היייי

loner in love

New member
היייי

סו... שאלה חברה שלי אמרה לי שהיא שמעה שלינקין פארק מתכננים להגיע לארץ יש בזה אפילו טיפת היגיון? או שאני צריכה מראש לוותר על האשליה? דרך אגב אני חדשה

../images/Emo23.gif../images/Emo186.gif../images/Emo139.gifא. כולנו חיים באשליה

הזאת, ומחכים שהיא תתממש יום אחד... ב. לא שידוע לי, בעיקרון הם הוציאו עכשיו רק את קוליז'ן קורס עם ג'יי זה ולא נראה לי שהם יעשו סיבוב הופעות לשישה שירים, ועוד יגיעו לארץ בשביל זה.. אני מניחה שאם זה יקרה, זה יקרה אחרי שיצא להם אלבום אולפן נוסף. יש באינטרנט כל כך הרבה עצומות של להביא אותם לארץ אבל בלי אלבום אולפן תכלס אין להם למה לבוא, אז מה שנשאר לנו לעשות זה לחכות לאלבום ולהחזיק אצבעות..!!

../images/Emo23.gif../images/Emo186.gif../images/Emo139.gifמיטיאורה יצא ב-2003.

בעיקרון אני מניחה שאם הם יבואו הם ישירו שירים גם ממיטיאורה, אבל רק איתו אני לא חושבת שיש סיכוי..

loner in love

New member
באסה...

כבר ממש קיוויתי שסוף סוף מישהו יגיע לארץ ואם זה להקה כמו לינקין בכלל מעולה!! סתם ילדות מפגרות שמפיצות שמועות...

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifראיתי היום בעיתון

שיש מגעים עם 50 סנט וג'יי זי שייגיעו לארץ ביום בעצמאות, ואולי אפילו אמינם, אני אישית, מקווה שהם לא יגיעו, אבל אולי עם ג'' זי יגיע אז גם לינקין יבואו איתו... אבל לא נראה לי...

ט2לולה

New member
מממממממההההה?../images/Emo80.gif

הלוואיייייייי אבל אין מצב
שרה מישל גלר הייתי אמרוה לבוא ולא באה
כולם דואגים בגלל המצב

../images/Emo46.gifהלוואי!!!

שהם כן יגיעו ובמיוחד אמינם הייתי מאוהבת בו לפני שעברתי אל לינקין פארק ואני עדיין אוהבת את אמינם אז לתת בבקשה כבוד גם לאמינם גם לג'י זי ולכל האומנים של המוזיקה אפילו אלו שאתם או אני שונאים כי יש כאלה שאוהבים אותם!!!!!!

למעלה