היייי
טוב, בגלל שהתחילה העונה ואני נורא סקרנית על התגובות (יותר מהפעם הקודמת כי הפעם אני גם המתרגמת) אז אני ממש נכנסת כל יום . (עד שאני נוסעת, בעוד חודש) אז ככה התייחסות. את טאקויה עושה-אורי הר לב. את קוז'י עושה דניאל זילברשטיין, שהוא היה מהמורדים הישראלים והוא חתיך קורע גם במציאות את ג'י.פי. עושה יונתן מגון, שהוא גם מוכשר וגם מקסים, ומה חבל שהוא רק בן 17 ואני בת 30
. את זואי עושה דנה רישפי, שהיא שחקנית דיבוב חדשה ופשוט מענגת אותי מפרק לפרק (אנחנו מקליטים עכשיו את 180-185) את טומי עושה ילד בשם אייל כהן, שהוא פצצת כישרון גם כן . מישהו כתב שההתפתחות של קוזי היא וולפמון וזה לא נכון. היא תהיה ביוולפמון וזה יקרה עוד הרבה זמן(ואני לא אגיד יותר כגדי לא להרוס) עוד שאלות? אה וליסטה... יש לי בעיה עם המסרים...לא יודעת למה לא נשלח לי, אבל התשובה להכל היא כן
טוב, בגלל שהתחילה העונה ואני נורא סקרנית על התגובות (יותר מהפעם הקודמת כי הפעם אני גם המתרגמת) אז אני ממש נכנסת כל יום . (עד שאני נוסעת, בעוד חודש) אז ככה התייחסות. את טאקויה עושה-אורי הר לב. את קוז'י עושה דניאל זילברשטיין, שהוא היה מהמורדים הישראלים והוא חתיך קורע גם במציאות את ג'י.פי. עושה יונתן מגון, שהוא גם מוכשר וגם מקסים, ומה חבל שהוא רק בן 17 ואני בת 30