היייי מישהו יודע איך קוראים לשיר הזה בפרסומת של פררו רושה?
נ נטשה הרצינית New member 16/9/03 #2 לא, אבל שמתם לב, שלא משנה כמה כדורי שוקולד לוקחים מהפירמידה של הכדורים, היא כל הזמן נשארת אותה פירמידה מושלמת, עם "שפיץ" ?
לא, אבל שמתם לב, שלא משנה כמה כדורי שוקולד לוקחים מהפירמידה של הכדורים, היא כל הזמן נשארת אותה פירמידה מושלמת, עם "שפיץ" ?
מ מירן פחמן New member 16/9/03 #3 גדול! לא שמתי לב, אבל מעניין להסתכל על זה בפעם הבאה. אגב, אני לא בטוח שהבנתי את עלילת הסרט. האם העלילה היא שהבחור מציעה נישואין לבחורה והיא מספרת לאמא שמספר לאביה וכל אחד בדרך גם נותן ומקבל פררו רושה או שאני סתם מדמיין?
גדול! לא שמתי לב, אבל מעניין להסתכל על זה בפעם הבאה. אגב, אני לא בטוח שהבנתי את עלילת הסרט. האם העלילה היא שהבחור מציעה נישואין לבחורה והיא מספרת לאמא שמספר לאביה וכל אחד בדרך גם נותן ומקבל פררו רושה או שאני סתם מדמיין?
א אמיר אשכנזי New member 16/9/03 #4 סתם חרא של דבר כל הפררו רושה הזה מגעיל וגם הפרסומת שלו... אלברט.. אני רוצה פינוק לפה.... תזיין אותה !! למה אתה מחכה.. הבחורה לוהטת אבל לא הוא יביא לה כדור שוקולד!!
סתם חרא של דבר כל הפררו רושה הזה מגעיל וגם הפרסומת שלו... אלברט.. אני רוצה פינוק לפה.... תזיין אותה !! למה אתה מחכה.. הבחורה לוהטת אבל לא הוא יביא לה כדור שוקולד!!