמה דברים.. אז קודם כל ניר שיהיה לך המון מזל טוב!!! בהצלחה עם הצבא (אל תדאג הפז"מ דופק,לאט אבל דופק
) והרבה בריאות,אושר ותמיד תזכור-תן חיוך הכל לטובה
בן כמה אתה? החלפת קידומת? קיצר- יום הולדת שמח!!!!!!!!
בקשר למה שרציתי לספר זה שההורים שלי היו בברזיל וארגנטינה והם חזרו שבוע שעבר הם אמרו שארגנטינה הרבה יותר יפה מברזיל (אמנם הם היו רק בבאנוס איירס יומיים) ואכן אני מסכימה איתם. המדריכה שלהם המקומית הייתה ארגנטינאית כמובן ואמא שלי ישר סיפרה לה שהבת שלה אוהבת את נטליה אוריירו ובלי שהיא שמה לב אחרי כמה דק' כל האוטובוס התחיל לשיר שירים של נטליה (המדריכה שמה קלטת שלה ברדיו) חחח חבל שפספתי את הרגע הזה אבל לא נורא..אבא שלי חיפש לי את הסרט "קליאופטרה" והוא עבר באיזה 20 חנויות עד שהוא מצא אז כניראה יש לזה ביקוש גדול שזה טוב..וזהו אני כבר מחכה לראות את הקלטת שהם הסריטו.. מישהו מהקבוצה שלהם שאל את אמא שלי למה היא מצלמת כל דבר שזז בבאנוס איירס אז אמא שלי אמרה שזה בשביל הבת שלה איך לא? היא רוצה לחסוך לי את הנסיעה אבל שתשכח מזה..חחח זהו חברים רק רציתי לחלוק איתכם את זה ושיהיה לכם שבוע נהדר.. צ'אוו

תודה ../images/Emo24.gif ../images/Emo205.gif

יאאא, ברזיל וארגנטינה הם חלק מהיעדים שלי לטיול אחרי צבא... יש עוד הרבה זמן לזה אז אני לא דואג
חחחח אכן שטיפת מוח חיובית זה נשמע
חבל שלא היית שם איתם אבל גם לך יהיו הזדמנויות
איך את מרגישה
מקווה שיותר טוב

באמת חבל שלא נסעתי איתם

אבל לא נורא אני אסע אחרי השחרור בע"ה ותאמין לי שזה הרבה יותר כייף לנסוע לבד מאשר עם ההורים המשוגעים שלי...חח ותודה אני מרגישה יותר טוב
מחר בחירות!!! יש לך חופש? לי אין

גם לי לא היה ../images/Emo4.gif ../images/Emo205.gif

ככה זה צבא... רק היום יש לי חופש, ומחר אני כבר חוזר לצבא עד יום א' בערב...

elushfanatica1

New member
וואי איזה יופי! נטי שולטת בכל מקום

חח תהני מההסרטה שלהם.. ת'אמת גם אני לא יכולתי להיות פה בשבוע האחרון כיהייתי בצבא או יותר נכון בריתוק
(על שטויות לא שווה לפרט)... אה ואמנם באיחור אבל עדיף מאוחר מאשר אף פעם ניר המון המון המון המון המון מזל טוב לך אושר ועושר בריאות כשר ויושר!!!!

חחחחח תודה ../images/Emo24.gif ../images/Emo205.gif

מה זה שבוע ריתוק
כלום בשבילי, אני עשיתי 14

פשוט גמאני בצבא ואני בערך קשור..

אני שוטר צבאי כזה שנותן דוחות
אפילו שאני לא נותן דוחות לחילים על לבוש אני קצת מבין... אני נותן דוחות יותר לנהגים...

כן, באמת שטויות ../images/Emo205.gif

והכי גרוע שנותנים עונש חמור כדי להפחיד את השאר...

2almog2

New member
../images/Emo187.gifואיי איזה כיך לך..

הלוואי וההורים שלי היו טסים לשם.. שמעתי ששם ממש זול וגם דיסקים...:) בטוח מתישהו אני אהיה בארגנטינה.. הם בסוף הביאו לך את הסרט..? בישראל קוראים לו "קליאו וסנדרה" ... אם ראית... אז איך הסרט?

כן ברור אתמול רק ראיתי אותו

כי לא היה לי זמן וכמו שבכיתי כשראיתי אותו בקולנוע גם בכיתי הפעם הזאת פשוט סרט מדהים ונטליה משחקת מעולה! באמת מי שלא ראה לכו לראות אתם תהנו מכל רגע

למעלה